Korona Önlem

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
385 TOPLAM İNDİRME
50 MB DOSYA BOYUTU

Korona Önlem (Android) mobil uygulaması ile online koronavirüs testi yapabilirsiniz.

Korona Önlem, T.C. Sağlık Bakanlığı tarafından yayınlanan online corona virüsü testi uygulaması. Eğer kendinizde veya yakınınızda koronavirüs olduğunu düşünüyorsanız, T.C. Sağlık Bakanlığı tarafından hazırlanan bu mobil uygulamadaki soruları yanıtlayarak durumunuzu öğrenebilirsiniz.

Çin’in Vuhan şehrinde başlayıp ülkemize kadar gelen ve tüm Dünya gibi ülkemizde de can almaya devam eden Covid-19 salgını riski taşıyıp taşımadığınızı hemen kontrol edebileceğiniz bir uygulama Korona Önlem. T.C. Sağlık Bakanlığı tarafından vatandaşlara sunulan Korona Önlem mobil uygulaması, sorular üzerinden testi gerçekleştiriyor. T.C. kimlik numaranız, baba adınız, doğum yılınız ve telefon numaranızı girip teste başlıyorsunuz. “Kronik hastalığınız var mı varsa hangileri?”, “Son 14 gün içinde seyahat ettiğiniz ülke var mı?”, “Son 14 gün içerisinde herhangi bir sağlık merkezinde bulundunuz mu?” “Son 14 gün içerisinde solunum yolu hastalığı olan birisiyle temasınız oldu mu?”, “Ateşiniz kaç derece?”, “Ateş dışında öksürük, baş ağrısı, burun akıntısı, nefes darlığı gibi şikayetleriniz var mı?” gibi sorular hazırlanmış. Basitçe seçimler yaparak ilerliyor, sonunda koronavirüsü ile karşılaşmış olma ihtimalinizi öğrenip buna göre yönlendirme alıyorsunuz.

 

Erkan Calp

Korona Önlem

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME
90 MB DOSYA BOYUTU

Korona Önlem mobil uygulama: T.C. Sağlık Bakanlığı'ndan online corona virüsü testi uygulaması

Korona Önlem, T.C. Sağlık Bakanlığı’nın uygulaması olup, vatandaşların koronavirüsü riski taşıyıp taşımadıklarını öğrenmelerine yardımcı oluyor. Online koronavirüs testi uygulaması da diyebilirim. Çeşitli soruları adım adım yanıtlayarak koronavirüsü ile karşılaşmış olma olasılığınızı öğrenip buna göre tavsiye, yönlendirme alıyorsunuz.

T.C. Sağlık Bakanlığı’nın Korona Önlem mobil uygulaması, yönelttiği sorularla Dünya genelini etkileyen yeni tip coronavirüsü (Kovid-19) salgınından etkilenip etkilenmediğinizi öğrenmenizi sağlıyor. T.C. kimlik no, baba adı, doğum yılı ve telefon numarası gibi kişisel bilgileri doldurduktan sonra soruları yanıtlamaya geçiyorsunuz. Kronik hastalığınız var mı?, Son 14 gün içerisinde yurt dışına seyahat ettiniz mi?, Son 14 gün içerisinde bir sağlık merkezine gittiniz mi? Son 14 gün içerisinde bir solunum yolu hastalığınız oldu mu?, Ateşiniz kaç derece ve ateş dışında başka bir rahatsızlığınız (nefes darlığı, boğaz ağrısı, baş ağrısı, göğüs sıkışması, burun akıntısı, vücut ağrısı gibi) var mı? gibi soruları şıkları işaretleyerek yanıtlıyorsunuz ve testin sonunda virüse yakalanmış olma ihtimalinizi öğrenip tavsiye alıyorsunuz.

 

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • İBB Koronavirüs

    İBB Koronavirüs Android: Resmi kaynaklardan koronavirüs son durum, İnteraktif koronavirüs haritası
  • Pocket Sense

    Pocket Sense uygulamasıyla hırsızlara karşı önlem alabilirsiniz.
  • Data Status

    Akıllı telefonlarınızda kullandığınız mobil veriyi takip ederek, kota aşımı durumuna önlem alabilirsiniz.
  • Opened

    Opened uygulaması ile telefonunuzu başkalarının kullanmasına karşı önlem alabilirsiniz.
  • Anti-Theft Alarm

    Android telefonunuzu bıraktığınız yerde bulamamaktan korkuyorsanız bu uygulamayı kullanarak hırsızlığa karşı önlem alabilirsiniz.
  • Lockwatch Anti-Theft

    Lockwatch Anti-Theft, Android cihazlarınızın çalınma riskine karşı önlem almanızı ve çalınması durumunda ise kurtarmanızı sağlayacak olan yararlı ve ücretsiz bir Android uygulamasıdır.
  • Doktorum

    Doktorum uygulaması sağlık konusunda birçok faydalı bilgiyi sizlere sunuyor.
  • Stubborn Trojan Killer

    Android cihazlarınızda Trojan virüsü temizlemek için kullanabileceğiniz bir uygulamadır.