LastOda

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
121 TOPLAM İNDİRME

LastOda uygulaması kullanıcılara, sistemde kayıtlı olan otellerde kalan çift kişilik odaları satın alma imkanı sunuyor. Bu satın alma işlemi hem güvenli hem de ekonomik.

LastOda uygulaması son dakika otel odası satış hizmeti olarak adlandırılan bir sistem olup, sistemde kayıtlı olan, otellerdeki çift kişilik odaları kullanıcıya sunuyor. Sunulan bu odalar ise 128 Bit SSL sertifikası sayesinde anında güvenli bir şekilde satın alınabiliyor.

Uygulama her gün 12:00 ile 01:00 arasında çift kişilik odaları garantili bir şekilde seçilmesini ve Check-in yapılmasını sağlıyor. Seçilen tarihteki size en uygun oda hızlı, basit ve en ekonomik şekilde rezervasyon yapılmış oluyor.

Uygulama kullanıcıların yanında, otel sahiplerini de unutmamış. Otel sahipleri isterlerse sisteme otellerini ekleyip kendi satış kanallarını oluşturabiliyor. Bu işlem ise LastOda ekibi tarafından incelendikten sonra ziyaretçilere sunuluyor. Kriterlere uymayan oteller veya yerler ise listeye eklenmiyor.

Mustafa Şevki Coşar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Erişilebilir Yaşam

    Erişilebilir Yaşam uygulaması, engellilerin hayatını kolaylaştıracak özellikler sunuyor.
  • Zubizu

    Zubizu, iPhone ve iPad cihazlarınızdan en güncel trendleri takip edebileceğiniz bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • Gerekeni Yap!

    Gerekeni Yap!, iPhone ve iPad cihazlarınızda kullanabileceğiniz harika bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • E-Reçete

    Cebinizdeki elektronik reçete!
  • SİM

    SİM, Turkcell'in kadınlara özel hazırladığı; moda, güzellik, astroloji, alışveriş, bebek ve çocuk bakımı konularını içeren yaşam stili uygulaması.
  • İzmir Doğal Yaşam Parkı

    İzmir Doğal Yaşam Parkı'nda gezerken size rehberlik eden ve faydalı bilgiler veren oldukça iyi düşünülmüş bir uygulamadır.
  • Nutria

    Sağlıklı yaşam konusunda bilmeniz gerekenler, detoks programları, diyet yemekleri Nutria'da.
  • BitLife

    Hayatın tüm aşamalarını ayrıntılı bir şekilde ele alabileceğiniz ilginç bir oyun olarak öne çıkıyor.