Krosmaga

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
36 TOPLAM İNDİRME

Krosmaga, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kartlı savaş oyunudur.

Krosmaga, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kartlı savaş oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Birbirinden heyecalı sahnelerin yer aldığı oyunda rakiplerinizi geçmeye çalışıyorsunuz.

Son derece eğlenceli bir savaş oyunu olan Krosmaga, kartlarla oynanan bir oyundur. Oyunda kart koleksiyonunuzu genişletiyor ve rakiplerinizde nefes kesen savaşlar gerçekleştirebiliyorsunuz. Dünya çapındaki oyuncularla ya da arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz oyunda kartlarınızı öne sürüyor ve farklı hamleler yaparak rakibinize saldırıyorsunuz. 6 kolonlu bir arenada gerçekleşen mücadelelerde 6 farklı karakter kullanabiliyorsunuz. Her karakter kendi kolonundaki karakterle mücadele ediyor ve böylece savaşmış oluyorsunuz. Daima ileri gitmeli ve rakinizin savaşçılarını yenmelisiniz. Farklı özel güçlerle donatılan oyunda işiniz bir hayli zor. Stratejik kararlar almanızı gerektiren oyunda dikkatli olmanız gerekiyor.

Baştan aşağı stratejik olaylarla donatılmış olan oyun etkileyici bir atmosferde geçiyor. Etkileyici grafiklerin ve seslerin de yer aldığı oyunda harika bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Bağımlılık yapıcı etkisi bir hayli yüksek olan oyunu beğenerek oynayabileceğinizi de söyleyebilirim. İnsanüstü savaşların gerçekleştiği Krosmaga oyununu mutlaka denemelisiniz.

Krosmaga oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Krosmaga

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME
114 MB DOSYA BOYUTU

Krosmaga, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kartlı savaş oyunudur.

Krosmaga, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir kartlı savaş oyunudur. Aksiyon ve macera dolu savaşların gerçekleştiği oyunda son derece dikkatli olmanız gerekiyor.

Kartlarla oynanan bir savaş oyunu olarak karşımıza çıkan Krosmaga, etkileyici atmosferiyle dikkat çekiyor. Oyunda farklı kartları kullanarak savaşlara katılabiliyor ve dünya çapındaki rakiplerle mücadele edebiliyorsunuz. Arkadaşlarınıza da meydan okuyabileceğiniz bir oyun olan Krosmaga, farklı hamlelerle saldırılar düzenlemenizi gerektiren bir oyundur. Oyunda dikkatli olmanı ve stratejik kararlar almanız gerekiyor. Oyun 3 boyutlu bir areneda gerçekleşiyor. 6 kolonlu bir areneda geçen savaşlarda her kolona bir karakter yerleştiriyor ve o kolonun karşısındaki karakterle savaşıyorsunuz. Bu nedenle seçimlerinizi yaparken dikkatli olmanız gerekiyor. Beğenerek oynayabileceğiniz Krosmaga'da özel güçler de kullanabiliyorsunuz.

Bağımlılık etkisi bir hayli yüksek olan oyunda etkileyici grafikler de yer alıyor. Ayrıca oyunda kaldığınız yeri kaydedebiliyor ve farklı cihazlardan devam edebiliyorsunuz. Böylece her yerde oyunu oynayabiliyorsunuz. Olağanüstü savaşların gerçekleştiği Krosmaga'da kart koleksiyonunuzu genişletmelisiniz. Krosmaga'yı mutlaka denemelisiniz.

Krosmaga oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Legends of Runeterra (LoR)

    Legends of Runeterra (LoR) Android İndir: Leauge of Legends (LoL) Mobile oyunu geliştiricilerden kart oyunu Legends of Runeterra
  • Gambit - Real-Time PvP Card Battler

    Gerçek zamanlı teke tek kart savaşları
  • Tap Cats: Battle Arena (CCG)

    Kediler savaşıyor!
  • Apocalypse Hunters

    Telefonunuzla dolaşarak yaratıkları yakalayın.
  • Chicken Head!

    Tavuklar kart biçiminde karşımıza çıkıyor.
  • MARVEL SNAP APK

    Marvel Snap APK, süper kahramanlardan destenizi oluşturun. Diğer oyunculara karşı savaşın. Elinizi üçlendirin ve tüm kartlara sahip olmaya çalışın.
  • UNO!

    Popüler kart oyunu mobilde!
  • MARVEL Duel

    MARVEL Duel Android kart oyunu, süper kahramanlarla kötüleri buluşturuyor.