Light Chaser

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
88 MB DOSYA BOYUTU

Eşsiz tasarımlarıyla göz kamaştıran savaşçıları yöneterek aksiyona doyacağınız eğlenceli bir oyundur.

Farklı özellikler ve silahlarla donatılmış eşsiz tasarımlarıyla göz kamaştıran savaş kahramanlarını yöneterek online arenada aksiyon dolu savaşlara katılacağınız ve zirveye adınızı yazdırmak için mücadele edeceğiniz Light Chaser,  mobil platformda rol oyunları kategorisinde yer alan ve ücretsiz olarak oyuncuların erişimine açılan sürükleyici bir oyundur.

Yüksek kaliteli grafikleri ve çarpıcı sahnelerin yer aldığı 3D fantezi dünyası ile oyunculara sıra dışı bir deneyim yaşatan bu oyunda amaç, etkileyici tasarımlarıyla dikkat çeken onlarca savaşçı arasından dilediğinizi seçerek karakteri tarzınıza uygun şekilde yeniden düzenlemek ve rakiplerinizle aksiyon dolu savaşlara katılarak ganimet toplamaktır.

Sürükleyici savaş senaryoları ve macera dolu bölümleri ile sıkılmadan oynayacağınız benzersiz bir rol oyunu sizleri bekliyor.

Oyunda özel saldırı taktikleri ve ölümcül silahlarla donatılmış etkileyici tasarımlara sahip onlarca anime karakter yer almaktadır. Ayrıca karakterlerinize giydirebileceğiniz yüzlerce kostüm ve aksesuar bulunmaktadır.

Hem Android, hem de İOS işletim sistemlerine sahip tüm mobil cihazlardan sorunsuz bir şekilde oynayacağını ve ücretsiz olarak ulaşacağınız Light Chaser, popüler bir oyun olarak dikkat çekiyor.

Doğukan Çağlakpınar

Light Chaser

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
243.9 MB DOSYA BOYUTU

Eşsiz tasarımlarıyla göz kamaştıran savaşçıları yöneterek aksiyona doyacağınız eğlenceli bir oyundur.

1 milyondan fazla oyun tutkunu tarafından sevilerek oynanan ve ücretsiz olarak hizmete sunulan Light Chaser, göz kamaştıran tasarımlara sahip anime karakterlerden dilediğinizi seçerek nefes kesen savaşlarda rol alacağınız ve online arenada boy göstererek dünyanın her yerinden güçlü rakiplerle karşılaşacağınız eğlenceli bir oyundur.

Çarpıcı grafikleri ve etkileyici savaş sahnelerinin yer aldığı 3D fantezi dünyası ile oyun severlere eşsiz bir deneyim kazandıran bu oyunda yapmanız gereken, farklı özelliklerle ve ölümcül saldırı taktikleriyle donatılmış onlarca anime savaşçıyı bir araya getirerek güçlü bir ordu kurmak ve rakiplerinizle ganimet mücadelesi vererek seviye atlamaktır.

Oyundaki her karakterin kendine has özellikleri ve kullandığı özel silahı bulunmaktadır.

Ayrıca karakterlerinizi özelleştirebileceğiniz eşsiz tasarımlara sahip yüzlerce savaş kostümü ve aksesuar yer almaktadır. Sürükleyici hikayesi ve aksiyon dolu savaş sahneleri ile sıkılmadan oynayacağınız benzersiz bir oyun sizleri bekliyor.

Rol oyunları arasında bulunan Light Chaser, Android ve İOS sürümleri ile iki farklı platformdan oyuncuların hizmetine sunulan kaliteli bir oyun olarak öne çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • lilac & her light

    Dokunduğu her şeyi renksizleştiren bir kız ile macera dolu serüvenlere atılacağınız eşsiz bir oyundur.
  • Bravium-Hero Defense RPG

    Bravium-Hero Defense RPG
  • Yorozuya RPG

    Düşmanları yok etmeye çalışacağız.
  • Ravenhill: Hidden Mystery

    Macera dolu eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.
  • MythWars & Puzzles: RPG Match 3

    Hem bulmaca çözecek hem de savaşacağız.
  • Trials of Heroes: Idle RPG

    100’den fazla karakter ile karşılaşacağız.
  • Dungeon Monsters - 3D Action RPG

    Gerçek zamanlı savaşlara katılacağız.
  • RPG Toram Online

    Gerçek zamanlı savaşlardan galibiyetle çıkmaya çalışacağız.