Lomo Kamera

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
3,320 TOPLAM İNDİRME
18 MB DOSYA BOYUTU

Android cihazınızdaki resim ve fotoğraflarınızı efektlendirmek, ya da sıfırdan efektli fotoğraflar çekmek için bu programı kullanabilirsiniz.

Lomo Kamera uygulaması Android telefon tabletlerinizde kullanabileceğiniz fotoğraf çekme ve efektlendirme uygulamalarından bir tanesi. Uygulamanın sahip olduğu 12 adet filtre sayesinde fotoğraflar ve resimler üzerinde en güzel etkileri elde etmek mümkün hale geliyor. Lomo efekti adı verilen bu efektler sayesinde gerçek bir vintage etkisi elde etmek mümkün hale geliyor.

Fotoğraflarınızı çekmeden önce belirlediğiniz fotoğraf makinesi tipine göre direkt olarak sonuçları elde edebiliyorsunuz ve böylece eskiden kullanılan fotoğraf makinelerindeki etkileri elde etmeniz çok kolay oluyor. Sualtı kamerası gibi sıradışı seçenekleri de barındıran uygulama kare şeklindeki Instagram benzeri fotoğraflar çekmenizi de sağlıyor.

Tilt Shift adı verilen özellik ise büyük olan objeleri küçük şekilde çekmenizi sağlarken bir yandan da ilginç resimler elde etmenize yardımcı oluyor. Balıkgözü, hepsi bir arada, siyah beyaz efektleri, sepia, kağıt efektleri ve pek çok diğer efekti hevesle kullanacağınıza eminim. Filtre ve efektler uyguladığınız fotoğraflarınızı sosyal medya hesaplarınızdan paylaşma seçenekleri de yer almakta.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Adobe Photoshop Camera

    Adobe Photoshop Camera Android İndir: Yapay zeka destekli ücretsiz kamera uygulaması
  • SNOW APK

    SNOW İndir Android: Ücretsiz olmasıyla APK'ya gerek duymadan direkt indirip kullanabileceğiniz kamera uygulaması
  • Cardboard Camera

    Cardboard Kamera, Android cihazlarınızda sanal gerçeklik fotoğraflarınızı çekebileceğiniz bir kamera uygulamasıdır.
  • Camera HD

    Camera HD uygulaması Android cihazlarınızdan yüksek kaliteli fotoğraflar çekmenizi sağlıyor.
  • Eğlenceli Kamera

    Eğlenceli Kamera, Android mobil cihazınız ile çekeceğiniz fotoğraflara silah ekleme imkanı sunan eğlenceli ve komik bir uygulama.
  • Manual Camera

    Manual Camera, tüm kamera kontrollerini size vererek kendinizi bir fotoğrafçı gibi hissetmenizi sağlayan profesyonel bir kamera uygulaması.
  • Google Kamera APK

    Google Camera APK indirin, Android telefonunuz için gelişmiş kamera uygulamasına sahip olun.
  • Z Kamera

    Z Kamera sayesinde fotoğraflarımıza ister çekim sırasında ister sonrasında göz alıcı filtreler ekleyebiliyoruz.