Lokum

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
30 TOPLAM İNDİRME

Lokum, Android cihazlarda ücretsiz oynanabilir yerli bulmaca oyunu.

Lokum, Android cihazlarda ücretsiz oynanabilir Türk yapımı bulmaca oyunları arasında ve hem görsel hem de oynanış açısından oldukça başarılı. Fizik tabanlı oynanış sunan fazla zorlu olmayan bulmaca oyunları listeniz arasında ise kesinlikle oynamanızı tavsiye ederim.

Türklerin de bağımlılık yaratan eğlence dozu yüksek mobil oyunlar yapabileceğinin örneklerinden birisi de Lokum. Oyunda amacımız kendimizi etrafımızdaki hareketli cisimlere çarptırarak bayrağı almak. Tabii ki bayrağa ulaşmak kolay olmuyor. Kendimizi fırlatmadan interaktfi cisimlerin yapısına dikkat edip ufak bir hesaplama yapmamız gerekiyor.

Farklı noktalara gelişigüzel bırakılmış altınlar ise farklı karakterlerle oynamamıza imkan tanıyor. Oyunda toplam 9 karakter, 60 birbirinden zor bölüm yer alıyor. Her bölümün birbirinin kopyası olmaması da oyunun beğendiğimiz yönleri arasında.

Erkan Calp

Lokum

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME
19 MB DOSYA BOYUTU

Lokum, Türk yapımı popüler bulmaca oyunu.

Lokum, göze hoş gelen görsellere sahip ufak boyutlu ve eğlence dozu yüksek bulmaca oyunları arasında. Türk yapımı olmasıyla iOS platformunda öne çıkan yapımda ilginç karakterleri bayrağa ulaştırmaya çalışıyoruz.

Bekleme anında, toplu taşıma araçlarında, misafirlikte, evde zaman geçirmek adına oynanabilecek harika bir mobil oyun diyebilirim. Üzerinde düşünülerek hazırlanmış 60 bölümün daha doğrusu bulmacanın bulunduğu oyunda çözüme gitmek çok kolay olmuyor. Bayraktan oldukça olan karakterimizi ilerletmek için çevredeki interaktif objeleri kullanıyoruz. Objeler arasında bize yardımcı olanlar olduğu gibi değdiğimizde bizi bitiren tuzaklar da bulunuyor. Bunlara takılmamak için hareket etmeden düşünmemiz, nereye fırlayacağımızı iyi hesaplamamız gerekiyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • NewtonBall

    NewtonBall uygulaması Fizik kanunlarına dayalı oldukça eğlenceli bir bulmaca oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Shatterbrain

    Fizik kanunlarına dayalı Shatterbrain oyununda, hedefleri vurmak için çeşitli sistemler kurabilirsiniz.
  • 2048 Ball Blast

    Topları çemberde akıllıca sıralayın.
  • Alice

    Oldukça ilginç bir bulmaca oyunu!
  • One More Button

    Butonların canlandığı ilginç bir bulmaca oyunu
  • Woody Battle

    Blokları ustalıkla dizerek rakibinizi yenin.
  • Dumb Ways To Draw

    Dumb Ways To Draw: Dumb Ways To Die'ın geliştiricilerinden çizim bulmaca oyunu
  • Find in Mind

    Tüm zeka, hafıza oyunları bir arada