Lookum

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
15 MB DOSYA BOYUTU

Büyük firmalara tek bir platform üzerinden ulaşın.

Firmalarla Lookum üzerinden dilediğin zaman iletişime geçebilir, firmaların sana sunacağı özel kampanyalardan ücretsiz olarak yararlanabilirsin. Lookum iOS uygulamasından ya da web sitesi üzerinden giriş yaparak dilinden anlayan lookumları hızlı ve kolay şekilde bulabilirsin.

Günlük ve dönemsel ihtiyaçların için dilinden anlayan firmalara tek bir platform üzerinden ulaşmak istemez misin? Türk marketlerinden kuaförlere, avukatlardan doktorlara, müzik gruplarından yaşam koçlarına kadar pek çok farklı sektörden yüzlerce firma Lookum’da seni bekliyor. Hemen siz de katılın ve firmaları aramaya başlayın. 

Dilinden anlayan tüm firmaları hemen keşfet ve aradığın indirimleri yakala. Aynı zamanda sorunlarını çözmek için şirketlerle iletişime geç, yardımlar al ve günlük hayatını kolaylaştır!

Ömer Dursun

Lookum

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
15 MB DOSYA BOYUTU

Büyük firmalara tek bir platform üzerinden ulaşın.

Lookum üzerinden her türden şirket ile dilediğin zaman iletişime geçebilir, firmaların kullanıcılara sunacağı özel kampanyalardan her an yararlanabilirsin. Lookum iOS uygulamasından veya internet sitesi üzerinden giriş yapın ve dilinden anlayan lookumları hızlı ve kolay şekilde taramaya başlayın.

Günlük ve belirli zamanlarda oluşan ihtiyaçların için hizmet sağlayan firmalara tek bir platform üzerinden ulaşmak artık çok kolay. Popüler marketlerden kuaförlere, avukatlardan doktorlara veya müzik gruplarından yaşam koçlarına kadar pek çok farklı sektörden yüzlerce firmanın bulunduğu Lookum'da ihtiyaçlarınızı belirleyin. Şimdi siz de katılın ve aradığınız firmalara bir tık uzakta olun.

Kullanıcı dilinden anlayan tüm firmaları hemen keşfet ve aradığın indirimleri yakala. Aynı zamanda sorunlarını çözmek için şirketlerle iletişime geç, yardımlar al ve günlük hayatını kolaylaştır!

Ömer Dursun

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • ViewRanger

    ViewRanger uygulamasında yürüyüş, koşu ve bisiklet aktiviteleri için uygun rotaları görebilirsiniz.
  • Muğla Kent

    Muğla Kent uygulaması ile Muğla'da turistik yerleri kolayca keşfedebilirsiniz.
  • Avanos | Kapadokya

    Avanos | Kapadokya uygulaması ile Avanos'taki otelleri, gezilecek yerleri ve restoranları keşfedebilirsiniz.
  • Garenta MOOV

    Garenta MOOV uygulaması ihtiyaç duyduğunuz anlarda saatlik araç kiralama hizmetini sizlere sunuyor.
  • İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu

    İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu uygulamasını kullanarak, İstanbul'dan İzmir'e kadar yapacağınız seyahatler için birçok hizmetten faydalanabiliyorsunuz.
  • Outings

    Outings uygulaması ile yeni yerler keşfetmek için seyahat planlarınızı oluşturabilirsiniz.
  • Enuygun

    Enuygun uygulaması ile seyahatlerinizi en uygun fiyatlarla gerçekleştirebilirsiniz.
  • Kampp

    Kampp uygulamasıyla Türkiye genelinde yeni kamp alanlarını keşfedebilirsiniz.