Just Survive: Sandbox Survival

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
62 TOPLAM İNDİRME

Akıllı telefon ve tabletimizde hayatta kalmaya çalışacağız.

Hayatta kalma yapısı ile mobil oyuncuların karşısına çıkan Just Survive: Sandbox Survival, tamamen ücretsiz bir simülasyon oyunudur.

Sürükleyici bir simülasyon oyunu olan Just Survive: Sandbox Survival, hem Android hem de İOS platformunda tamamen ücretsiz olarak mobil oyun severlere sunulmuştur. ZK Games tarafından geliştirilen mobil yapım, hayatta kalma odaklı olarak geliştirilmiştir.

Oyun içerisinde hayatımızı sürdürebilmek için çeşitli şartları değerlendireceğiz. Örneğin kendimize barınmak için ev, açlığımızı gidermek için av ve silah yapabilmek için de ağaçlardan yararlanacağız. Oyun içerisinde taşlardan ve ağaçlardan silahlar yaparak etraftan gelebilecek saldırılara karşı kendimizi koruyacağız.

Oyun içerisindeki içeriklerden bahsedecek olursak 50’den fazla eşya, kıyafetler, silahlar, aletler, devasa harita ve daha fazlası bulunmaktadır. Oyun içerisinde yabani hayvanlar ve yamyamlar bulunmaktadır. Bizi öldürmek için ellerinden geleni yapacak olan bu iki grup sık sık bize saldıracak ve bize zarar vermeye çalışacaklar.

Bizlerde ağaçlardan yaptığımız mızrak ve taşlardan yaptığımız çekiçler ile bu yamyamlara ve yabani hayvanlara karşılık verecek ve hayatta kalabilmek için elimizden geleni yapacağız.

Doğukan Çağlakpınar

Just Survive: Sandbox Survival

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
155 TOPLAM İNDİRME
197.4 MB DOSYA BOYUTU

Hayatta kalma mücadelesi vereceğiz.

Just Survive: Sandbox Survival ile mobil cihazımızda hayatta kalma mücadelesi vereceğiz.

Gerçekçi yapısı ve detaylı haritası ile oyunculara hayatta kalma mücadelesi sunan Just Survive: Sandbox Survival, ücretsiz bir simülasyon oyunudur.

Mobil oyuncular tarafından adeta ilgiyle oynanan Just Survive: Sandbox Survival, oyunculara sunduğu zengin içerikler ile bepenileri toplamaya devam ediyor. 500 binden oyuncu tarafından oynanan mobil simülasyon oyununda çeşitli yabani hayvanlar ve yamyamlarla karşı karşıya gelecek ve onları etkisiz hale getireceğiz.

Oyun içerisinde ev inşa edebilecek, ağaçlardan ve taşlardan silahlar yapabilecek ve kendimizi savunabileceğiz. Gıda ihtiyacımızı karşılamak için avlanacak ve basit kontroller sayesinde  oyuna hızlı bşr şekilde adapte olabileceğiz. Gece gündüz döngüsünün yer aldığı yapımda bizleri sürükleyici ve etileyici bir mücadele ortamı bekliyor olacak.

Oyun içerisinde bina inşa edebildiğimiz gibi inşa ettiğimiz yapıyı geri yıkabiliriz. Kaliteli graifkler ile eşsiz bir mücadele ortamı sunan yapım, her türlü detaya yer vererek oyuncular için gerilim dolu bir ortam sunuyor. İyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Survive - Wilderness survival

    Hayatta kalmaya çalışacağız.
  • Last Day to Survive- FREE Zombie Survival Game

    Zombileri etkisiz hale getireceğiz.
  • Raft Survival: Ultimate

    Hayatta kalma mücadelesi vereceğiz.
  • Mobg.io Survive Battle Royale

    Hayatta kalan son oyuncu olmaya çalışacağız.
  • Jurassic Survival APK

    Jurassic Survival APK, dinozorlarla savaştığınız, adada hayatta kalma mücadelesi verdiğiniz bir Android oyunu. Jurassic Survival oynaması ücretsiz!
  • Raft Survival Forest

    Issız bir adada hayatta kalmaya çalışacağız.
  • Survival Prison Escape: Fort Robot Way Out Night

    Hapishaneden kaçmaya hazır olun.
  • Survival Mobile

    Android cihazınızda sürükleyici bir strateji oyunu oynamaya hazır olun.