Lostkeeper : Expedition

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME

Lostkeeper : Expedition, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur.

Lostkeeper : Expedition, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zevkli bir rol yapma oyunudur. Aksiyon dolu sahnelere sahip olan oyunda zindanları geçerek büyük hazineye ulaşmaya çalışıyorsunuz.

Zindanlar arasında geçen bir oyun olan Lostkeeper : Expedition, büyük hazineye ulaşmanızı gerektiren zevkli bir rol yapma oyunudur. Becerilerinizi sınamanız gereken oyunda farklı kahramanları kontrol edebiliyor ve benzersiz güçleri kullanabiliyorsunuz. Dünyanın dört bir yanındaki oyuncularla birlikte oynayabileceğiniz oyunda dikkatli olmanız gerekiyor. Eşsiz bir deneyim sunan Lostkeeper : Expedition'ı mutlaka denemelisiniz. Eğer rol yapma oyunlarını seviyorsanız bu oyunun hoşunuza gidebileceğini de söyleyebilirim. Farklı kartlara da sahip olan oyunda güçlü kartları toplamalı ve yenilmez hale gelmelisiniz.

Gelişmiş grafiklere ve kontrol sistemlerine sahip olan oyunda zevkli zamanlar geçirebiliyorsunuz. Boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz bir atmosfer sunan oyunda bağımlılık etkisi de yaşayabiliyorsunuz. Gerçek zamanlı bir savaş deneyimi sunan oyunda harika dinamikler yer alıyor. Stratejik taktikler geliştirerek oynamanız gereken Lostkeeper : Expedition'ı sakın kaçırmayın.

Lostkeeper : Expedition oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Lostkeeper : Expedition

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
757 MB DOSYA BOYUTU

Lostkeeper : Expedition, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zevkli bir rol yapma oyunudur.

Lostkeeper : Expedition, gerçek zamanlı mücadelelerin yer aldığı zevkli bir rol yapma oyunudur. Heyecan verici bir atmosfere sahip olan oyunda zindanları aşarak hazinelere ulaşmaya çalışıyorsunuz.

Boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz harika bir oyun olan Lostkeeper : Expedition, becerilerinizi sınayabileceğiniz ve zevkli zamanlar geçirebileceğiniz kurgusuyla ön plana çıkıyor. Aksiyon ve macera dolu oyunda zindanları aşmaya çalışıyorsunuz. Büyük hazinenin peşine düşmeniz gereken oyunda harika bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Farklı güç kartlarının da yer aldığı oyunda kendi koleksiyonunuzu genişleterek daha güçlü bir hale gelebiliyorsunuz. Zorlu bir oyun olduğunu söyleyebileceğim Lostkeeper : Expedition'da dikkatli olmanız da gerekiyor. Eşsiz bir deneyim sunan Lostkeeper : Expedition'ı mutlaka denemelisiniz. Hoş grafiklere ve ses efektlerine de sahip olan oyunda gerçek bir savaş deneyimi yaşayabiliyorsunuz.

Rol yapma oyunlarını sevenlerin mutlaka denemesi gereken Lostkeeper : Expedition, aynı zamanda bağımlılık etkisi olan bir oyundur. Stratejik taktikler geliştirerek oynamanız gereken Lostkeeper : Expedition'ı sakın kaçırmayın.

Lostkeeper : Expedition oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Space Expedition

    Uzay boşluğundaki zorlu parkurlarda yarışarak yeni yerler keşfedebileceğiniz sıra dışı bir macera oyunudur.
  • Hidden Expedition: Dawn of Prosperity

    Deprem araştırmaları yapabileceğiniz macera dolu bir oyun olarak göze çarpıyor.
  • Hidden Expedition: Midgard's End

    Gizemli mekanlarda bir hırsızın izini sürebileceğiniz ve macera dolu anlar yaşayabileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Hidden Expedition: The Fountain of Youth

    Arkeoloji müzesinden kaybolan eşyaların izini sürebileceğiniz macera dolu bir oyundur.
  • Hermes: KAYIP

    Seçimleriniz onun kaderini belirleyecek!
  • Evoland 2

    Grafik stillleri ve hikayenin sürekli değiştiği ödüllü Android oyunu
  • Mentors

    Old-school rpg oyun
  • Destiny Knights

    Netmarble'dan konsol kalitesinde macera rpg oyunu