JUSDICE

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME

JUSDICE, düşman saldırılarını engellemeye çalıştığınız strateji oyunu.

JUSDICE, farklı türde oyunlarla karşımıza çıkan 111Percent’in imzasını taşıyan strateji oyunu. Ateş edebilen, farklı yeteneklere sahip zarları oyun alanına yerleştirerek düşman dalgalarını durdurmaya çalıştığımız oyun Android platformunda ücretsiz olarak çıkış yapıyor.

Oyunda farklı renge sahip toplamda 6 zar var. Her zarın patlatma, yıldırım, yavaşlatma gibi etkili özellikleri bulunuyor. Bu zarları savaş alanına koyarak düşmanları temizlemeye çalışıyoruz. Lakin zarları düşmanın geliş noktasına göre dilediğimiz şekilde ayarlama şansına sahip değiliz. Zarların bulunduğu alanın hemen altındaki zar kutucuğuna dokunarak rastgele bir zarı oyuna dahil etmiş oluyoruz. Zarların seviyelerini ise hemen aşağıda yan yana dizili kutucuklardan takip ediyoruz. Dilersek kutucuklara dokunup zarın seviyesini yükselterek atış güçlerini artırabiliyoruz ancak bu bize oldukça pahalıya mal oluyor. Para demişken öldürdüğümüz her düşman bize oldukça az para kazandırıyor. Bu noktada savunma hattını güçlendirmek adına da olsa zar dahil ederken dikkat etmemiz önemli.

Her bölümde sayıları giderek artan düşmanların gelişlerini yavaş bulursanız sağ yandaki hızlandırma butonunu kullanmanızı öneririm.

Erkan Calp

JUSDICE

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
19 MB DOSYA BOYUTU

JUSDICE, zarları kullanarak savunma yaptığınız strateji odaklı iPhone oyunu.

JUSDICE, zarlarla savunma yapmaya çalıştığınız strateji oyunu. Kule savunma oyunlarından keyif alıyorsanız oynamanızı isterim. iOS platformuna da ücretsiz çıkış yapan oyunda ilerledikçe düşman sayısının artmasıyla birlikte strateji uygulama gücü ön plana çıkmaya başlıyor.

Hem iPhone hem de iPad’de rahat oynanış sunan JUSDICE’da 6 renkte, her biri farklı yeteneğe sahip zarları oyun alanına yerleştirerek düşman dalgasını durdurmaya çalışıyorsunuz. Sol taraftan çıkan ve çizgi üzerinde ilerleyen düşmanları durdurmak için zarları olabildiğince çabuk şekilde dizmeniz gerekiyor. Oyunun zor tarafı ise; savunma hattınızı oluşturan zarları isteğe göre seçememeniz, oyun alanına yerleştirememeniz. Daha da kötüsü saldırıyı ne kadar çok zar yerleştirirsem o kadar çabuk durdururum düşüncesinde altın sorunundan dolayı uygulamaya geçemiyorsunuz. Hem zarların kendisi hem de seviyelerini yükseltmek için ihtiyacınız olan altını kolay kazanamıyorsunuz.

500’den fazla düşmana karşı savunma yaptığınızda en iyi savunmacı unvanına sahip olduğunuz oyunda her bölümde heyecan katlanıyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Revolve8

    SEGA'dan gerçek zamanlı strateji oyunu
  • Command & Conquer: Rivals

    Yılların eskitemediği strateji oyunu Command & Conquer mobilde!
  • General Order - Stay Alert

    Red Alert'ı aratmayan harika bir askeri strateji oyunu
  • Castle Siege

    Düşman kulelerini yıkın!
  • Champion Strike

    Şampiyonunuzu kartlarla güçlendirin, Arenanın hakimi olun!
  • Teamfight Tactics

    Teamfight Tactics APK, League of Legends oyunu geliştiricilerinin PvP strateji oyunu.
  • Wars of Empire

    Wars of Empire Android İndir: Türk yapımı online strateji oyunu
  • Dota Underlords

    Dota Underlords mobile geldi! Android'deki en iyi auto chess oyunu