Kill Shot Bravo

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
1,091 TOPLAM İNDİRME
75 MB DOSYA BOYUTU

Kill Shot Bravo bolca aksiyon içeren bir keskin nişancı oyunudur

Kill Shot Bravo oyunculara güzel grafikler eşliğinde heyecanlı bir oynanış sunmayı başarabilen FPS türünde bir mobil keskin nişancı oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tablelterinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir sniper oyunu olan Kill Shot Bravo'da özel olarak eğitilmiş bir asker olan ve dünya çapındaki terörizimle savaşmakla görevlendirilmiş bir kahramanı kontrol ediyoruz ve düşman üslerine gizlice sızarak önemli hedefleri avlıyoruz. Oyun boyunca bize farklı keskin nişancı tüfeklerini kullanma imkanı veriliyor. Bu silahlarla uzun mesafeden düşmanlarımızın yerini tespit ediyoruz ve doğru anı bekleyerek tetiğe basıyoruz.

Kill Shot Bravo'da taktiksel bir yapı mevcut. Bize verilen görevlerde birden fazla düşmanı ortadan kaldırmamız gerektiğinde ilk atışımızdan sonrasını planlamamız gerekiyor; çünkü silah sesini duyan düşmanlar alarma geçiyor. Oyundaki görevlerin çok kısa olduğunu belirtmekte fayda var; bu nedenle eğer görevlerden çok menülerle boğuştuğunuz oyunlar sizi sıkıyorsa Kill Shot Bravo hoşunuza gitmeyebilir.

Kill Shot Bravo'nun grafikleri oldukça kaliteli. Her bölümde son atışı yaparken kullanılan dramatik aksiyon kameraları merminizi takip ederek ağır çekimde sanatsal görüntüler sunuyor.

Kill Shot Bravo

Can Erdil Şentürk

Kill Shot Bravo

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
181 TOPLAM İNDİRME
97.3 MB DOSYA BOYUTU

Kill Shot Bravo yüksek kaliteli grafiklerle donatılmış bir mobil keskin nişancı oyunudur

Kill Shot Bravo yüksek kaliteli grafikleri taktiksel ve heyecanlı bir oynanışla birleştirmeyi başaran bir mobil sniper oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz FPS türünde bir keskin nişancı oyunu olan Kill Shot Bravo'da özel kuvvetlere üye olan ve teröristleri avlamak üzere eğitilmiş bir askerin hikayesine tanık oluyoruz. Bu askeri kontrol ederek dünyanın farklı yerlerinde teröristleri avladığımız oyunda düşman üslerine gizlice sızıyoruz ve hedeflerimizi birer birer ortadan kaldırarak görevleri tamamlıyoruz. Oyun boyunca bize farklı keskin nişancı tüfeklerini kullanabilme imkanı veriliyor.

Kill Shot Bravo'da görevler bir hayli kısa sürüyor. Bu durum oyuncuların oyundan çok menülerle boğuşmasına neden oluyor ve bir süre sonra can sıkabiliyor. Bunun haricinde oyunun pek bir eksi yönü yok. Görevlerde temel olarak düşmanların yerini tespit ediyorsunuz ve doğru anı bekleyerek nişan alıyorsunuz ve tetiğe basıyorsunuz. Kimi görevlerde birden fazla düşmanı yok etmeniz gerekiyor. Bu durumlarda ilk atışınızdan sonrasını da düşünmeniz gerekiyor; çünkü siz ateş ettikten sonra çıkan ses diğer dülşmanları uyarıyor ve kaçmalarına neden oluyor.

Kill Shot Bravo'nun grafikleri oldukça detaylı. Özellikle görevlerdeki son atışınızı yaptıktan sonra kullanılan aksiyon kameralarının mermilerinizi ağır çekimde takip etmesi görülmeye değer.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Kill Shot Virus

    Kill Shot Virus mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir zombi oyunudur
  • Kill Shot

    Kill Shot, nişancı tüfeğiniz ile rakiplerinizi hedef alarak hepsini yok etmeye çalışacağınız heyecanlı ve aksiyon dolu bir Android oyunudur.
  • Bravo My Hero

    Süper kahramanlarınızı 5v5 arenasında savaştırın ve kendi efsanenizi yazın!
  • Type Kill

    Type Kill ilginç bir oyun yapısına sahip olan bir mobil aksiyon oyunudur.
  • Stickman Kill Chamber

    Stickman Kill Chamber, tansiyonun bir an olsun bile düşmediği hararetli bir aksiyon oyunu.
  • Ultra Kill: Online War Shooter

    Ultra Kill: Online War Shooter aksiyon dolu bir mobil savaş oyunudur
  • Counter Shot

    Counter Shot mobilcihazlarınızda oynayabileceğiniz bir FPS oyunudur
  • Click and Kill

    Android cihazınız için ücretsiz bir gizlilik ve aksiyon oyunu arıyorsanız Click and Kill kısa vadede tercih edebileceğiniz bir oyun.