King of Words

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
110 TOPLAM İNDİRME

King of Words, Android cihazınızda ücretsiz oynayabileceğiniz kelime oyunlarından biri.

King of Words, ister arkadaşınızla teke tek isterseniz de dünya genelinde kelime avcılarına karşı çevrimiçi oynayabileceğiniz bir kelime bulma oyunu. Android telefon ve tabletinizde oynamak üzere hem ücretsiz hem de İngilizce – Türkçe kelimeler içeren bir kelime oyunu arıyorsanız Kelimelerin Kralı oyununa kesinlikle göz atmalısınız.

Mobilde çevrimiçi oynanabilen kelime oyunları arasında olan King of Words (Kelimelerin Kralı), oynanış yönünden de benzerlerinden farklı. Kelime türetmek için karışık dizilen harfler arasından seçim yapmanız ve harfleri tek tek dizerek kelimenizi oluşturmanız gerekiyor. Amacınız tahmin edeceğiniz üzere olabildiğince fazla kelime türetmek ve neticesinde puan kazanmak. Kazandığınız puanları harcayabildiğiniz yer ise günlük ve haftalık düzenlenen turnuvalar.

Yeniler için pratik yapma bölümü de içeren King of Words, ücretsiz olması, dil seçeneği sunması ve çevrimiçi oynanabilir olması ile mağazadaki diğer kelime oyunlarından öne çıkıyor.

Erkan Calp

King of Words

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
47 TOPLAM İNDİRME

King of Words, Türkçe ve İngilizce kelime dağarcığınızı geliştirebileceğiniz ücretsiz bir iOS oyunu.

King of Words, iPhone ve iPad’inizde çevrimiçi oynayabileceğiniz kelime oyunlarından biri. Dil seçeneği sayesinde hem Türkçe hem de İngilizce kelime dağarcığınızı geliştirebileceğiniz oyun ücretsiz ve rahatsız edici reklam sunmuyor.

iOS tabanlı cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kelime oyunu arıyorsanız İngilizce ve Türkçe sözlükten kelimeler içeren King of Words ile kesinlikle tanışmalısınız. Arkadaşlarınıza meydan okuyabileceğiniz veya günlük ve haftalık turnuvalarla dünya genelinde oyuncuların karşı çıkabileceğiniz oyunda ne kadar çok kelime türetirseniz o kadar fazla puan toplamış oluyor ve topladığınız puanları yeni turnuvaların kilidini açmak için kullanıyorsunuz.

Kelime bilgisinin yanında hızlı olmayı da gerektiren King of Words (Kelimelerin Kralı) oyununda kelimeleri nasıl türeteceğinizi diğer bir deyişle oyunun gidişatını öğrenebileceğiniz bir alıştırma alanı da mevcut. Size tavsiyem burada pratik yapmadan turnuvalara atılmayın.

iPhone ve iPad’lerle uyumlu onlarca kelime bulma oyunu mevcut ancak hem Türkçe hem de İngilizce olarak oynayabileceğiniz çevrimiçi kelime oyunu sayısı oldukça az. King of Words bu türü sevenler için harika bir seçenek.

Erkan Calp

King of Words

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
34 TOPLAM İNDİRME
24 MB DOSYA BOYUTU

King of Words, çevrimiçi oynanabilen Türkçe - İngilizce kelime oyunu.

King of Words, Windows Phone telefonunuzda ücretsiz oynamak üzere kelime oyunu arıyorsanız kesinlikle oynamanızı istediğim bir yapım. Hem Türkçe hem de İngilizce sözlüğü destekleyen oyunda çevrimiçi olarak turnuvalara katılma ve kendinizi gösterme şansına da sahipsiniz.

İster arkadaşlarınıza karşı isterseniz de dünya genelinde kelime avcılarına karşı oynamanıza izin veren King of Words (Kelimelerin Kralı) oyunun en beğendiğim yanı Türkçe ve İngilizce olarak oynama seçeneği sunması oldu. Oyunun dil ayarları bölümünden dilediğinizi ayarlayarak oyuna başlıyorsunuz. Kelime türetmek benzerleri ile karşılaştırdığımızda biraz zor. Harfler karışık olarak veriliyor ve onlarca harf içerisinden ayıklama yaparak hedef kelimenize ulaşıyorsunuz.

Çevrimiçi olarak günlük ve haftalık olarak düzenlenen turnuvalara katılabileceğiniz oyunda ayarlar bölümünden ulaşabileceğiniz bir alıştırma bölümü de yer almakta. Turnuvalara katılmadan, meydan okumadan önce burada pratik yaparak oynanışı öğrenebiliyorsunuz.

King of Words, mobil platformda yeni karşımıza çıkan ve kısa sürede beğeni kazanan çevrimiçi kelime oyunu. Mobil oyunlarınız arasında kelime bulma oyunlarına da yer veriyorsanız kesinlikle tavsiye ederim.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Words Of Wonders

    Gizli kelimeleri bulurken dünya harikalarını keşfedin.
  • Wiz Of Words

    Zevkli deneyim sunan bir kelime oyunu
  • Words Master

    Words Master Android İndir: Kelime bulmaca oyunu
  • Words Royale

    Şimdiye kadar oynadığınız tüm kelime oyunlarını unutun!
  • Cracky Words (Çatlak Kelimeler)

    750 bulmaca, binlerce gizlenmiş kelime
  • Words MishMash

    Words MishMash Android cihazlar için bir kelime bulma oyunudur.
  • Words Story: Escape Alcatraz

    Harika zaman geçirebileceğiniz bir kelime oyunu
  • Words With Friends 2

    Mobilde en çok oynanan kelime oyunu