LINE: Disney Toy Company

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME

Sevilen Disney karakterleri bu oyunda bir arada!

LINE: Disney Toy Company, sevilen Disney karakterlerini bir araya getiren mobil bulmaca oyunu. Animasyonlarla güçlendirilmiş yüksek kalitede capcanlı grafiklere sahip olan oyun, daha çok küçük yaştakilere hitap ediyor. Çocuğunuz için indirip ücretsiz olması ve reklam içermemesiyle gönül rahatlığıyla oynatabileceğiniz eşleştirmeye dayalı bir bulmaca oyunu.

LINE’ı popüler sosyal ağ uygulaması olarak biliyoruz ancak LINE’ın geliştiricilerinin hazırladığı oyunlar da bulunuyor. Disney Toy Company, bunlardan biri. Android telefonda oyun oynamayı seven çocuğunuz ya da küçük kardeşiniz için indirebileceğiniz oyunlardan biri. Mickey Mouse, Minnie Mouse, Winnie the Pooh, Stitch ve daha birçok Disney karakterinin bulunduğu oyunda oyuncak makinesi olarak 1 dakika süre içerisinde toplayabildiğiniz kadar oyuncak bloğu toplamaya çalışıyorsunuz. Bulmaca panosundaki tüm oyuncak bloklar, kaydırdığınız yönde (sola, sağa, yukarı ve aşağı) hareket ediyor. Oynadıkça yeni karakterler oyuna dahil oluyor. Karakter demişken her karakterin kendine has animasyonu var; oyun sonunda komik hareketler sergiliyorlar. Kendi oyuncak evinizi de inşa edebiliyorsunuz.

 

Erkan Calp

LINE: Disney Toy Company

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
479.1 MB DOSYA BOYUTU

Sevimli Disney karakterlerini toplayın. Oyuncak evler inşa edin.

LINE: Disney Toy Company, Disney karakterlerinin yer aldığı mobil bulmaca oyunu. Çocuğunuz veya küçük kardeşiniz için mobil oyun arıyorsanız oyuncak blokları eşleştirmeye dayalı bulmaca oyunu Disney Toy Company’i tavsiye ederim. İndirmesi de oynaması da ücretsiz, reklamsız, güvenli!

LINE’ın geliştiricileri tarafından hazırlanan Disney Toy Company oyunu, aynı türde objeleri eşleştirmeye dayalı bulmaca türünde animasyonlarıyla dikkat çeken bir çocuk oyunu. Donald Duck, Mickey Mouse, Minnie Mouse, Pamuk Prenses, Winny, Piglet, Tigger ve daha saymakla bitiremeyeceğim Disney karakterlerini buluşturan mobil oyunda oyuncak makinesiyle oyuncak blokları toplamaya çalışıyorsunuz. 1 dakika süreniz var.   Süre sonunda Disney karakterlerinin eğlenceli hareketleri ekrana yansıyor. Unutmadan, oyunu oynadıkça gelen oyuncak taşlarıyla oyuncak evler inşa edebiliyorsunuz.

LINE: Disney Toy Company Özellikleri

  • 1 dakikada oynayın! Basit ve sevimli kaydırmalı bulmaca oyunu
  • Sevimli Disney oyuncak karakterleri toplayın.
  • Oyuncak evler inşa edin.

 

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Disney Frozen Adventures (Karlar Ülkesi Maceraları)

    Disney Frozen Adventures 3'lü eşleştirme bulmaca oyununda Disney'in Karlar Ülkesi'nde macera sizi bekliyor. Karlar Ülkesi Maceraları Google Play'de!
  • Disney Princess Majestic Quest

    Disney Princess Majestic Quest (Disney Prenses Sihirli Macera) Android oyunu
  • Disney Infinity: Toy Box 3.0

    Disney Infinity: Toy Box 3.0, tüm sevilen kahramanları bir araya getiren bir macera oyunu.
  • Disney Getaway Blast

    Disney Getaway Blast Android İndir: Gameloft'un yepyeni bulmaca oyunu
  • Weave the Line

    Çizgileri sürükleyerek karışık şekilleri oluşturmalısınız.
  • Toy Story Drop!

    Sevilen Toy Story (Oyuncak Hikayesi) karakterleri bir arada
  • Disney Infinity 2.0 Toy Box

    Disney Infinity oyun setinizi mobil cihazınıdan da oynamaya devam etmenizi sağlayan ücretsiz bir uygulama.
  • Quick Brain (Hızlı Beyin)

    Mobildeki en iyi matematik oyunu