Klondike Adventures

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
156 TOPLAM İNDİRME

Eşsiz bir manzara eşliğinde kendi çiftliğinizi yöneteceğiniz sıra dışı bir oyundur.

Kendi şehrinizi inşa ederek çeşitli alanlarda üretim yapacağınız ve ticarete atılarak şehrinizi geliştireceğiniz Klondike Adventures, Android ve iOS sürümleri ile iki farklı platformdan kolaylıkla erişeceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Etkileyici grafikleri ve sürükleyici özelliği ile sıkılmadan oynayacağınız bu oyunda yapmanız gereken tek şey, sıfırdan çiftlik kurarak birbirinden lezzetli meyve ve sebzeler üretmektir. Ürettiğiniz ürünleri farklı kasabalara pazarlayarak ekonomiyi geliştirebilirsiniz.

Alaska’nın vahşi ortamında bulunarak kendinize boş bir bölge seçecek ve çiftliğinizi inşa etmeye başlayacaksınız. Türlü zorluklara ve vahşi hayvanlara karşı mücadele ederek çiftliğinizden maksimum verimi almalı ve görevleri tamamlayarak sonraki bölümlerin kilidini açmalısınız.

Oyunda şehrinize kurabileceğiniz değirmenler, çiftlikler, tarlalar, çeşitli bina ve üretim merkezleri yer almaktadır. Ayrıca görev dağılımı yaparak işlerin zamanında yetişmesini sağlayabileceğiniz birçok farklı işçi bulunmaktadır.

Büyüleyici bir manzara eşliğinde şehrinizi yöneterek lezzetli yiyecekler üretebileceğiniz benzersiz bir oyun sizleri bekliyor.

Mobil platformda simülasyon oyunları arasında kendisine yer bulan ve ücretsiz olarak sunulan Klondike Adventures, geniş bir kitleye hitap eden kaliteli bir yapımdır.

Doğukan Çağlakpınar

Klondike Adventures

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
30 TOPLAM İNDİRME
184.9 MB DOSYA BOYUTU

Eşsiz bir manzara eşliğinde kendi çiftliğinizi yöneteceğiniz sıra dışı bir oyundur.

Hayalinizdeki çiftliği inşa ederek lezzetli meyve ve sebzeler üretebileceğiniz ve bu ürünleri pazarlayarak şehrin ekonomisini geliştireceğiniz Klondike Adventures, simülasyon oyunları arasında bulunan ve oldukça geniş bir oyuncu kitlesi tarafından tercih edilen sıra dışı bir oyundur.

Çarpıcı grafikleri ve keyif verici ses efektleri ile oyunculara benzersiz bir deneyim sunan bu oyunda amaç, kendi şehrinizi yöneterek çeşitli alanlarda üretim ve ticaret yaparak ekonomik dengeyi sağlamaktır.

Alaska’nın vahşi ve bir o kadarda göz kamaştıran doğal ortamında kendinize boş bir alan bularak şehrinizi inşa etmelisiniz. Zorlu şartlara ve vahi hayvanlara karşı mücadele ederek üretimde kesinti yapmadan yolunuza devam etmeli ve görevleri tamamlayarak seviye atlamalısınız.

Oyun içerisinde şehrinizi geliştirmek için inşa edeceğiniz değirmenler, tarlalar, çeşitli üretim merkezler ve ticarethaneler yer almaktadır. Kendi stratejinizi uygulayarak verilen görevleri başarıyla yerine getirmeli ve yeni binaların kilidini açmalısınız.

Hem Android hem de iOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan sorunsuz bir şekilde oynayabileceğiniz Klondike Adventures, ücretsiz olarak hizmet veren eğlenceli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Jungle Adventures 2

    Renkli bir dünyaya dalacağız.
  • Ghost Town Adventures: Mystery Riddles Game

    Gizli hazineleri bulmaya çalışacağız.
  • WonderCat Adventures

    Çeşitli engellerin yer aldığı zorlu parkurlarda ilerleyerek hedefe ulaşabileceğiniz keyif verici bir oyundur.
  • Dungeon, Inc

    Kendi zindanınızı kurarak altın üretebileceğiniz ilgin bir simülasyon oyundur.
  • Power Painter

    Bağımlılık yapan eşsiz bir simülasyon oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Mouse Simulator

    Sevimli bir fareyi kontrol ederek sizden istenilen görevleri yerine getireceğiniz, keyifli bir simülasyon oyunudur.
  • Tap Town

    Kendi ordunuzu kurarak dev ejderhalarla savaşabileceğiniz benzersiz bir simülasyon oyunudur.
  • The Rats

    Farelerin başrolde olduğu eğlenceli bir simülasyon oyunu olarak ön plana çıkıyor.