Kampus

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
97 TOPLAM İNDİRME
9 MB DOSYA BOYUTU

Kampus, üniversite öğrencilerine özel hazırlanmış anonim sohbet, mesajlaşma uygulaması.

Kampus, üniversite öğrencileri ve üniversiteye yeni başlayacak kişiler için özel olarak hazırlanmış anonim sohbet, mesajlaşma uygulaması. iPhone’unuza indirip kayıt olmadan, kim olduğunuzu paylaşmadan doğrudan sohbetlere katılabiliyorsunuz. Tüm sosyal ağ uygulamaları gibi ücretsiz.

Sadece üniversitelerinin bir araya geldiği anonim sosyal ağ uygulaması Kampus’te herkes okuduğu üniversitede yaşadığı olayları, ipuçlarını, itirafları, dedikoduları, komik ve şaşırtıcı bilgiler paylaşıyor. Mesajları kimin gönderdiğini, yorumları yapanları göremiyorsunuz. Beğendiğiniz yorumları özgürce paylaşabiliyorsunuz. Herkesin konuştuğu bir konu hakkında fikirlerinizi belirtebildiğiniz gibi birebir sohbetlerle yeni arkadaşlıklar kurmanız da mümkün uygulama aracılığıyla.

Herhangi bir konuyla sınırlandırmayan, dilediğinizi konuşup özgürce tartışabileceğiniz bir sosyal platform Kampus. Kampüs hayatına merhaba diyen herkes bu uygulamayı denemeli.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Anadolu Mobil

    Anadolu Üniversitesi için geliştirilmiş olan Anadolu Mobil uygulaması, öğrencilere, sınıflar, haberler, akademik takvim ve kampüs haritası gibi bilgiler sunuyor.
  • Yaay

    Yaay İndir (iOS iPhone): Türk Telekom'un yeni yerli sosyal medya uygulaması
  • Mirket App

    Yerli sosyal medya uygulaması Mirket'te kullanıcılar gündem ve ilgi alanlarına ilişkin toplumun nabzını tutuyor.
  • Kwai

    Kwai uygulamasında, kendi oluşturduğunuz videoları paylaşabilir ve diğer kullanıcıların videolarını takip edebilirsiniz.
  • Parler

    Parler, eski Amerika Başkanı Trump ile popülerliği artan tarafsız, özgür sosyal medya platformu. Parler, iOS için de ücretsiz kullanılabilir.
  • Smopin

    Smopin uygulamasında ortak ilgi alanlarına sahip olduğunuz kullanıcılarla keyifli bir sohbete dahil olabilirsiniz.
  • Social Media Vault

    iPhone ve iPad cihazlarda kullanılabilen Social Media Vault mobil uygulaması, tek bir uygulama üzerinden tüm sosyal medya hesaplarınızı kontrol edebileceğiniz güvenli bir sosyal medya uygulamasıdır.
  • begoodto.me

    Etrafınızda olup biten iyi olayları paylaşabileceğiniz bir sosyal medya