Kelime Birleştir

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,794 TOPLAM İNDİRME
21 MB DOSYA BOYUTU

Kelime Birleştir, 2 farklı resimdeki öğeleri birleştirerek size sorulan tek kelimeyi bulmaya çalışacağını keyifli ve ücretsiz bir Android bulmaca uygulamasıdır.

Kelime Birleştir, adından da anlaşıldığı üzere kelimeleri birleştirerek yeni kelimeler üreteceğiniz ücretsiz Android bulmaca uygulamasıdır.

Oyun içerisinde yapmanız gereken şey, size sunulan 2 farklı resimde gördüklerinizi birleştirerek doğru kelimeyi tahmin etmektir. Örnek verecek olursak, kefal balığı ile et resmi yanyana iken tahmin etmeniz gereken kelime ''kefalet'' olur.

Tüm kelimeleri bilerek altın kazanmaya çalışacağınız oyunu dilerseniz arkadaşlarınız veya aile bireyleriniz ile oynayarak birlikte eğlenceli vakit geçirebilirsiniz. Ufak iş araları ve okul teneffüslerinde oynamak için ideal olan Kelime Birleştir tamamen ücretsizdir.

Bulmaca çözmeyi seviyorsanız Kelime Birleştir uygulamasını Android telefon ve tabletlerinize yükleyerek kesinlikle denemenizi tavsiye ederim.

Barış YANIK

Kelime Birleştir

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
264 TOPLAM İNDİRME
53.3 MB DOSYA BOYUTU

Kelime Birleştir ücretsiz olarak sunulan keyifli bir kelime birleştirme oyunudur. Oyunda bize resmi gösterilen nesnelerin isimlerini birleştirmeye çalışıyoruz.

Kelime Birleştir orijinal yapısıyla dikkat çeken bir bulmaca oyunu. Bu kategoride birçok iyi var ve Kelime Birleştir de bu iyi örneklerden bir tanesi. Klasik bulmaca oyunlarından başarıyla sıyrılan oyundaki amacımız resmi gösterilen nesnelerin isimlerini birleştirerek anlamlı bir kelime oluşturmak.

Mesela para ve ve göz resmi varsa doğru cevap paragöz oluyor. Bu şekilde hazırlanmış onlarca farklı bulmaca mevcut ve hepsi de zihni çalıştıran türden. Oyunda gösterilen resimlerin alt tarafında kelimeyi yazacağımız alan, onun altında da kullanabilecğeimiz harfler yer alıyor. Buradan seçtiğimiz harfleri üstteki kısma yetleştirerek kelimeyi bulmaya çalışıyoruz.

Sevimli ve sade görünen arayüzü ile keyif veren Kelime Birleştir'de Facebook desteği de sunulmakta. Bu özelliği kullanarak aldığınız puanları sosyal medya üzerinden arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. Bu tarz bir oyundan beklendiği gibi Kelime Birleştir'de de kazandığımız puanlarla satın alabileceğimiz yardımcılar bulunuyor.

Eğer siz de kelime haznenize ve mantığınıza güveniyorsanız Kelime Birleştir mutlaka oynamanız gereken oyunlar arasında yer almalı.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Crash Puzzle: Color

    Renkleri birleştir ve kazan
  • Golden Match 3

    Şekerleri birleştir ve zinciri kır.
  • Monster Duo

    Birbiriyle aynı olan canavarları birleştir ve cevherleri topla.
  • 7 Letters - Multiplayer Word Puzzle Game

    İnternet gerektirmeyen kelime bulmaca oyunu
  • CodyCross APK

    CodyCross APK Android kelime oyununda çapraz bulmacaları çözmeye çalışıyorsunuz. Kelime bulmaca oyunlarında iyiyim diyorsanız, CodyCross'u oynamalısınız.
  • Gizli Kelime

    Yepyeni, eğlenceli Türkçe kelime bulmaca oyunu!
  • Word Link

    İnternetsiz oynanabilen kelime bulmaca oyunu
  • Wordmoji

    Wordmoji Android Oyunu İndir: Emoji kelime bulmaca