Kawaii Kitchen

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
36 TOPLAM İNDİRME
45 MB DOSYA BOYUTU

Sevimli bir kediyle farklı yiyecekler hazırlayabileceğiniz eğlenceli bir mutfak oyunudur.

Sevimli bir kedi aşçı ile onlarca farklı yiyecek hazırlayabileceğiniz ve müşterilerinizi memnun etmek için yeni lezzetler keşfedebileceğiniz Kawaii Kitchen, 1 milyondan fazla oyun tutkunu tarafından keyifle oynanan eğlenceli bir oyundur.

Çizgi film tarzındaki grafikleri ve sevimli hayvan karakterleri ile oyunculara sıra dışı bir deneyim yaşatan bu oyunda yapmanız gereken, kendi burger dükkanınızı açarak müşterileriniz için farklı menüler hazırlamak ve para kazanmaktır. Birçok içecek ve yiyecek malzemesi içinden en uygun olanları bir araya getirerek müşterilerinize sunmalı ve onları memnun ederek seviye atlamalısınız. Sürükleyici özelliği ve keyif verici bölümleri ile sıkılmadan oynayabileceğiniz stres giderici bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda dükkanınıza gelen müşterileriniz için hazırlayabileceğiniz 100’e yakın burger çeşidi ve onlarca farklı içecek türü bulunmaktadır. Ayrıca aşçı karakteri ve müşterilerin tamamı minik ve sevimli kedilerden oluşmaktadır.

Android ve İOS işletim sistemine sahip tüm cihazlardan sorunsuz bir şekilde oynayabileceğiniz ve ücretsiz olarak erişebileceğiniz Kawaii Kitchen, sevimli kedilerin yer aldığı eğlenceli bir mutfak oyunu olarak öne çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

Kawaii Kitchen

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
131.2 MB DOSYA BOYUTU

Sevimli bir kediyle farklı yiyecekler hazırlayabileceğiniz eğlenceli bir mutfak oyunudur.

Aşçının ve müşterilerin tamamının sevimli minik kedilerden oluştuğu Kawaii Kitchen, farklı burgerler pişirerek müşterilerinizi memnun etmek için çaba göstereceğiniz sıra dışı bir oyundur.

Basit ama eğlendirici grafikleri ve keyif verici ses efektleri ile oyun severlere eşsiz bir deneyim sunan bu oyunda amaç, hayalinizdeki restoranı açarak farklı tatlar keşfetmek ve müşterileriniz için birbirinden lezzetli burgerler hazırlamaktır. Çeşitli içecekler ve sandviçler hazırlayarak siparişleri zamanında yetiştirmeli ve para kazanarak yeni malzemelerin kilidini açmalısınız. Uygun malzemeleri bir araya getirerek lezzetli burgerler pişirebilir ve müşterilerinizin beğenisini toplayarak seviye atlayabilirsiniz. Stres giderici özelliği ve sürükleyici bölümleri ile sıkılmadan oynayabileceğiniz eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda onlarca farklı burger ve içecek çeşidi yer almaktadır. Ayrıca seviye atladıkça kilidini açabileceğiniz birçok yeni malzeme bulunmaktadır. Siparişleri eksiksiz hazırlayarak müşterilerinizi memnun edebilir ve para kazandıkça farklı yiyecekleri satın alabilirsiniz.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile iki farklı platformda oyunculara hizmet veren Kawaii Kitchen, ücretsiz oyunlar arasında yer alan kaliteli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Happy Hop: Kawaii Jump

    Nesneleri toplamaya çalışacağız.
  • Kitchen Craze

    Kendi restoranınızda aşçılık yaparak lezzetli yemekler pişirebileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Kitchen Story: Cooking Game

    Farklı restoranlarda çalışarak lezzetli yemekler yapabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Kitchen Scramble 2

    Dev bir karavanda lezzetli yemekler yaparak dünyanın farklı ülkelerini gezeceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Kawaii Animes APK

    Sevdiğiniz yayınları takip edebileceğiniz ve bildirimlerini alabileceğiniz uygulama Kawaii Animes APK
  • Call of Mini: Double Shot

    Aksiyon dolu bir arcade deneyimi yaşayacağız.
  • Jetpack VS. Colors

    Jetpack VS. Colors, Android işletim sistemine sahip olan telefon ve tabletlerde oynayabileceğiniz bir arcade oyunudur.
  • Retro Shooting: Arcade Plane Shooter

    Macera dolu uçak savaşlarına katılabileceğiniz sıra dışı bir oyun olarak öne çıkıyor.