Last Fight

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME
14 MB DOSYA BOYUTU

Düşman dolu bir adada ilerleyerek birebir dövüşlere katılabileceğiniz aksiyon dolu bir oyundur.

Düşmanlarla dolu bir adada ilerleyerek birbirinden güçlü savaşçılarla dövüşebileceğiniz ve adayı düşmanlardan temizlemek için mücadele edeceğiniz Last Fight, mobil platformda rol oyunları arasında yer alan ve ücretsiz olarak sunulan kaliteli bir oyundur.

Basit ve sade grafiklerle tasarlanmış bu oyunda amaç, ıssız bir düşmanlarla donatılmış büyük bir adada ilerleyerek karşınıza çıkan farklı karakterler ile bire bir savaşmak ve düşmanlarınızı etkisiz hale getirerek yolunuza devam etmektir. Savaş haritasına bakarak yolunuzu belirleyebilir ve karşılaştınız düşmanları öldürerek ganimet toplayabilirsiniz. Bu sayede karakteriniz için kıyafet, zırh, silah ve daha onlarca farklı malzeme satın alabilirsiniz. Sopa ve kılıç gibi ölümcül silahlardan faydalanarak düşmanlarınızı öldürebilir ve görevleri tamamlayarak yeni seviyelerin kilidini açabilirsiniz.

Oyunda düşmanlarınıza karşı kullanabileceğiniz kılıç, dikenli tokmak, mızrak, balta beyzbol sopası, ok ve daha onlarca ölümcül savaş aleti yer almaktadır. Ayrıca 6 farklı savaş haritası ve birçok güçlü düşman karakteri bulunmaktadır.

Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan kolaylıkla erişebileceğiniz Last Fight, binlerce oyuncu tarafından tercih edilmektedir.

Doğukan Çağlakpınar

Last Fight

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
30.2 MB DOSYA BOYUTU

Düşman dolu bir adada ilerleyerek birebir dövüşlere katılabileceğiniz aksiyon dolu bir oyundur.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile iki farklı platformdan oyun tutkunlarının hizmetine sunulan ve oldukça geniş bir oyuncu kitlesi tarafından keyifle oynanan Last Fight, düşman savaşçılarının gizlendiği ıssız bir adada ilerleyerek birebir dövüşlere katılabileceğiniz aksiyon dolu bir oyundur.

Sade ve basit grafik tasarımı ile sıkılmadan oynayabileceğiniz bu oyunda yapmanız gereken tek şey, savaş haritası üzerinde ilerleyerek düşmanlarınızın yerlerini tespit etmek ve onları tek tek etkisiz hale getirmektir. Onlarca farklı savaş aleti ve zırhından faydalanarak düşman savaşçıları ile birebir dövüşmeli ve yolunuza devam etmelisiniz. Öldürdüğünüz her düşman için farklı değerlerde puan kazanabilir ve pu puanları kullanarak yeni savaş malzemeleri alabilirsiniz.

Oyunda beyzbol sopası, kılıç, ok, balta, mızrak, dikenli tokmak, balyoz ve daha onlarca ilkel savaş aleti yer almaktadır. Bu silahlardan dilediğinizi seçerek yolunuza devam edebilir ve farklı haritalar üzerinde düşman arayabilirsiniz.

Rol oyunları arasında kendisine yer bulan ve ücretsiz olarak sunulan Last Fight, aksiyon ve maceraya doyacağınız eşsiz bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • The Last Crusaders

    Farklı düşmanlar ile savaşacağız.
  • Last Valiant

    Eşsiz özelliklere sahip onlarca savaş kahramanını yöneterek aksiyona doyacağınız eğlenceli bir oyundur.
  • Yorozuya RPG

    Düşmanları yok etmeye çalışacağız.
  • Bravium-Hero Defense RPG

    Bravium-Hero Defense RPG
  • Capsulemon, Fight

    Gerçek zamanlı düellolara katılacağız.
  • Fight Out!

    Birbirinden daha tehlikeli bölgelerde koşun ve düşmanları kesin.
  • Ravenhill: Hidden Mystery

    Macera dolu eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.
  • Dungeon Monsters - 3D Action RPG

    Gerçek zamanlı savaşlara katılacağız.