Legendary: Game of Heroes

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
95 MB DOSYA BOYUTU

Dünyanın dört bir yanından oyuncular ile savaşacağız.

Mobil rol oyunları arasında oldukça popüler olan Legendary: Game of Heroes ücretsiz olarak oynanıyor. 

N3twork Inc tarafından geliştirilen ve oyunculara sunulan Legendary: Game of Heroes tamamen ücretsiz olarak oynanıyor. Görsel efektlerin harkulade olduğu mobil yapımda muhteşem bilmeceleri çözecek, takımımızı kurabilecek ve aksiyon yüklü savaşlara katılabileceğiz. Bulmaca ve macera oyunu olarak da tanımlanan yapımda gerçek zamanlı olarak savaşlara dahil olacağız. 

Muhteşem patronların yer aldığı yapımda onları yenmeye ve yolumuza devam etmeye çalışacağız. Yüzlerce farklı ve harika karakterin yer aldığı yapımda oyuncular güçlü yeteneklerini keşfedebilecek, geliştirebilecek ve kullanabilecekler. Birbirinden farklı görevlerin yer aldığı yapımda harika grafik açıları bizleri bekliyor olacak. Ücretsiz olarak oyunculara sunulan mobil yapım da özel görevler ile farklı ödüller de kazanabileceğiz. 

Düzenli olarak güncellenen yapım daha zengin içerikler ile oyuncuları tatmin etmeye devam ediyor. Yapım Google Play’de 4.4 gibi bir skor puanına sahip. 

İyi oyunlar dileriz.
 

Doğukan Çağlakpınar

Legendary: Game of Heroes

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
236.1 MB DOSYA BOYUTU

Gerçek zamanlı olarak rol yapacağız.

Mobil platformun başarılı isimleri arasında yer alan Legendary: Game of Heroes günümüzde 5 milyondan fazla oyuncu tarafından ilgiyle oynanıyor. 

Mobil rol oyunları arasında yer alan ve ücretsiz olarak iki farklı mobil platformda oyunculara sunulan yapımda oyuncular birbirinden farklı çok sayıda bulmacayı çözebilecek, oyun içerisinde benzersiz çok sayıda savaşa dahil olabilecekler.

Gerçek zamanlı olarak dünyanın dört bir yaından oyuncuyu bir çatı altıana toplayan yapım da oyuncular kötü patronları etkisiz hale getirmeye çalışacaklar. Dileyen oyuncular takımlarını kurabilecek ve dünyanın dört bir yanını keşfetmeye çakabilecekler. Fantastik bir yapıya sahip olan oyun da benzersiz karakterler yer alacak. Oyuncular karakterleri ile savaşacak ve onları geliştirerek daha etkili hale getirebilecekler. Sürükleyici oynanışı ile beğenileri toplayan yapım Google  Play’de 4.4 gibi de bir inceleme skor puanına sahip. 

5 milyondan fazla oyuncu tarafından oynanan yapım zengin içerik kalitesi ve grafik açıları ile her kesimi büyülemeye devam ediyor.

Legendary: Game of Heroes ücretsiz bir mobil rol oyunudur.

İyi oyunlar dileriz.
 

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Trials of Heroes: Idle RPG

    100’den fazla karakter ile karşılaşacağız.
  • Mighty Party: Clash of Heroes

    Rekabet dolu savaşlara katılacağız.
  • Skylanders Ring of Heroes

    Kaliteli içerikler bizleri bekliyor olacak.
  • LightSlinger Heroes

    Gerçek zamanlı savaşlara katılacağız.
  • Heroes Legend

    Sürükleyici bir rol oyunu deneyimleyeceğiz.
  • Idle War: Legendary Heroes

    Savaş için yeni kahramanlar aranıyor, var mısın?
  • PJ Masks: Moonlight Heroes

    Aksiyon ve macera dolu parkurlarda yarışabileceğiniz benzersiz bir oyun olarak öne çıkıyor.
  • Five Heroes: The King's War

    Rol dünyasına adım atacağız.