KANO

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
35 TOPLAM İNDİRME

KANO'da akan lavı engellemek için renkli taşları ve karakterleri eşleştirmeye çalışıyoruz.

KANO, ilginç atmosferiyle dikkat çeken bir beceri oyunu. Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu oyunu iPhone ve iPad cihazlarımıza tamamen ücretsiz olarak indirebiliyoruz. Oyundaki temel görevimiz renkli objeleri eşleştirmek ve yakıcı lavı uzun süre boyunca durdurmak.

Oyunda lavın üzerinde konumlandırılmış ve dört farklı renge sahip taştan oluşan bir platform var. Zıplayan karakterlerin rengine göre bu platofrmu hareket ettirmemiz gerekiyor.

Örneğin zıplayan karakterin rengi maviyse mavi taşı ön tarafa getirmeye uğraşıyoruz. Taşları hareket ettirebilmek için parmaklarımızı ekranda kaydırmamız gerekiyor. Sürüklemeler esnasında taşlardan oluşan platform hareket ediyor ve düşen karakterleri kaşılıyor. Beceri oyunlarında görmeye alışkın olduğumuz türden güçlendiriciler ve bonuslar KANO'da da mevcut. Bunlar bölümler esnasında bize epey yardımda bulunuyor.

KANO'nun en ilginç yanlarından birisi de sunduğu karakterlerin son derece sevimli surat ifadelerine sahip olmaları. Çocuk veya yetişkin herkes KANO'yu büyük bir ilgiyle oynayacaktır. Eğer beceri oyunlarından hoşlanıyorsanız bu oyunu mutlaka denemelisiniz.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Fruit Heroes Legend

    Fruit Heroes Legend, zorlu bölümlerin ve renkli grafiklerin yer aldığı eğlenceli bir beceri oyunudur.
  • Hoop Rush

    Hoop Rush oyununda çemberi çubuğa değdirmeyin!
  • Pinball Cadet

    iPhone ve iPad cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, efsaneleşmiş Pinball oyununu günümüz şartlarıyla renklendirip canlandıran bir tür beceri oyunudur.
  • Buca!

    Voodoo'nun yeni oyununda diski deliğe sokmaya çalışıyoruz.
  • Buddy Toss

    Bir insanı galaksiye kadar fırlatabilir misiniz?
  • Clash of Blocks

    renkli bir beceri oyunudur
  • Asterix Megaslap

    iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir beceri oyunudur.
  • Mix Colors!

    Eşsiz zaman geçirebileceğiniz bir beceri oyunu