Jup Jup

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
81 TOPLAM İNDİRME

Jup Jup renk eşleştirme mantığına dayalı olan bir bulmaca oyunudur

Jup Jup oyunculara hızlı ve heyecan dolu bir oyun yapısı sunan bir mobil bulmaca oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Jup Jup, Dolmuş Driver gibi başarılı mobil oyunların geliştiricisi Gripati tarafından geliştirilmiş bir başka eğlenceli oyun. Renk eşleştirme mantığına dayalı olan oyunda temel amacımız aynı renkte 4 veya daha fazla sayıda tuğlayı birleştirerek tuğlaları yok etme ve en yüksek puanı yakalamak. 

Jup Jup'ta ekranda bütün tuğlaları yok ettiğimizde bölümü geçmekteyiz. Fakat tuğlalara düzenli aralıklarla yeni satırlar eklenmekte. Bu nedenle hızlı karar alamazsak ekran tuğlalarla doluyor ve bölüm bitiyor. Jup Jup bu yapısıyla oyunculara dinamik bir oynanış sunuyor. Oyunda başarılı olabilmek için doğaçlama hamleler gerçekleştirmemiz ve değişen durumlara uyum sağlamamız gerekmekte. Oyunda tuğlaların renklerini değiştirebilen özel tuğlalar gibi sürprizler de yer alıyor.

Jup Jup her Android cihazda rahatça çalışabilecek bir oyun. Eğer renk eşleştirme tabanlı bulmaca oyunlarını seviyorsanız Jup Jup hoşunuza gidecektir.

Can Erdil Şentürk

Jup Jup

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
33 TOPLAM İNDİRME

Jup Jup mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur

Jup Jup eğer yolculuklarınızda tek elinizle oynayabileceğiniz veya boş zamanlarınızda eğlenmenize yardımcı olacak bir mobil arıyorsanız tavsiye edebileceğimiz bir bulmaca oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir renk eşleştirme oyunu olan Jup Jup daha önceden geliştirdiği Dolmuş Driver gibi başarılı mobil oyunlarla yakından tanıdığımız Gripati tarafından geliştirilmiş. Oyunda bütün mantık aynı renkte tuğlaları birleştirmek üzerine kurulu. Aynı renkteki dört veya daha fazla sayıdaki tuğlaları birleştirdiğinizde tuğlalar patlıyor ve bu tuğlalara bağlı olan diğer tuğlalar da düşerek yok oluyor. Ekrandaki bütün tuğlaları patlattığımızzda ise bölümü geçiyoruz.

Jup Jup'ta işimiz sadece tuğlaları birleştirmek kadar kolay değil. Tuğlalara sürekli yenileri ekleniyor. Belli aralıklarla eklenen tuğla satırları eğer tuğlaları hızlı bir şekilde patlatmazsak ekranı kaplıyor ve oyun sonlanıyor. Bu nedenle oyunda çok düşünmek yerine çabuk karar almamız gerekiyor. Bu da oyundaki heyecanı artırıyor. Jup Jup'un oynanışı diğer tuğlaların rengini değiştiren özel tuğlalar sayesinde daha da dinamik hale gelmekte. Oyunda değişen durumlarauyum sağlamamız bize başarıyı getirmekte. 

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Shatterbrain

    Fizik kanunlarına dayalı Shatterbrain oyununda, hedefleri vurmak için çeşitli sistemler kurabilirsiniz.
  • NewtonBall

    NewtonBall uygulaması Fizik kanunlarına dayalı oldukça eğlenceli bir bulmaca oyunu olarak öne çıkıyor.
  • 2048 Ball Blast

    Topları çemberde akıllıca sıralayın.
  • Alice

    Oldukça ilginç bir bulmaca oyunu!
  • One More Button

    Butonların canlandığı ilginç bir bulmaca oyunu
  • Woody Battle

    Blokları ustalıkla dizerek rakibinizi yenin.
  • Brain Out

    Brain Out Android bulmaca oyununda normal düşürseniz kaybedersiniz.
  • Dumb Ways To Draw

    Dumb Ways To Draw: Dumb Ways To Die'ın geliştiricilerinden çizim bulmaca oyunu