Kingpin

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME
60 MB DOSYA BOYUTU

Eğlenceli eşleştirme platformlarında mücadele ederek zihin açıcı bulmacalar çözeceğiniz eşsiz bir oyundur.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile iki farklı platformdan oyun severlerin hizmetine sunulan ve zeka geliştirici bulmacaları ile zihin gelişiminize katkı sağlayan Kingpin. Puzzles adventure, birbirinden eğlenceli eşleştirme parkurlarında yarışarak gerçek zamanlı düellolara katılabileceğiniz sürükleyici bir oyundur.

Komik karakter tasarımları ve kaliteli grafikleri ile oyunculara sıra dışı bir deneyim sunan bu oyunda yapmanız gereken tek şey, komik suratların yer aldığı eşleştirme parkurlarında blokları bir araya getirerek hamle şansı yakalamak ve rakibinizden önce yumruk atarak onu mağlup etmektir.

Sarı, yeşil, kırmızı, mavi ve daha onlarca farklı renkten oluşan komik kafaları uygun şekillerde bir araya getirmeli ve eşleştirme bloklarını patlatarak hamle sayısı kazanmalısınız.

En az 3 aynı renge ve şekle sahip kafayı eşleştirerek rakibinize yumruk atma fırsatını yakalayabilir ve onu etkisiz hale getirerek seviye atlayabilirsiniz.

Bulmaca oyunları arasında boy gösteren ve ücretsiz olarak oyun severlere hizmet veren Kingpin. Puzzles adventure, 100 binden fazla oyuncu topluluğu tarafından sevilerek oynanan kaliteli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Kingpin

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
342.1 MB DOSYA BOYUTU

Eğlenceli eşleştirme platformlarında mücadele ederek zihin açıcı bulmacalar çözeceğiniz eşsiz bir oyundur.

Zeka geliştirici bulmacaların yanı sıra eğlenceli aktiviteleri ile oyunculara eşsiz bir deneyim sunan ve bağımlılık yapıcı özelliği ile dikkat çeken Kingpin. Puzzles adventure, yüz binlerce oyun sever tarafından keyifle oynanan ve ücretsiz olarak hizmete açılan kaliteli bir oyundur.

Stratejik eşleştirme bölümlerinde yarışarak rakiplerinizden önce hamle yapmak için mücadele edeceğiniz ve eşleştirmeleri tamamladıkça rakibinize yumruk atma fırsatı kazanabileceğiniz bu oyunda amaç, farklı renk ve yüz ifadeleri taşıyan onlarca komik kafa arasından uygun olanları eşleştirerek blokları patlatmak ve seviye atlayarak yeni bölümlerin kilidini açmaktır.

En az 3 aynı renk ve şekildeki eşleştirme bloğunu bir araya getirerek rakibinize hamle yapabilmek için puan toplamalı ve sert yumruklarla rakibinizin gardını düşürmelisiniz. Farklı zorluk derecelerinde yarışarak gerçek zamanlı müsabakalara çıkabilir ve düşündürücü bulmacalar çözerek stratejik kararlar verebilirsiniz.

Android ve İOS işletim sistemlerine sahip mobil cihazların tümünden sorunsuz bir şekilde ulaşacağınız ve bağımlısı olacağınız Kingpin. Puzzles adventure, bulmaca oyunları arasında kendisine yer bulan eğlenceli bir oyun olarak dikkat çekmektedir.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • TripTrap

    TripTrap, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz oldukça sürükleyici bir bulmaca oyunudur.
  • Connect Trees

    Mobil platformda bulmaca çözeceğiz.
  • Draw Story

    Çizimler yaparak bulmaca çözeceğiz.
  • Dreamland Story

    3100’den fazla bulmaca çözeceğiz.
  • The Mordis

    Farklı parkurlarda kendi yolunuzu tasarlayarak ilerleyebileceğiniz eşsiz bir bulmaca oyunudur.
  • Sparkman

    Çeşitli düzenekler kurarak çöp adamları suya fırlatabileceğiniz eşsiz bir bulmaca oyunudur.
  • Bouncy Buddies

    Kristal blokları kırarak parkurlarda ilerleyebileceğiniz eğlenceli bir bulmaca oyunudur.
  • Cats Atelier

    Çeşitli eşleştirmeler yaparak gizli resimlerin parçalarını tamamlayabileceğiniz eşsiz bir bulmaca oyunudur.