Jurassic Park

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
1,219 TOPLAM İNDİRME
21 MB DOSYA BOYUTU

Jurassic Park oyunu ile kendi dinozor parkınızı kurabilirsiniz!

Jurassic Park, 90'lı yılların ünlü dinozor filmi ile aynı adı taşıyan eğlenceli bir mobil dinozor oyunudur.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Jurassic Park'da oyuncular kendi dinozor parklarını inşa ederek ziyaretçilere açabiliyorlar. Bu resmi Jurassic Park oyunu detaylı bir park yönetim sistemii içermekte. Oyunda tek yapmanız gereken dinozor parkınıza binalar inşa etmek değil. Kendi dinozor parkınızı kurduktan sonra sıra fosillerden dinozor DNA'ları toplamaya ve parkınızda yer alacak dinozorları yetiştirmeye geliyor.

Jurassic Park'da parkınızı dinozorlarla doldurduktan sonra onları beslemeniz gerekiyor. Bunun için gerekli erzakları sipariş vermeli ve takibini yapmalısınız. Ayrıca dinozorlarınızın kafeslerinden kaçmalarını önlemek için gerekli tedbirleri de almanız gerekiyor. Sonrasında dinozor parkınızı ziyaretçilere açıyorsunuz. Ziyaretçilerin rahatı için oteller, çevre düzenlemeleri, süslemeler, lunaparklar, restoranlar gibi şeyler inşa etmeniz gerekmekte.

Jurassic Park'da 35 farklı dinozor türünü yetiştirebilmektesiniz. Bunun yanında su yaratıkları da yetiştirebiliyorsunuz. Oyunda arkadaşlarınızın parklarını ziyaret edebiliyor veya ziyaretçi alabiliyorsunuz. Göze hoş görünen grafiklerle donatılmış olan Jurassic Park eğer biz dinozor parkı simülasyonu oynamak isterseniz hoşunuza gidebilir.

Can Erdil Şentürk

Jurassic Park

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,592 TOPLAM İNDİRME
156 MB DOSYA BOYUTU

Jurassic Park, hayranlarının kendi parklarını oluşturup dinozor büyüterek ziyaretçilerine hizmet vereceği güzel bir uygulama.

Jurassic Park, A'dan Z'ye kendi parkınızı oluşturarak farklı türdeki dinozorları yetiştirebileceğiniz bir uygulama. Toprak, deniz ve buzul olarak 3 çeşit park tipi mevcut. Parkın ilk sahibi olarak başlıyacağınız oyunda , ufak dinozorlarınızı besleyerek gelişmiş büyük dinozorlar haline getireceksiniz. Büyümek için deniz ürünü, et veya sebzeye ihtiyaç duyan dinozorlarınızı beslemek için sıkı çalışmanız gerekiyor. Belirli bir ilerleme kaydettikten sonra parkınıza turist aktiviteleri için yol yapmanız gerekmekte. Bu sayede turistler parkınıza gelip gezerek eserlerinizi görebilecek.

Misafirlerinizi eğlendirmek ve kendinize daha fazla bütçe sağlamak için yaratıcı olmalısınız. Parkınıza yapacağınız eğlence merkezleri, oteller, restorantlar ve güvenlik ofisleri sayesinde misafirlerin beğenisini kazanarak daha fazla para kazanabilirsiniz.

Bu serüveninizde size Jurassic Park'ın bilinen karakterlerinden Dr. Ian Malcolm ve John Hammond, verdiği öneriler ve görevlerle yardımcı oluyor.

Jurassic Park'ın Özellikleri:

  • 34 Farklı Dinozor türü
  • 30 Farklı Deniz Canlısı türü
  • Yeni Buzul park için özel çıkartılan 10 farklı Dinozor türü
  • Facebook arkadaşlarınız ve diğer Jurassic Park hayranlarıyla birlikte oynama imkanı
  • Arkadaşlarınızın parklarını gezerek onlara hediye göndermek ve yardım edebilmek
  • Etkileyici görüntü ve ses efektleri

Sizde Jurassic Park hayranıysanız bir an önce bu uygulamayı indirerek kendi parkınızı inşa etmeye başlayın.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Jurassic World APK

    Jurassic World APK, dinozorları yetiştirip savaştırabildiğimiz bir Android strateji oyunudur. Jurassic World The Game, filmden uyarlama mobil oyunlar arasında.
  • Jurassic Craft

    Jurassic Craft mobil cihazlarda oynayabileceğiniz Minecraft benzeri bir oyundur
  • Jurassic Island: Lost Ark Survival

    Vahşi doğayla mücadele edeceğiz.
  • Fallen World: Jurassic Survivor

    Dinozorlar, zombilerle dolu kıyamet dünyasında hayatta kalma mücadelesi
  • Death Park 2

    Death Park 2 Android korku oyununda korkunç palyaço ve canavarlara karşı hayatta kalma mücadelesi veriyorsunuz.
  • Zoo 2: Animal Park

    Hayvanat bahçenizin kaderi elinizde yatıyor.
  • LEGO Jurassic World

    LEGO Jurassic World mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon RPG oyunudur
  • Jurassic World

    Jurassic World, oyundaki kahramanımız Jimmy ile derin sularda incileri toplayıp gemiye geri çıkmanız gereken heyecanlı bir Android macera oyunu.