Little Big Snake

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
172 TOPLAM İNDİRME
34 MB DOSYA BOYUTU

Devasa yılanların arasından sıyrılarak parkurları tamamlayabileceğiniz aksiyon dolu bir oyundur.

Hem Android, hem de İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlarda sorunsuz bir şekilde çalışan ve ücretsiz olarak oyun severlerin hizmetine sunulan Little Big Snake, böcekleri ve çeşitli yaratıkları yiyerek yılanınızı büyütmeye çalışacağınız aksiyon dolu bir oyundur.

Eğlenceli grafikleri ve ses efektleri ile oyunculara eşsiz bir deneyim sunan bu oyunda amaç, seçtiğiniz yılan karakteri ile zorlu parkurlarda ilerleyerek karşınıza çıkan yaratıkları yemek ve daha büyük bir yılana sahip olmaktır. Yılanınızı çeşitli yönlerde hareket ettirerek diğer yılanlara çarpmadan ilerlemeli ve görevleri tamamlayarak yolunuza devam etmelisiniz. Online özelliği sayesinde dünyanın farklı bölgelerinden oyunculara karşı mücadele verebileceğiniz sıra dışı bir oyun sizleri bekliyor.

Parkurlarda yiyebileceğiniz böcekler, kırkayaklar, 3 gözlü canavarlar ve daha birçok farklı yaratık yer almaktadır. Bu yaratıkları yiyerek yılanınızı sürekli büyütebilir ve diğer yılanlara kafa tutabilirsiniz. Mobil platformda aksiyon oyunları arasında yer alan ve binlerce oyun tutkunu tarafından keyifle oynanan Little Big Snake, sürükleyici özelliği ile sıkılmadan oynayabileceğiniz kaliteli bir oyun olarak ön plana çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

Little Big Snake

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME
75.3 MB DOSYA BOYUTU

Devasa yılanların arasından sıyrılarak parkurları tamamlayabileceğiniz aksiyon dolu bir oyundur.

Mobil oyunlar arasında aksiyon kategorisinde kendisine yer bulan ve 50 binden fazla oyun sever tarafından keyifle oynanan Little Big Snake, zorlu parkurlarda çeşitli yaratıklarla mücadele edeceğiniz macera dolu bir oyundur.

Keyif verici müzikleri ve kaliteli grafikleri ile dikkat çeken bu oyunda yapmanız gereken, onlarca farklı yılan karakteri arasından istediğinizi seçmek ve karşınıza çıkan tüm yaratıkları yemektir. Parkurlarda bulunan böcek ve benzeri yaratıkları yiyerek yılanınızı geliştirmeli ve devasa bir yılana sahip olmalısınız. Bu sayede diğer yılanlara kafa tutabilir ve seviye atlayarak sonraki bölümlerin kilidini açabilirsiniz. Çevrimiçi özelliği ile dünyanın dört bir yanından farklı oyuncularla oynayabileceğiniz ve eğlenceli anlar yaşayabileceğiniz eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.

Parkurlarda yer alan böcek, 3 gözlü canavar, kırkayak ve daha birçok farklı yaratığı yiyerek yolunuza devam etmelisiniz. Etraftaki yılanlara çarpmadan parkuru tamamlamalı ve görevleri başarıyla yerine getirmelisiniz.

Android ve İOS sürümleri ile her iki platformdan da sorunsuz bir şekilde oynayabileceğiniz ve ücretsi olarak ulaşabileceğiniz Little Big Snake, aksiyona doyabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Little Big Tree

    Bir ağaç fidanı dikerek bu ağacı gökyüzüne kadar uzatmak için çaba harcayabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • MY Little Fantasy

    Onlarca farklı savaş kahramanını yöneterek korkunç yaratıklara karşı aksiyon dolu bir mücadele vereceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Snake Rivals

    Yılanımızı büyütmeye çalışacağız.
  • Tap Snake

    Akıllı cihazımızda yılan oyunu oynayacağız.
  • Boas.io Snake vs City

    Şehrin altını üstüne getirmeye çalışacağız.
  • Snake on a String

    Rengarenk yılanları kontrol ederek çeşitli objeler yiyebileceğiniz ve yılanınızı büyütebileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Little Big Guardians.io

    Karakterinizi geliştirin ve savaşı birinci olarak bitirin!
  • Big Company: Skytopia

    Kendi şehrimizi kurup yöneteceğiz.