League of Angels: Paradise Land

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
103 TOPLAM İNDİRME

Serinin yeni oyununda meleklerle birlikte savaşıyoruz.

League of Angels: Paradise Land, fantastik rol yapma oyunlarını seviyorsanız keyif alarak oynayacağınız bir yapım. Dinamik sahne geçişleri, etkileyici karakter tasarımları, çift kaynak savaş sistemi (yeni) ve MOBA ile Rogue-vari oyun stilinin harika kombinasyonu ödüllü serinin yeni oyununda bir araya geliyor. Meleklerinizle birlikte destansı savaşa hazır mısınız?

Mobil ve web tarayıcı üzerinden oynanabilen MMORPG oyunu League of Angels serisinin son oyunu League of Angels: Paradise Land’de dünyanın sonunu getirecek güçlere karşı mücadele ediyorsunuz. Diyarlar üzerinde gitgide hakimiyet kurmaya ve yayılmaya başlayan kıyamet habercileri başta olmak üzere kötülüğü yok edebilecek tek güç olan Omega’nın yerine geçiyorsunuz. Meleklerin de dahil olduğu savaşta kahramanlarınızı yetiştirme, geliştirme, güçlendirme hatta kutsayarak yeni güçler bahşetme şansına sahipsiniz.

Dinamik üç boyutlu sahnelerle kendisine çeken oyunda dört farklı mod yer alıyor. Rogue benzeri türe dayalı zindan keşfetme modu Honor Trial, karanlıklarda hazine arayışına girdiğiniz ve destansı boss’larla savaştığınız Labyrinth, dünyanın dört bir yanından oyuncularla savaştığınız Arena ve loncalara katıldığınız Guilds, seçenekler arasında.

Erkan Calp

League of Angels: Paradise Land

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
22 TOPLAM İNDİRME
197 MB DOSYA BOYUTU

Ödüllü seri meleklerin de dahil olduğu savaşlarla devam ediyor.

League of Angels: Paradise Land, web tarayıcı ve mobil platformda en çok oynanan MOBA oyunlarından League of Angels’ın yeni oyunu. Ödüllü serinin yeni oyununda melekleri de yanımıza alarak savaşıyoruz. Kıyamet habercilerini durdurmak için görevlendirilen Omega adında bir reliğin yerine geçiyoruz.

Dünyanın sonunu getirecek güçleri engellemek için savaştığımız oyun, MOBA elementlerine, Rogue benzeri oyun çifte kaynak savaş sahnelerine sahip destansı rol yapma oyunu tarzına sahip. Dinamik sahne geçişleri, eski GTA 5 sanat yönetmeninin dokunduğu grafikleri, muhteşem üç boyutlu grafikleriyle dikkat çeken yapan yapımda kontrolümüzdeki kahramanları yetiştirme, geliştirme, güçlendirme, kutsama şansına sahibiz.

Oyunda dört farklı oynanış sunan mod karşımıza çıkmakta. Rogue benzeri oynanışın hakim olduğu Onur Denemeleri modunda zindanları keşfediyoruz. Destansı boss’larla da karşılaştığımız Labirent modunda karanlıklara gömülüp gizli hazineleri ortaya çıkarıyoruz. Arena modu, farklı ülkelerdeki oyuncuları karşı karşıya getirirken, Lonca modunda yüzlerce oyuncu ortak gaye için güçlerini birleştiriyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • League of Angels

    League of Angels, rol yapma kategorisinde boy gösteren soluk kesici bir oyun.
  • League of Angels:Origins

    Ödüllü serinin son oyunu
  • Guns of Survivor

    Harika deneyim sunan bir rol yapma oyunu
  • Harvest Moon: Light of Hope

    Harika deneyim sunan bir rol yapma oyunu
  • Luna: Dragon of Kelpy Mountain

    Harika deneyim sunan bir rol yapma oyunu
  • Echo of Phantoms

    Harika deneyim sunan bir rol yapma oyunu
  • Tales of Thorn

    Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz eşsiz bir rol yapma oyunu
  • Dawn of Isles

    Harika deneyim sunan bir rol yapma oyunu