Jurassic World: The Game

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
7,693 TOPLAM İNDİRME
37 MB DOSYA BOYUTU

Jurassic World APK, dinozorları yetiştirip savaştırabildiğimiz bir Android strateji oyunudur. Jurassic World The Game, filmden uyarlama mobil oyunlar arasında.

Jurassic World APK, 2015 yılında gösterime giren Jurassic World filminin resmi mobil oyunudur.

Jurassic World APK İndir

Android işletim sistemini kullanana akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir dinozor oyunu olan Jurassic World The Game APK bize kendi dinozor parkımızı inşa etme, dinozorlarımızı yetiştirme ve sonrasında arenada savaştırabilme imkanı veriyor. Hatırlanacağı üzere 1990'lı yıllarda vizyona giren Jurassic Park filmi sinema tarihinde bir devrim yaratmıştı. Bu serinin son filmi olan Jurassic World de uzun bir aradan sonra bize aynı heyecanı yaşatacağa benziyor. Jurassic World: The Game mobil oyunu ile Jurassic World heyecanını mobil cihazlarınızda yaşayabiliyorsunuz.

Jurassic World: The Game'de ilk olarak kendi parkımızı inşa ediyoruz. Bu iş için çeşitli binalar yaparken dinozorlarımız için bir yaşam alanı oluşturuyoruz. Bu adımdan sonra ise sıra yeni dinozor DNA'ları keşfetmeye geliyor. Bu DNA'ları keşfettikten sonra araştırabiliyor ve DNA'lardan dinozorlar üretebiliyoruz. Oyun içerisinde 50'nin üzerinde farklı dinozor türü yer almakta. Oyuncular dinozorları keşfettikten sonra onları geliştirip büyütebiliyorlar. Son olarak sıra büyüttüğünüz dinozorları arenaya çıkararak güçlerini sergilemeye geliyor. Bu arenalarda diğer dinozorlarla savaşabiliyorsunuz.

Jurassic World: The Game, Jurassic World filminde gördüğümüz kahramanları görmemizi mümkün kılıyor. Eğer kendi dinozor parkınıza sahip olmak isterseniz Jurassic World: The Game'i deneyebilirsiniz.

  • 200’den fazla benzersiz dinozoru toplayıp, yumurtadan çıkarıp evrimleştirirken bilim yasalarına meydan okuyun.
  • Filmden ilham alan ikonik binalar ve yemyeşil manzaralar yapın ve geliştirin.
  • Dünyayı sarsan savaşlarda dünyanın dört bir yanından rakiplerle mücadele edin.
  • Heyecan verici yeni hikayeler ve nefes kesen görevlerde bulunurken filmdeki karakterlerle etkileşime girin.
  • Birden fazla kart paketinden seçim yapın. Her biri özel bir dinozoru hayata getirir.
  • Coin, DNA ve diğer temel kaynaklar gibi günlük ödüller kazanın.

 

Can Erdil Şentürk

Jurassic World: The Game

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
737 TOPLAM İNDİRME
319 MB DOSYA BOYUTU

Jurassic World: The Game ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir dinozor parkı oyunudur

Jurassic World: The Game kendi dinozorlarınızı yetiştirmenize ve savaştırmanıza imkan tanıyan bir mobil dinozor oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Jurassic World: The Game, 2015 yılında gösterime girecek son Jurassic Park filmi Jurassic World'un resmi mobil oyunu olarak geliştirilmiş. Filmdeki kahramanları ve dinozorları mobil cihazlarımızda görmemizi sağlayan oyun bir strateji oyunu ile aksiyon oyununun karışımı olarak tanımlanabilir. Oyunda temel amacımız en güçlü dinozorları yetiştirmek ve bu dinozorları arenaya çıkararak savaştırarak en güçlü olduklarını kanıtlamak. Bu iş için ise kendi dinozor parkımızı inşa ediyoruz. Teknolojik olarak ilerlememizi ve dinozorları daha çok geliştirmemizi sağlayacak binaları inşa ettiğimiz gibi dinozorlarımız için yaşam alanları da oluşturuyoruz.

Jurassic World: The Game'de yeni dinozor türlerini geliştirebilmek için dinozor DNA'ları keşfetmemiz gerekiyor. DNA'ları araştırabilmek için ise teknolojimizi ilerletmemiz gerekiyor. Bu iş için kaynak topluyoruz. Oyunda 50'nin üzerinde dinozor türü bizi bekliyor. Arenada yapılan dinozor savaşlarında diğer oyuncuların dinozorlarıyla savaşabilmekteyiz.

Kaliteli grafiklerle süslenmiş Jurassic World: The Game, eğer Jurassic Park hayranıysanız kaçırmamanız gereken bir mobil oyun.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Jurassic Park

    Jurassic Park oyunu ile kendi dinozor parkınızı kurabilirsiniz!
  • Jurassic Survival APK

    Jurassic Survival APK, dinozorlarla savaştığınız, adada hayatta kalma mücadelesi verdiğiniz bir Android oyunu. Jurassic Survival oynaması ücretsiz!
  • Jurassic World Alive

    Pokemon Go benzeri dinozorlu artırılmış gerçeklik oyunu
  • Dino VR Shooter: Dinosaur Hunter Jurassic Island

    Sanal gerçeklik (VR) destekli harika bir dinozor oyunu
  • Jurassic Village

    Jurassic Village, kendi dinozor köyünüzü kurup geliştireceğiniz eğlenceli bir Android simülasyonu.
  • Jurassic Tribes

    Dinozor ve ejderha gibi canavarları kullanarak zorlu savaşlar yapabileceğiniz kaliteli bir oyundur.
  • Jurassic World

    Jurassic World, oyundaki kahramanımız Jimmy ile derin sularda incileri toplayıp gemiye geri çıkmanız gereken heyecanlı bir Android macera oyunu.
  • Jurassic World Primal Ops

    Çarpıcı grafiklere ev sahipliği yapan Jurassic World Primal Ops Android platformunda lansmana çıkmaya hazırlanıyor.