Layout from Instagram

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
3,111 TOPLAM İNDİRME
1.8 MB DOSYA BOYUTU

Layout from Instagram, birden fazla fotoğrafımızı aynı karede buluşturup onlardan ilgi çekici kolajlar hazırlamamıza olanak sağlıyor.

Layout From Instagram, Android tablet ve akıllı telefon sahipleri için Instagram tarafından özel olarak tasarlanmış bir kolaj uygulaması. Ücretsiz olarak indirebileceğimiz bu uygulama özellikle fotoğraf çekmekten keyif alan kullanıcıların mutlaka göz atması gereken seçeneklerden bir tanesi.

Uygulamayı kullanarak farklı fotoğraflarımızı kombine edebiliyor ve bu şekilde ortaya yaratıcı kolaj çalışmaları çıkartabiliyoruz. Bunu yapabilmek için öncelikle kalıp, daha sonra da fotoğrafları seçmemiz gerekiyor.

Uygulama çok sayıda yerleşim sunuluyor. Açıkçası her zevke hitap eden bir yerleşim mevcut ve her biri ayrı bir güzelliğe sahip.Uygulama aynı anda toplam 8 fotoğrafa kadar izin veriyor. Zaten daha fazlası görünüm olarak kalabalık ve rahatsız edici olabilirdi.

Uygulamanın en iyi taraflarından birisi de kullanıcıların seçtikleri fotoğrafları diledikleri gibi döndürme, boyutlandırma ve çevirme işlemlerini uygulayabilmelerine imkan vermesi. Bu şekilde kalıba sığmayan fotoğrafınızı yeniden boyutlandırıp hareket ettirerek mümkün olan en iyi sonucu alabilirsiniz. İşlemlerinizi bitirdiğinizde de Instagram'ın filtreleri ile kolajlarınızı daha ilgi çekici bir hale getirebilirsiniz.

Yaptığınız geziler, unutlmaz anları, buluşmalarınızı ve ilgi çekeceğini düşündüğünüz her şeyi Layout ile ölümsüzleştirebilir ve sosyal medyanın ilgi odağı haline getirebilirsiniz. Kolaj yapmak için kapsamlı bir yardımcı arıyorsanız Layout tam size göre.

Emircan Erdoğan

Layout from Instagram

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
812 TOPLAM İNDİRME
4.8 MB DOSYA BOYUTU

Layout from Instagram, Instagram'ın yayınlamış olduğu ayrı bir kolaj yapma uygulamasıdır

Layout from Instagram dünyanın en büyük sosyal medya ve fotoğraf paylaşım platformlarından olan Instagram tarafından yayınlanmış olan resmi bir Instagram kolaj uygulaması.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize tamamen ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bu fotoğraf düzenleme uygulaması temel olarak fotoğraflarınızı kullanarak size özgün kolajlar yaratmanızı, fotoğraflarınızı dilediğiniz şekilde karıştırmanızı ve oluşturduğunuz kolajları dilediğiniz arkadaşınızla veya aile üyenizle paylaşmanızı mümkün kılıyor.

Layout from Instagram ile fotoğraf kolajı oluşturabilmek için film rulonuzda saklanan fotoğrafları kullanabileceğiniz gibi uygulama içersindeki kamerayı kullanarak kolaj oluşturmak için kullanacağınız fotoğrafları çekebiliyorsunuz. Bu adımdan sonra sıra kullanacağınız kolaj şeklini seçmeye geliyor. Kullanıcılara bu kolaj türleri için önizlemeler sunuyor ve kullanıcılar diledikleri kolaj şablonunu seçip uygulayabiliyor.

Layout from Instagram'ın oldukça pratik bir resim düzenleme uygulaması olduğunu belirtmekte fayda var. Layout from Instagram ile kolajlar yaratırken fotoğraflarınızın üzerinde küçük dokunuşlarla aynalama, döndürme, yerlerini değiştirme ve yakınlaştırıp uzaklaştırma gibi işlemleri gerçekleştirebiliyorsunuz. Kolaj karelerinin boyutlarını da kolayca değiştirebilmeniz mümkün.

Layout from Instagram'ın özellikleri şu şekilde:

  • Kişiselleştirilebilir şablonlarla 9 fotoğraftan oluşan kolajlar yaratabilme
  • "Yüzler" sekmesi üzerinden içerisinde belirli kişilerin olduğu fotoğrafları kolayca bulabilme
  • Uygulama üzerinden kendi fotoğraflarınızı çekebilme
  • Kolajlarınızı iOS cihazınıza kaydederek Instagram ve diğer sosyal medya servislerinde paylaşabilme
  • Seçeceğiniz son 30 fotoğrafı "Yakındakiler" sekmesi altında listeleyerek bu fotoğraflara kolayca erişebilme
  • Kayıt veya hesap yaratma işlemine ihtiyaç duymadan uygulamayı kullanabilme
Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Boomerang from Instagram

    Boomerang from Instagram, fotoğraflarınızı ileri - geri döngülü mini videolara çevirebileceğiniz bir Android uygulaması.
  • Direct from Instagram

    Direct from Instagram Android: Mesajlara, hikayelere odaklanan Instagram'dan bağımsız bir uygulamadır.
  • Video Downloader for Instagram

    Video Downloader for Instagram, Android için Instagram video indirici, fotoğraf indirme uygulamasıdır ve ücretsizdir.
  • Instagram APK

    Instagram APK, fotoğraf, video, hikaye paylaşımına odaklanan Android sosyal ağ uygulamasıdır. Instagram'a giriş ücretsizdir.
  • Gizmo - Profilime Kimler Baktı

    Gizmo İndir Android: Instagram profiline kim baktı, kim engelledi, takip etmeyenler, toplu silme, Instagram video - fotoğraf - hikaye indir
  • Instories

    Instories, Instagram kolaj yapma ve video düzenleme uygulamasıdır. Instagram keşfette çıkmak için etkileyici video hikayeler ve gönderiler oluşturun.
  • No Crop Video for Instagram

    Çektiğiniz videoları kırpmadan, tam boyutlu olarak Instagram'da paylaşabileceğiniz başarılı bir uygulama.
  • Instagram Plus APK

    Instagram Plus APK (Son Sürüm) İndir: Instagram fotoğrafları, videoları, hikayeleri indirme - Instagram profil fotoğrafı büyütme ve daha fazlası