Kelimekle

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
36 TOPLAM İNDİRME

Kelimekle mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur

Kelimekle eğer boş zamanlarınızı keyifli bir bulmaca oyunu oynayarak değerlendirmek isterseniz hoşunuza gidebilecek bir mobil oyun.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olan Kelimekle'de kelime dağarcığınızı test eden bir oyun tecrübesi sizi bekliyor. Oyunda temel olarak bize verilen kısa kelimelere yeni harfler ekleyerek o kelimeleriden yeni kelimeler türetmeye ve en uzun kelime zincirini oluşturmaya çalışıyoruz. Kelimekle'de kelime üretebilmek için bize belli bir süre verildiğinden oyunda oldukça heyecanlı anlar yaşayabiliyoruz.

Kelimekle'de yeni kelimeler oluşturdukça ek süre kazanabilmekteyiz. Ne kadar çok kelime üretirsek oyunda o kadar yüksek puan elde edebiliyoruz. Oyunu dilerseniz tek başınıza, dilerseniz iki kişi olarak oynayabiliyorsunuz. Oyunu arkadaşlarınızla birlikte oynadığınızda Kelimekle daha da heyecanlı bir hale geliyor ve eğlenceli bir şekilde vakit geçirebiliyorsunuz.

Can Erdil Şentürk

Kelimekle

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME
38.9 MB DOSYA BOYUTU

Kelimekle mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kelime oyunudur

Kelimekle eğer kelime dağarcığınızı sınamak ve bu işi yaparken de bolca eğlenmek isterseniz hoşunuza gidebilecek bir mobil bulmaca oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir kelime oyunu olan Kelimekle'de heyecan dolu bir oyun deneyimi bizi bekliyor. Kelimekle'de bize oyunun başında kısa bir kelime veriliyor ve biz bu kelimeye harfler ekleyerek yeni kelimeler yaratmaya ve en uzun kelime zincirini oluşturarak en yüksek puanı yakalamaya çalışıyoruz. Oyunda bize belli bir süre verilmekte. Bu süre içerisinde ne kadar çok kelime türetirsek o kadar çok puan kazanmaktayız. Her kelime türettiğimizde ek süre kazanmaktayız.

Kelimekle'yi dilerseniz tek başınıza oynayabilirsiniz, dilerseniz bir arkadaşınızla oynayarak arkadaşınızla yarışabilirsiniz. Oyunda görevleri tamamladıkça madalya kazanabiliyoruz ve puan sıralamasına girebiliyoruz.

Kelimekle basit bir şekilde oynanabiliyor ve bolca eğlence içeriyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • NewtonBall

    NewtonBall uygulaması Fizik kanunlarına dayalı oldukça eğlenceli bir bulmaca oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Shatterbrain

    Fizik kanunlarına dayalı Shatterbrain oyununda, hedefleri vurmak için çeşitli sistemler kurabilirsiniz.
  • 2048 Ball Blast

    Topları çemberde akıllıca sıralayın.
  • One More Button

    Butonların canlandığı ilginç bir bulmaca oyunu
  • Alice

    Oldukça ilginç bir bulmaca oyunu!
  • Woody Battle

    Blokları ustalıkla dizerek rakibinizi yenin.
  • Dumb Ways To Draw

    Dumb Ways To Draw: Dumb Ways To Die'ın geliştiricilerinden çizim bulmaca oyunu
  • Find in Mind

    Tüm zeka, hafıza oyunları bir arada