Little Big Guardians.io

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME

Karakterinizi geliştirin ve savaşı birinci olarak bitirin!

Küçük boyuta sahip olan oyunlar günümüzde daha çok sevilmeye başlandı. İnsanlar artık sistemi yoran oyunların dışında grafiği çok önemsenmeyen ve düşük boyutlu olan oyunları tercih etmeye başladılar. Üstelik bu tarz düşük boyuta sahip oyunlar daha eğlenceli oluyor. Android platformundan ücretsiz bir şekilde indirebileceğiniz Little Big Guardians.io oyunu da bu eğlenceli oyunlara örnek olabilir.

Little Big Guardians.io oyununda karakteriniz ile birlikte ilginç bir maceraya başlıyorsunuz. Oyunda bir odada onlarca farklı oyuncuyla karşı karşıya geliyorsunuz. Odada bulunan çeşitli nesneleri keserek besleniyor ve büyüyorsunuz. Karakterinizin üzerinde seviyesi yazıyor ve karakterler seviyesine göre güç kazanmaktalar. Bu yüzden çok fazla nesne kesmeye ve karakterinizin seviyesini yüksek tutmaya çalışın. Little Big Guardians.io oyununda etrafınızda bulunan herkes sizi öldürmek istiyor. Bu yüzden sizin onlardan önde olmanız çok önemli. Çünkü onlar size saldırdıklarında karşılık vermeniz gerekiyor.

Little Big Guardians.io oyununda farklı silahlar ve farklı kıyafetler ile birlikte karakterinizi geliştirebilmeniz mümkün. Eğer boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz güzel bir oyun arıyorsanız hemen şimdi Little Big Guardians.io'yu indirin ve eğlenceyi başlatın!

Uğur Sağlam

Little Big Guardians.io

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
477.3 MB DOSYA BOYUTU

Karakterinizi besleyin ve diğer oyuncularla savaşın!

Little Big Guardians.io düşük boyuta sahip olan fakat eğlenceli bir mobil oyundur. iPhone ve iPad cihazlarınız için ücretsiz olarak indirebileceğiniz Little Big Guardians.io oyununda, karakteriniz ile birlikte ilginç maceralara yelken açıyorsunuz. 

Little Big Guardians.io oyununda karakteriniz ve diğer oyuncularla birlikte aynı bölüme yerleştiriliyorsunuz. Amacınız bölümde bulunan nesneleri keserek yemek ve beslenmek. Beslendikçe büyüyor ve diğer oyunculardan daha güçlü hale geliyorsunuz. Bu yüzden her nesneyi kesmeye ve yemeye çalışın. Oyunda güçlü olan karakter bölümün kazananı oluyor. Bu yüzden bu bölümdeki güçlü karakter olmaya özen gösterin. Oyunun sol üst köşesinde bulunan liderlik tablosuna bakarak kimin birinci kimin sonuncu olduğunu rahatlıkla görebilirsiniz. Bu tabloya göre kendinizi geliştirebilir ve liderlik tablosundaki birincilik makamına yerleşebilirsiz. Oyunda bulunan ek silah ve kıyafet seçenekleri ile de karakteriniz geliştirebilmeniz mümkün.

Eğlenceli müzikleri ve ilginç grafikleri ile birlikte Little Big Guardians.io oyununu oynarken oldukça eğleneceksiniz. Hemen şimdi Little Big Guardians.io oyununu indirin ve  arkadaşlarınızı da oyuna davet ederek bir turnuva başlatın.

Uğur Sağlam

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Little Big Snake

    Devasa yılanların arasından sıyrılarak parkurları tamamlayabileceğiniz aksiyon dolu bir oyundur.
  • Little Big City 2

    Little Big City 2, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinden oynayabileceğiniz bir şehir kurma oyunudur.
  • OutLaw: Kanunsuzlar Arenası

    OutLaw: Kanunsuzlar Arenası İndir (Android Oyunu): Ücretsiz gerçek zamanlı PvP
  • Super Boys - The Big Fight

    Super Boys - The Big Fight yoğun aksiyon içeren bir mobil dövüş oyunudur
  • Little Champions

    Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil aksiyon oyunu
  • Project War Mobile

    Project War Mobile Android İndir: Yeni nesil online shooter aksiyon oyunu
  • The Little Fox

    The Little Fox mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir sonsuz koşu oyunudur
  • Big City Life

    Big City Life, Android telefon ve tabletler üzerinde oynayabileceğiniz açık dünya aksiyon oyunlarından bir tanesidir.