Kingdom Adventurers

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
57 MB DOSYA BOYUTU

İşgale uğrayan topraklarınızı geri almak için aksiyon dolu savaşlar yapacağınız eşsiz bir oyundur.

Aksiyon ve macera dolu bir krallık mücadelesi için kolları sıvayacağınız ve küllerinizden doğarak sıfırdan kendi imparatorluğunuzu kuracağınız Kingdom Adventurers, mobil platformda simülasyon oyunları arasında kendisine yer bulan ve ücretsiz olarak hizmet veren kaliteli bir oyundur.

Basit ama bir o kadarda eğlenceli grafik tasarımı ve sürükleyici savaş senaryosu ile oyunculara sıra dışı bir deneyim yaşatan bu oyunda amaç, canavarlar tarafında el koyulan topraklarınızı geri almak için stratejiler geliştirmek ve çeşitli özelliklere sahip yüzlerce askerden yararlanarak nefes kesen imparatorluk savaşları yapmaktır.

Topraklarınızı canavarların elinden almak için güçlü bir ordu kurmalı ve farklı savaş taktikleriyle düşmanlarınızı etkisiz hale getirmelisiniz.

Oyunda ordunuza alarak krallığınızı askeri kolunu oluşturabileceğiniz büyüler, kılıç şövalyeleri, okçular ve daha onlarca farklı yeteneğe sahip savaşçı askerler yer almaktadır. Sıfırdan bir ülke inşa ederek düşmanlarınızla bağımsızlık mücadelesi etmeli ve çeşitli alanlarda ticarete atılarak ülke ekonomisini düzeltmelisiniz.

Android ve İOS sürümleri sayesinde iki farklı platformdan kolaylıkla erişeceğiniz Kingdom Adventurers, geniş oyuncu kitlesine sahip sürükleyici bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Kingdom Adventurers

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
259.4 MB DOSYA BOYUTU

İşgale uğrayan topraklarınızı geri almak için aksiyon dolu savaşlar yapacağınız eşsiz bir oyundur.

Canavarlar tarafından işgal edilen topraklarınızı geri almak için çeşitli savaş stratejileri geliştireceğiniz ve yeni saldırı taktikleri deneyerek bağımsızlığınızı ilan edebileceğiniz Kingdom Adventurers, Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan sorunsuz bir şekilde oynayabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Basit ama kaliteli grafikleri ve aksiyon dolu savaş sahneleri ile sıkılmadan oynayacağınız bu oyunda yapmanız gereken, farklı yeteneklere ve özel güçlere sahip sayısız askerden kurulu dev bir orduyu yöneterek topraklarınızı geri almak için mücadele etmek ve ülkenizi geliştirerek seviye atlamaktır.

Farklı stratejiler ve saldırı taktikleri deneyerek canavarları mağlup edebilir ve topraklarınıza kavuşabilirsiniz.

Oyunda ordunuzu güçlendirerek düşman askerlerini bozguna uğratabileceğiniz kılıç şövalyeleri, okçu birlikleri, büyücüler ve daha onlarca farklı alanda görev yapan güçlü askerler yer almaktadır.

Sıfırdan bir ülke inşa ederek zorlu görevleri yerine getirmeli ve yeni bölgeler keşfederek ülken sınırlarını genişletmelisiniz.

Simülasyon oyunları arasında yerini alan ve ücretsiz olarak hizmet veren Kingdom Adventurers, 100 binden fazla oyun tutkunu tarafından tercih edilen popüler bir oyun olarak öne çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Idle Kingdom Builder

    Kendi köyünüzü kurabileceğiniz ve farklı alanlarda üretim yaparak para kazanabileceğiniz sürükleyici bir oyundur.
  • Stormbound: Kingdom Wars

    Gerçek zamanlı PvP savaşlarına katılacağız.
  • Majesty: Northern Kingdom

    Sürükleyici strateji savaşlarına dahil olacağız.
  • Fairy Kingdom

    Büyülü bir şehir kurarak hayalinizdeki imparatorluğa ulaşacağınız eşsiz bir oyundur.
  • Own Kingdom

    İlginç yaratıklara karşı stratejik savaşlar yapabileceğiniz eğlenceli bir oyun olarak öne çıkıyor.
  • Mouse Simulator

    Sevimli bir fareyi kontrol ederek sizden istenilen görevleri yerine getireceğiniz, keyifli bir simülasyon oyunudur.
  • Seaport

    Deniz üzerinden çeşitli nakliye işleri yapabileceğiniz keyifli bir simülasyon oyunudur.
  • Virtual Truck Manager

    Mobil platformda gerçekçi bir tır simülasyon oyunu oynayacağız.