Kiwi

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
4,349 TOPLAM İNDİRME

Kiwi uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan tüm dostlarınıza kolayca sorularınızı yöneltebiliyor ve cevaplar alabiliyorsunuz.

Kiwi uygulaması, son dönemlerin ortalığı yakıp kavuran uygulamaları arasında yer alıyor ve Android kullanıcıları için de ücretsiz olarak sunuluyor. Uygulamanın en dikkat çekici yanı, bir soru cevap uygulaması olması ancak bunu geçmişte karşılaştığımız benzer uygulamalara göre çok daha verimli bir şekilde gerçekleştirmesi nedeniyle çok hızlı bir şekilde popüler olmayı başarması. Hızlı ve etkileyici bir yapıya sahip olan uygulamanın temel özelliklerini dilerseniz biraz daha irdeleyelim.

Uygulamada her üyenin kendi profili bulunuyor ve bu profiller takipçilere sahip olabiliyorlar. Elbette siz de başka üyelerin profillerini takip edebiliyorsunuz. İstediğiniz kullanıcılara hem anonim hem de üye adınızla sorular sorabilmeniz ve onların da bu soruları cevaplayabilmeleri sayesinde aklınızda hiçbir soru işareti de kalmıyor diyebilirim.

Takip ettiğiniz kişilerin cevapladıkları soruların devamlı olarak bir zaman tüneli içerisinde akması sayesinde her an her cevaptan kolayca haberdar olabildiğinizi de belirtmek gerekiyor. Sorulara verilecek cevaplar hem yazılı hem de resimli yahut videolu olabiliyorlar. Böylece illa ki tek bir cevap türüne takılı kalmıyorsunuz ve takipçilerinizle etkileşim içerisine girebiliyorsunuz.

Kiwi’de bulunan profilinizi dilerseniz diğer sosyal ağlar üzerinde de paylaşabiliyor ve daha fazla takipçi elde edebiliyorsunuz. Özellikle tanıdığı kişilerin hayatları ve kendileri hakkında daha fazla bilgi edinmek isteyen kullanıcılar, istedikleri kadar soru sorma imkanı bulmaktan hoşnut olacaklardır. Uygulamanın internet bağlantısı gerektirdiğini ve 3G yahut WiFi üzerinden hizmet verebildiğini de belirtelim.

Yiğit Ekim Demir

Kiwi

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
614 TOPLAM İNDİRME

Kiwi uygulamasını kullanarak iPhone ve iPad cihazlarınız üzerinden dostlarınıza aklınızdaki tüm soruları sorabiliyorsunuz.

Kiwi uygulaması, son zamanların en popüler uygulamaları arasına girmeyi başardı. iPhone ve iPad kullanıcılarının arkadaşlarına kolayca sorular sormalarını ve cevaplar almalarını sağlayabilen uygulama, ücretsiz olarak sunuluyor ve çok kolay bir şekilde kullanılabilen arayüzü sayesinde dikkatinizi çekmeyi başaracaktır.

Uygulama, pek çok benzer soru cevap uygulaması gibi işlev gösteriyor ancak onu diğerlerinden ayıran birkaç nokta daha var. Diğer kullanıcıları takip edebildiğiniz ve kendinizin de başkaları tarafından takip edilebilmesi sayesinde, sorulan soruları ve verilen cevapları bir zaman tüneli üzerinde görüntülemek mümkün hale geliyor.

Uygulamada sorulan sorulara hem yazılı olarak cevap vermek hem de resimli yahut videolu bir şekilde onları cevaplamak mümkün. Böylelikle çok daha interaktif bir soru cevap imkanının doğduğunu, bunun ise uygulamanın kullanım zevkini arttırdığını unutmamak gerekiyor. Tabii ki tüm bu işlevlerin doğru bir şekilde çalışabilmesi için 3G yahut WiFi üzerinden bir internet bağlantınızın olması gerektiğini de unutmayın.

Kiwi’nin arayüzü herkesin kolayca alışabileceği sade bir şekilde hazırlanmış. Hem Android platformunda hem de Facebook üzerinde de uygulamasının bulunması ise ekleyebileceğiniz ve soru sorabileceğiniz çevrenizin oldukça artmasını sağlıyor. Eğer hakkında her şeyi merak ettiğiniz kullanıcılar varsa onları burada bulacağınıza eminim.

Profilinizi dilerseniz diğer sosyal ağlardan paylaşmanız da mümkün. Bilhassa daha fazla takipçi elde etmek isteyenler, Facebook, Twitter gibi popüler ağlar üzerinden Kiwi profillerini paylaşabiliyorlar. Yeni ve etkili bir soru cevap uygulaması arayanlar göz atmaktan çekinmesinler.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Kiwi Dash

    Kiwi Dash oldukça eğlenceli bir platform oyunudur
  • Clever Kiwi

    Clever Kiwi, tamamen ücretsiz olarak sunulan, eğlenceli bir beceri oyunu olarak dikkat çekiyor.
  • Super Kiwi Castle Run

    Keyifli bir oyun olarak karşımıza çıkan Super Kiwi Castle Run'da şövalye olmak isteyen bir kiviyi kontrol ediyoruz.
  • Kiwi Camera

    Kiwi Camera, Android cihazlarınız ile çektiğiniz fotoğraflara filtre, çerçeve ve sticker ekleme işlemleri yapabilmenizi sağlayan ücretsiz bir Android fotoğraf düzenleme uygulaması.
  • Kiwi Wonderland

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.
  • Messenger

    Messenger uygulamasını kullanarak tüm sosyal medya uygulamalarını tek bir platformdan yönetebilirsiniz.
  • Yaay

    Yaay İndir (Android): Yaay Google Play'de yerli sosyal medya uygulaması olarak öne çıkıyor.
  • Mirket App

    Mirket App, ilgi alanlarınız ve gündem hakkında toplumun nabzını tutabileceğiniz bir sosyal medya uygulaması.