Kelimetre

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
236 TOPLAM İNDİRME

Kelimetre diğer oyunculara karşı oynayabileceğiniz eğlenceli bir bulmaca oyunudur

Kelimetre sundupu online altyapı ile bulmaca oyunu severlere yüksek eğlence sunan bir kelime oyunudur.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinizde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olan kelimetreyi dilerseniz tek başınıza dilerseniz rastgele bir rakiple veya davet edeceğiniz arkadaşlarınızla oynayabilmektesiniz. Oyunda temel olarak bize 4 satır ve 4 sütundan oluşan bir panoda karışık halde harfler sunuluyor ve bu harfleri birleştirerek ortaya anlamlı kelimeler çıkarmaya çalışıyoruz. Her oyunda 3 tur bulunmakta ve 3 turu tamamladıktan sonra en çok puanı alan oyuncu oyunun galibi olmakta.

Kelimetre'yi dilerseniz aynı anda 5 oyuncu ile birlikte oynayabilmektesiniz. Bunun yanında Facebook arkadaşlarınıza davet göndererek onlarla karşılaşabilir ve heyecan dolu eşleşmeler oluşturabilirsiniz. Kelimetre'de rakiplerinizde oyun aralarında sohbet etmenize ve profillerini görüntülemenize de imkan verilmekte.

Kelimetre sosyal bir bulmaca oyunu olarak öne çıkıyor ve diğer oyuncularla oyunu oynamanıza imkan tanıyarak oyunu daha heyecanlı hale getiriyor.

Can Erdil Şentürk

Kelimetre

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
238 TOPLAM İNDİRME

Kelimetre eğlenceli bir kelime oyunudur

Kelimetre eğer iOS işletim sistemini kullanan bir iPhone veya iPad sahibiyseniz ücretsiz olarak oynayabileceğiniz oldukça eğlenceli bir bulmaca oyunudur.

Çoklu oyuncu altyapısına dayanan bir kelime oyunu olan Kelimetre'de arkadaşlarınızla veya rastgele seçilen diğer oyuncularla karşılaşarak size sunulan bulmacaları çözmeye çalışıyorsunuz ve en yüksek puanı yakalamak için uğraş veriyorsunuz. Kelimetre aynı anda 5 oyuncuyla birlikte oyunu oynayabilmenizi mümkün kılıyor. Oyunun multiplayer altyapısı oyunu sıradan olmaktan kurtarıyor ve oyuna heyecan katıyor.

Kelimetrenin oynanışı gayet basit. Bize 4 satır ve 4 sütundan oluşan bir oyun tahtası sunuluyor. Bu tahta üzerindeki harfleri kullanarak kelimeler oluşturmamız isteniyor. Bu kelimeleri oluşturmak için ise parmağımızı ekranda sürüklememiz gerekli. Her oyun 3 aşamadan oluşuyor ve 3 aşama sonucunda en yüksek puana sahip olan oyuncu oyunu kazanıyor.

Kelimetre'de 80 bin Türkçe sözlük yer alıyor. Bunun yanında oyun İngilizce desteğine de sahip. 180 bin civarındaki İngilizce sözlük sayesinde dil bilginizi geliştirebilmenize de olanak sağlanıyor. Kelimetre'de arkadaşlarınızı oyuna davet etmeniz oldukça kolay. Facebook hesabınız ile uygulamaya giriş yapabiliyor ve arkadaşlarınızı kolayca oyuna davet edebiliyorsunuz. Oyun içerisinde sohbet desteği de mevcut.

Eğer bulmaca oyunlarını seviyorsanız ve diğer oyuncularla yarışmanın heyecanını yaşamak istiyorsanız Kelimetre'yi kaçırmayın.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • NewtonBall

    NewtonBall uygulaması Fizik kanunlarına dayalı oldukça eğlenceli bir bulmaca oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Shatterbrain

    Fizik kanunlarına dayalı Shatterbrain oyununda, hedefleri vurmak için çeşitli sistemler kurabilirsiniz.
  • 2048 Ball Blast

    Topları çemberde akıllıca sıralayın.
  • Alice

    Oldukça ilginç bir bulmaca oyunu!
  • One More Button

    Butonların canlandığı ilginç bir bulmaca oyunu
  • Woody Battle

    Blokları ustalıkla dizerek rakibinizi yenin.
  • Find in Mind

    Tüm zeka, hafıza oyunları bir arada
  • Dumb Ways To Draw

    Dumb Ways To Draw: Dumb Ways To Die'ın geliştiricilerinden çizim bulmaca oyunu