Letters From Nowhere

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
77 MB DOSYA BOYUTU

Cadıların işgalini durdurmaya çalışacağız.

Mobil klasik oyunlar arasında yer alan ve oyunculara ücretsiz olarak sunulan Letters From Nowhere: A Hidden Object Mystery ile bizleri gizemli dakikalar bekliyor olacak. G5 Entertainment tarafından geliştirilen ve üç farklı mobil platformda oyunculara ücretsiz olarak sunulan yapımda cadılar Hazewich adlı şehri işgal etmeye çalışıyorlar. Geçmişin tehditkar sırları bir bir su yüzüne çıkmaya devam ederken etrafta dolaşan iblisler de can sıkıcı bir hal almaya başlıyor. Esrarengiz cinayetleri aydınlatacağımız oyunda korku dolu anların yanı sıra aksiyon ve gerilim türünde bir oynanış karşımıza çıkacak.

3 bin farklı yürek hoplatıcı görevin yer aldığı oyunda araştırılmayı bekleyen 53 ürkütücü gizli nesne yer alıyor. Bonus ve ödüllerin yer aldığı yapımda 400 farklı toplanması gereken koleksiyon da bizleri bekliyor olacak. Zengin yapısı ile kısa sürede 1 milyon oyuncuyu geride bırakan yapım, üç farklı mobil platformda ücretsiz olarak indirilip oynanıyor.

Doğukan Çağlakpınar

Letters From Nowhere

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
184 MB DOSYA BOYUTU

Cadıların işgalini durdurmaya çalışacağız.

Mobil platformun ünlü isimleri arasında yer alan ve birbirinden farklı oyunların sahibi olan G5 Entertainment Letters From Nowhere: Bir Gizli Nesne Gizemi’ni oyuncular ile buluşturdu.

Mobil platformda klasik oyunlar arasında yer alan ve kısa sürede tüm dünyaya yayılan Letters From Nowhere: Bir Gizli Nesne Gizemi günümüzde Android, İOS ve Windowsphone platformlarında tamamen ücretsiz olarak oynanıyor. Zengin atmosferi ve kaliteli grafikleri ile oyuncuların beğenisini kazanmayı başaran yapım, cadıların işgalini durdurmaya çalışacağız.

3.000’den fazla yürek hoplatıcı görevin yer aldığı oyunda 13 farklı küçük oyun türü de oyuncuları bekliyor olacak. 52 farklı ürkütücü nesneyi araştıracağımız oyunda zalimlere karşı şehrimizi korumaya çalışacağız. Cadılar birbirinden farklı büyüler ile şehri ele geçirmeye çalışırken bizde onları durdurmak için mücadele edeceğiz.

İyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

Letters From Nowhere

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
143.32 MB DOSYA BOYUTU

Cadıların işgalini durdurmaya çalışacağız.

Şehrimizi cadıların işgaline karşı korumaya çalışacağımız Letters From Nowhere: Bir Gizli Nesne Gizemi mobil platformda klasik oyunlar arasında yer alıyor.

Birbirinden farklı mobil oyunlar ile oyuncuların beğenisini kazanmayı başaran G5 Entertainment imzası ile geliştirilen ve ücretsiz olarak üç farklı mobil platformda oyunculara sunulan yapımda bizleri çarpıcı görsellerin yanı sıra soluk soluğa bir oynanış bekliyor olacak. 3.000’den fazla heyecan dolu görevin yer aldığı yapımda oyuncular 52 farklı nesneyi keşfetmeye çalışacaklar. Başarılan görevler sonrasında bonus ve ödüller de kazanabileceğiz.

13 farklı küçük oyununda yer aldığı yapımda işgalci cadıları durdurmak için elimizden geleni yapmaya çalışacağız.  Sürükleyici yapısı ile Google Play’de oyuncular tarafından 4.2 gibi bir inceleme puanı ile değerlendirilen yapım tamamen ücretsiz olarak oynanmaya devam ediyor.

İyi eğlenceler dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Turret Fusion Idle Clicker

    Füze ve roket atarlar kullanarak uzaylılara karşı savaşabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • WonderCat Adventures

    Çeşitli engellerin yer aldığı zorlu parkurlarda ilerleyerek hedefe ulaşabileceğiniz keyif verici bir oyundur.
  • Danse Macabre: Lethal Letters

    Sır dolu olayları çözerek kayıp dansçıyı bulabileceğiniz ve maceraya doyabileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Evil Nun APK

    Evil Nun APK Android korku oyunları arasında. Korku oyununda rahibeye yakalanmadan okuldan kaçmanız gerekiyor. Bulmacalar kaderinizi belirliyor.
  • Slots Reel Frontier

    Çeşitli şans oyunları oynayarak eğlenceli anlar geçirebileceğiniz eşsiz bir yapımdır.
  • Mr. Meat APK

    Mr. Meat APK, zombiye dönüşmüş bir seri katilin elinden kurtulmaya çalıştığınız korku kaçış oyunu. Zombili oyunu oynaması ücretsiz!
  • Plumber 3

    Su borularını bağlayacağız.
  • Absolute RC Heli Simulator

    Mobil cihazımızda helikopter kullanacağız.