LINE Stickers

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
2,593 TOPLAM İNDİRME

LINE Stickers, mesajlarınızda kullanabileceğiniz 1 milyona yakın çıkartmayı ücretsiz olarak sunan bir mobil uygulama.

LINE Stickers, ülkemizde de hatrı sayılır kullanıcısı bulunan çapraz platform destekli mesajlaşma ve arama uygulaması LINE’ın çıkartma severlere özel hazırladığı bir mobil uygulama.

Sohbet uygulamalarının vazgeçilmezleri arasında bulunan çıkartmaları tek bir uygulamada toplayan LINE, çıkartmalar adını verdiği yepyeni uygulaması ile karşımıza çıkıyor. Android telefonunuza ücretsiz indirip kullanabileceğiniz uygulamada sohbetleriniz esnasında kullanabileceğiniz 1 milyona yakın sticker bulunuyor.

LINE hesabı gerektiren uygulamada çıkartmalar kategoriler halinde sunuluyor ve arama işlevi sayesinde kendinize özel çıkartmaya anında ulaşabiliyorsunuz. Uygulamanın diğer bir öne çıkan yanı ise çıkartmalara etiket ekleme özelliği. Etiketlenen çıkartmalar ülke bazında akışınızda gösteriliyor. Beğendiklerinize oy verebiliyor, yorum gönderebiliyorsunuz.

Her ruh haline uygun çıkartmayı bünyesinde barındıran LINE Stickers, hali hazırda 1 milyona yakın çıkartmayı sunuyor ancak bu sayı sürekli güncellemelerle artıyor. Mesajlarınızda çıkartmaları sıklıkla kullanan biriyseniz LINE’ın özenle hazırladığı çıkartmalar uygulamasına kesinlikle göz atmalısınız.

Erkan Calp

LINE Stickers

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
312 TOPLAM İNDİRME

LINE Stickers, LINE kullanıcılarına özel sunulan 1 milyona yakın çıkartmayı tek bir yerde toplayan bir uygulama.

LINE Stickers, LINE’ın özenle hazırladığı 1 milyona yakın çıkartmayı bulabileceğiniz ve 1 milyona yakın çıkartma arasından dilediğinizi seçip mesajlarınızda kullanabileceğiniz bir uygulama.

iPhone’unuza ücretsiz indirip LINE hesabınıza giriş yaparak kullanabileceğiniz LINE Stickers uygulamasında LINE’ın birbirinden eğlenceli çıkartmalarına kolaylıkla ulaşabiliyorsunuz. Çıkartmalar kategori bazında ayrılmış olarak karşımıza çıkıyor ve bu sayede o anki ruh halimize en uygun çıkartmayı zahmetsizce bulabiliyorsunuz. Tabii ki özel bir çıkartma arıyorsanız uygulamanın arama bölümünü kullanmanız mümkün.

LINE kullanıcıları tarafından en sevilen çıkartmaların bir araya toplandığı uygulamada ana akışınızı LINE kullanıcıları tarafından iliştirilmiş etiketler oluşturuyor. Bu etiketleri beğenme ve yorum gönderme şansına sahipseniz.

Sade ve herkesin rahatlıkla kullanabileceği bir arayüz ile bizleri karşılayan LINE Stickers uygulamasında hali hazırda istemediğiniz kadar çıkartma bulunuyor ve her geçen gün çıkartmalar tazeleniyor. Kişilerinizle sohbet ederken ruh halinizi çıkartmalarla yansıtan biriyseniz bu uygulamada iPhone’unuzda kesinlikle bulunmalı.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • LINE HERE

    LINE HERE uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan konumunuzu dostlarınızla anlık olarak paylaşabiliyorsunuz.
  • Toss

    LINE Toss kullanıcıların video ve fotoğraflarını kategorilere ayırarak daha hızlı paylaşım yapma şansı sunuyor.
  • Messenger

    Messenger uygulamasını kullanarak tüm sosyal medya uygulamalarını tek bir platformdan yönetebilirsiniz.
  • Yaay

    Yaay İndir (Android): Yaay Google Play'de yerli sosyal medya uygulaması olarak öne çıkıyor.
  • Mirket App

    Mirket App, ilgi alanlarınız ve gündem hakkında toplumun nabzını tutabileceğiniz bir sosyal medya uygulaması.
  • Parler

    Parler, eski ABD Başkanı Trump ile gündeme gelen Twitter benzeri mikroblog ve sosyal medya uygulaması. Parler, Android telefonlarda ücretsiz kullanılabilir.
  • Kwai

    Kwai uygulamasıyla Android cihazlarınızdan birbirinden eğlenceli videolar hazırlayabilirsiniz.
  • Smopin

    Smopin uygulamasıyla diğer kullanıcılarla birlikte ilginizi çeken ortak konular üzerine sohbet edebilirsiniz.