Lokma

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
68 TOPLAM İNDİRME
13 MB DOSYA BOYUTU

Lokma - Yemek Tarifleri: Android'deki en iyi yemek tarifleri uygulaması

Lokma, videolu ve fotoğraflı yemek tarifleri bulabileceğiniz eşsiz bir uygulama. Lokma - Yemek Tarifleri uygulamasını diğerlerinden ayıran birçok özellik bulunuyor.

Mutfağınızda olan malzemelere göre yemek tariflerini dökebilme, hazırlayacağınız yemeğin size ne kadara mal olacağını (malzemelerin güncel fiyatlarıyla beraber), yemek tariflerini kalori bazında filtreleme ve yemeğin toplam kalorisini gösterme, farklı beslenme tercihlerine uygun tarifler sunması, yemek tariflerini hazırlanma-zorluk-pişirme süresine filtreleme seçeneği sunması ile Lokma - Yemek Tarifleri en iyi yemek tarifleri uygulaması olmayı hak ediyor.

Anlaşılır ölçülerle hazırlanmış, hepsi denenmiş, yazılı, fotoğraflı ve videolu yemek tariflerinin bulunduğu harika bir uygulama Lokma. Ana yemek tariflerinden tatlı tariflerine kek tariflerinden lezzetli diyet tarifi menülerine ulaşabiliyorsunuz. Yöresel lezzetlerimiz, dünyanın dört bir yanından lezzetleri toplayan Dünya Mutfağı, Osmanlı mutfağının kitabını yazan ünlü şef Yunus Emre Akkor’un elinden çıkmış lezzetleri bir araya getiren Osmanlı  Mutfağı Lokma - Yemek Tarifleri uygulamasında. Binlerce nefis tarif var.

 

Erkan Calp

Lokma

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME
128.4 MB DOSYA BOYUTU

Lokma Yemek Tarifleri uygulamasında yöresel lezzetler, Osmanlı Mutfağı, Dünya Mutfağından binlerce tarif var.

Lokma - Yemek Tarifleri, geniş filtreleme seçenekleriyle en iyi yemek tarifleri uygulaması.

Yemek tariflerini mutfağa yeni girenlerin bile rahatlıkla yapabileceği şekilde sunan mobil uygulamada hamur işi, ana yemek, zeytinyağlı, tatlı, yöresel ve dünya mutfakları gibi farklı kategorilerde binlerce nefis tarif var. Videolu ve fotoğraflı yemek tarifleri, anlaşılır ölçülerle hazırlanmış ve tamamı denenmiş tariflerden oluşuyor. Diğer yemek tarifi uygulamalarından farklı olarak filtreleme seçenekleri çok. Örneğin, yemek tariflerini hazırlanma süresi, pişirme süresi ve zorluk düzeyine göre filtreleyebiliyorsunuz. Veya beslenmenize dikkat ediyorsanız, kaloriye göre filtreleyebiliyorsunuz. Veyahut mutfağınızda olan malzemelere göre yemek tarifleri alabiliyorsunuz.

Yemek yapmaya yeni başlayanlardan farklı yemekleri denemek isteyen ustalara herkesin kullanabileceği bir yemek tarifi uygulaması Lokma. Noodledan biryaniye panna cotadan creme bruleeye dünyanın dört bir yanından lezzetleri bir arada bulabileceğiniz Dünya Mutfağı, Osman yemek kültürünü çok iyi bilen ünlü şef Yunus Emre Akkor’un hazırladığı Osmanlı yemeklerini bulabileceğiniz Osmanlı Mutfağı ve sıkıcıktan hıngele mısır ekmediğinden içli köfteye Yöresel Lezzetler Lokma - Yemek Tarifleri iOS uygulamasında.

 

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Nefis Yemek

    Yemek tarifleri videolu anlatımla sunuluyor.
  • Yemek Evi

    Yemek Evi uygulamasında videolu ve resimli yemek tariflerini bulabilirsiniz.
  • Tarifler ve Pişirme

    Tarifler ve Pişirme uygulaması birçok kategoride sunulan milyonlarca yemek tarifine ulaşmanızı kolaylaştırıyor.
  • Yemek.com

    Yemek.com uygulamasında her damak tadına uygun binlerce videolu yemek tarifine ulaşabilirsiniz.
  • Ne Pişirsem?

    Ne Pişirsem? Android, internetsiz yemek tarifleri uygulaması arayanlara tavsiyemizdir.
  • Beyhan'ın Mutfağı

    Beyhan'ın Mutfağı Android İndir: Beyhan Kadayıfçı'nın yemek tarifleri uygulaması
  • Leziz Yemeklerim

    Leziz Yemeklerim uygulamasında birbirinden lezzetli yemek tariflerine kolayca ulaşabilirsiniz.
  • Yemek Tarifleri

    Yemek Tarifleri uygulamasını kullanarak aradığınız tarifleri anında bulabilirsiniz.