LazyLinkr

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME

LazyLinkr, farklı hayvan resimleri arasında aynılarını bularak eşlemeniz gereken eğlenceli bir Android bulmaca oyunu.

LazyLinkr, klasikleşen bulmaca oyunlarından bir tanesi Android telefon ve tabletlerimize taşıyan eğlenceli ve ücretsiz bir Android oyunu.

Aynı resimleri bularak eşleyerek tüm resimleri bitirmeniz gereken oyun, ufak molaları değerlendirmek ya da can sıkıntınızı geçirmek için oynayabileceğiniz ideal oyunlar arasında yer alıyor.

2 farklı oyun modu bulunan LazyLinkr'de, ister klasik modda normal bir şekilde tüm hayvan resimlerini eşliyorsunuz, isterseniz de zaman karşı modunda size verilen süre içerisinde en çok hayvan resmi eşlemesi yapmaya çalışıyorsunuz.

40 ve üzeri sayıda hayvan çeşidi bulunan oyunda ilerledikçe hayvan resimlerini eşlemek zorlaşıyor ama bölümler içerisinde ne eşleme yaptıkça sonlara doğru çok daha kolay oluyor.

Beyin egzersizi yapabileceğiniz ve aynı zamanda eğlenebileceğiniz bir Android bulmaca oyunu olan LazyLinkr'ın Android dışında iOS versiyonu da bulunuyor. Her iki sürümü de ücretsiz olarak sunulan oyunu mutlaka indirip göz atmanızı tavsiye ederim.

Barış YANIK

LazyLinkr

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME
47.6 MB DOSYA BOYUTU

LazyLinkr, aynı hayvanların resimlerini bularak eşlemeye çalışacağınız eğlenceli ve ücretsiz bir iOS bulmaca oyunu.

LazyLinkr, iPhone ve iPad cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz eğlenceli bulmaca oyunlarından bir tanesi. iPhone ve iPad'lerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bu oyunda amacınız oyun alanı üzerindeki hayvan resimleri arasından aynı olanları bulup eşlemek ve böylece hepsini bitirmek.

Geçtiğimiz yıllarda oldukça popüler bu oyunlardan sonra uzun süredir böyle bir oyun oynamadım. Uzun aradan sonra oynayınca da oldukça hoşuma gitti.

Klasik ve zamana karşı olmak üzere iki farklı modu olan oyunda, amacınız yüzlerce hayvan içerisinde daima aynı olan 2 tanesi bularak eşlemek.

Beyin jimnastiği yapmanızı sağlayan LazyLinkr üzerinde 40 üzerinde hayvan türü bulunuyor. Dolayısıyla oyun zorlaştıkça aynı hayvanları bulabilmek de zorlaşıyor.

Oyuncuların yüksek puan alabilmesi için sunulan 3 farklı ekstra araç sayesinde daha yüksek puanlar alabileceğiniz gibi FeverMode'da oyun oynayarak 2 katı puan kazanabiliyorsunuz.

Oyun içerisinde verilen görevleri yerine getirip başarımları kazanacağınız LazyLinkr, son derece basit yapıda olmasına rağmen boş vakitlerinizi eğlenceli kılmayı başarabilecek güzel iOS oyunlarından bir tanesi.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • NewtonBall

    NewtonBall uygulaması Fizik kanunlarına dayalı oldukça eğlenceli bir bulmaca oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Shatterbrain

    Fizik kanunlarına dayalı Shatterbrain oyununda, hedefleri vurmak için çeşitli sistemler kurabilirsiniz.
  • 2048 Ball Blast

    Topları çemberde akıllıca sıralayın.
  • One More Button

    Butonların canlandığı ilginç bir bulmaca oyunu
  • Alice

    Oldukça ilginç bir bulmaca oyunu!
  • Woody Battle

    Blokları ustalıkla dizerek rakibinizi yenin.
  • Brain Out

    Brain Out Android bulmaca oyununda normal düşürseniz kaybedersiniz.
  • Dumb Ways To Draw

    Dumb Ways To Draw: Dumb Ways To Die'ın geliştiricilerinden çizim bulmaca oyunu