Jungle Monkey 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
60 TOPLAM İNDİRME
4.7 MB DOSYA BOYUTU

Jungle Monkey 2, ücretsiz olarak sunulan bir platform oyunu.

Jungle Monkey 2, Android işletim sistemine sahip olan tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde oynayabileceğimiz eğlenceli ve sürükleyici bir platform oyunu olarak tanımlanabilir.

Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu oyun ilk oyunun üzerine çok fazla yenilik getirmese bile genel kalite anlamında epey iyileştirilmiş.

Bu keyifli platform oyununda kontrolümüze verilen maymunla ormanda ilerleyerek muzları toplamaya çalışıyoruz. Elbette bu esnada karşımıza çok sayıda tuzak ve tuhaf yaratıklar çıkıyor. Bunları da hızlı eparmak hareketleri ile atlatmamız gerekiyor.

Oyunda tek bir kontrol butonu mevcut. Yukarı ok işareti taşıyan butona tıklayarak maymunu zıplatabiliyoruz. Oyunda başarılı olabilmek için zamanlamaya çok dikkat etmemiz gerekiyor.

Jungle Monkey 2'de grafikler epey kaliteli görünüyorlar. Görsel detaylar ses efektleri ile desteklenerek ortaya ideal bir oyun çıkartılmış. Eğer siz de platform koşu oyunlarına ilgi duyuyorsanız Jungle Monkey 2'ye mutlaka göz atmalısınız.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Jungle Monkey Kong

    Jungle Monkey Kong'ta muzları toplamaya çalışan bir maymuna yardım etme görevini üstleniyoruz.
  • Jungle Monkey Run

    Jungle Monkey Run platform tarzı koşu oyunlarından keyif alan herkesin denemek isteyeceği türden bir oyun.
  • Jungle Monkey Saga

    Jungle Monkey Saga, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz basit fakat bir o kadar da eğlenceli bir koşu ve zıplama oyunudur.
  • Jungle Monkey

    Keyifli bir oyun olarak karşımıza çıkan Jungle Monkey'de ormanda yolunu bulmaya çalışan bir maymuna rehberlik ediyor ve altın paraları toplamasını sağlıyoruz.
  • Jungle Monkey - Jungle World

    Sevimli bir maymunla muzları toplamaya çalışacağız.
  • Chhota Bheem Jungle Run

    Chhota Bheem Jungle Run, karakterinizle birlikte en uzun mesafeye gitmenizi amaçlayan bir aksiyon oyunu.
  • Jungle Sniper Hunting 2015

    Jungle Sniper Hunting 2015, gerçeğe yakın sayılacak şekilde tasarlanan bir ormanda avlanarak stres atabileceğiniz heyecanlı bir Android aksiyon oyunu.
  • Rayman Jungle Run

    Rayman Jungle Run, Android telefon ve tabletlerinizde oynayabileceğiniz en heyecanllı ve eğlenceli aksiyon oyunlarından bir tanesidir.