LINK

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
793 TOPLAM İNDİRME

Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz arkadaşlık ve sosyal ağ uygulamasıdır.

LINK, Android cihazlarınızda ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir arkadaşlık ve sosyal ağ uygulamasıdır. Çevrenizdeki kişilerle irtibat kurmanızı sağlayan bu uygulama ile yeni insanlarla tanışma şansı bulabilirsiniz.

Diyelim ki bir yere yeni taşındınız ve kimseyi tanımıyorsunuz. Ya da bir yere gezmeye gittiniz fakat yalnız kalmak istemiyorsunuz. Bu uygulama ile çevrenizde kimler olduğunu görebilirsiniz. Tek yapmanız gereken kişisel bilgilerinizi girmek, ilgi alanlarınızı belirlemek ve hobilerinize uygun topluluklara katılmak.

Orijinal bir yönü olmasa da arkadaşlık ve sosyal ağ oluşturma açısından görevini gayet iyi yerine getiren bir uygulama olan LINK ile sizinle aynı zevklere ve ilgi alanlarına sahip ilginç insanlarla tanışabilir ve çevrenizi genişletebilirsiniz.

Eğer siz de alternatif bir arkadaşlık ve sohbet uygulaması arayışındaysanız, LINK'i indirip denemenizi tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

LINK

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
86 TOPLAM İNDİRME

iOS cihazlarınızda kullanabileceğiniz arkadaşlık ve sosyal ağ uygulamasıdır.

Marketlerde pek çok arkadaşlık ve sosyal ağ uygulaması bulunduğunu biliyoruz. LINK de bunlara çok fazla ek bir şey katmasa da görevini başarıyla yerine getiren bir arkadaş bulma ve  insanlarla tanışma uygulaması.

Fazla orijinallik beklememeniz gereken LINK ile o an çevrenizde bulunan kişilerle bağlantı kurabilir ve yeni arkadaşlar edinebilirsiniz. Örneğin bir yere yeni taşındınız. Veya bir yere gezmeye gittiniz fakat kimseyi tanımıyorsunuz. Bu uygulama ile yeni insanlarla tanışabilirsiniz.

Uygulamayı indirdikten sonra  kişisel bilgilerinizi giriyor, ilgi alanlarınızı belirliyor ve hobilerinize uygun topluluklara katılıyorsunuz. Uygulama da size buna göre insanlar gösteriyor ve sizinle aynı zevklere sahip insanlarla tanışabiliyorsunuz.

Eğer siz de yeni insanlarla tanışmayı seviyor ve bu amaçla kullanacağınız alternatif bir uygulama arıyorsanız, LINK'e göz atmalısınız.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • TP-Link Tether

    TP-Link Tether uygulaması ile TP-Link marka router ve kablosuz modemlerini yönetebilirsiniz.
  • TP-LINK Kasa

    TP-LINK Kasa uygulaması ile TP-LINK akıllı priz, IP kamera, ampul, menzil genişletici ürünlerini Android telefondan yönetebilirsiniz.
  • Open Link With

    Open Link With, linklere tıkladığınızda pat diye tarayıcı üzerinde açılmasını engelleyen hem yararlı hem de ücretsiz bir Android link açma uygulaması.
  • Messenger

    Messenger uygulamasını kullanarak tüm sosyal medya uygulamalarını tek bir platformdan yönetebilirsiniz.
  • Yaay

    Yaay İndir (Android): Yaay Google Play'de yerli sosyal medya uygulaması olarak öne çıkıyor.
  • Mirket App

    Mirket App, ilgi alanlarınız ve gündem hakkında toplumun nabzını tutabileceğiniz bir sosyal medya uygulaması.
  • Smopin

    Smopin uygulamasıyla diğer kullanıcılarla birlikte ilginizi çeken ortak konular üzerine sohbet edebilirsiniz.
  • Kwai

    Kwai uygulamasıyla Android cihazlarınızdan birbirinden eğlenceli videolar hazırlayabilirsiniz.