LoL Messenger

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
1,226 TOPLAM İNDİRME
4.8 MB DOSYA BOYUTU

LoL Messenger isimli uygulama, League of Legends hesabınızdaki kişileriniz ile iletişim kurmanızı sağlıyor. Bu sayede siz oyunda değilken bile League of Legends hesabınızdaki kişileriniz ile iletişim kurabiliyorsunuz.

LoL Messenger isimli uygulama, League of Legends hesabınızdaki kişileriniz ile iletişim kurmanızı sağlıyor. Bu sayede siz oyunda değilken bile League of Legends hesabınızdaki kişileriniz ile iletişim kurabiliyorsunuz. Uygulama ile kişi listenizi düzenleyebilir; kişi ekleyip, kaldırabiliriniz. Ancak uygulamaya bağlanabilmeniz için League of Legends hesabınızın kullanıcı adını ve şifresini girmeniz gerekiyor.

Uygulamanın bir diğer özelliği ise oldukça dikkat çekici. LoL Messenger ile sadece kişi listeniz iletişim kurmuyorsunuz, kişilerin rün sayfalarına, kabiliyet ağaçlarına ve profiline erişebiliyorsunuz.


League of Legends'ı sitemiz üzerinden indirebilirsiniz.

Oğuzhan Arslan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • LoL Arkadaşları

    LoL Arkadaşları mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir sohbet uygulamasıdır
  • Messenger for Pokemon GO

    Messenger for Pokémon GO, Pokémon GO oynayanların kendi aralarında kolayca iletişim kurabilmesi ve tanışabilmesi için yapılmış bir uygulamadır.
  • Shout! for Messenger

    Shout! for Messenger uygulaması ile Android cihazlarınızdan capslerinizi yapabilir, dostlarınıza Facebook Messenger ile gönderebilirsiniz.
  • Messenger Kids

    Messenger Kids Android uygulamasını indirin, çocuğunuzun sanal ortamda kimlerle konuştuğunu bilin.
  • Sound Clips for Messenger

    Sound Clips for Messenger uygulaması sayesinde Android Facebook Messenger üzerinden eğlenceli ses klipleri gönderebilirsiniz.
  • Facebook Messenger (APK)

    Facebook Messenger (APK), Facebook arkadaşlarınızla çok daha hızlı ve eğlenceli bir şekilde mesajlaşmanıza olanak sağlayan ücretsiz bir mesajlaşma uygulamasıdır.
  • Tribe - Video Messenger

    Tribe - Video Messenger, dediklerinizi anlayan ve sizi yönlendiren ilginç bir uygulamadır.
  • Messenger WithYou

    Messenger WithYou, MSN ve Yahoo mesajlaşma deneyimini mobile taşıyan bir uygulamadır.