Loud House: Ultimate Treehouse

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
117 TOPLAM İNDİRME
83 MB DOSYA BOYUTU

Hayalinizdeki ağaç evi inşa edebileceğiniz aksiyon ve macera dolu eşsiz bir oyundur.

Ağaç evi yaparak içini dilediğiniz gibi özelleştirebileceğiniz ve çeşitli objelerle ağaç evinizi güzelleştirebileceğiniz Loud House: Ultimate Treehouse, mobil platformda aksiyon ve macera oyunları arasında yer alan eğlenceli bir oyundur.

Basit ama bir o kadarda eğlendirici grafikleri ve keyif verici ses efektleri ile oyun tutkunlarına sıra dışı bir deneyim yaşatan bu oyunda amaç, büyük bir ağacın üzerine ağaç ev inşa etmek ve farklı odalar oluşturmaktır. Ağaç evinize eğlenceli öğeler ekleyebilir ve her kata farklı bir görünüm kazandırabilirsiniz. Ağaç evinizin pencerelerinden kapılarına kadar her türlü ayrıntısıyla ilgilenebilir ve hayalinizdeki ağaç evi tasarlayabilirsiniz. Aksiyona ve maceraya doyacağınız sürükleyici bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda ağaç evinizi tasarlarken yardım alabileceğiniz onlarca farklı karakteri bulunmaktadır. Ev için alabileceğiniz koltuk, televizyon, masa ve saha onlarca farklı eşya yer almaktadır. Tüm bu malzemelerden yararlanarak hayalinizdeki ağaç evi tasarlayabilir ve eğlenceli anlar geçirebilirsiniz.

Android ve İOS sürümleri ile iki farklı platformda oyun severlere sunulan Loud House: Ultimate Treehouse, ücretsiz oyunlar arasında yer almaktadır.

Doğukan Çağlakpınar

Loud House: Ultimate Treehouse

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME
89.3 MB DOSYA BOYUTU

Hayalinizdeki ağaç evi inşa edebileceğiniz aksiyon ve macera dolu eşsiz bir oyundur.

Hem Android, hem de İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan sorunsuz bir şekilde ulaşabileceğiniz ve macera dolu bir serüvene atılabileceğiniz Loud House: Ultimate Treehouse, bir ağaç ev inşa ederek içini dilediğiniz gibi tasarlayabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Basit ama kaliteli grafik tasarımı ve keyif verici müzikleri ile dikkat çeken bu oyunda yapmanız gereken, büyük bir ağacın üzerine kendi tasarlayacağınız güzel bir ağaç ev inşa etmek ve evin içerisine farklı eşyalar yerleştirerek eğlenceli bir mekan haline getirmektir. Ağaç evinizin kapılarından tutun pencerelerine kadar her şeyi siz tasarlayacak ve dilediğiniz eşyaları kullanacaksınız. Tasarlayacağınız ağaç eviniz ile aksiyon ve macera dolu bir serüven sizleri bekliyor.

Oyunda ağaç evi inşa ederken yardım alabileceğiniz onlarca farklı arkadaş figürü bulunmaktadır. Ayrıca evin içini güzelleştirmek için faydalanabileceğiniz koltuk, masa, sandalye, televizyon, perde ve daha onlarca eşya yer almaktadır.

Mobil platformda aksiyon ve macera oyunları kategorisinde kendisine yer bulan Loud House: Ultimate Treehouse, ücretsiz olarak erişebileceğiniz sürükleyici bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pepi House

    Keyifli vakit geçireceğiz.
  • House Secrets The Beginning

    Esrarengiz olayları inceleyeceğiniz gizemli bir ülkede macera dolu bir yolculuk sizleri bekliyor.
  • PJ Masks: Moonlight Heroes

    Aksiyon ve macera dolu parkurlarda yarışabileceğiniz benzersiz bir oyun olarak öne çıkıyor.
  • Hatchimals CollEGGtibles

    Yüzlerce sevimli karakterin yer aldığı aksiyon ve macera dolu bir oyundur.
  • Dawn of the Dragons

    Dev ejderhalarla mücadele ederek aksiyon dolu RPG savaşları yapacağınız sürükleyici bir oyundur.
  • Dragon Strike: Puzzle RPG

    Eşleştirmeler yaparak güçlü bir ordu kurabileceğiniz aksiyon dolu bir oyundur.
  • Endless Frontier Saga 2

    Aksiyon dolu RPG savaşları yapacağınız eğlenceli bir rol yapma oyunudur.
  • Rogue Dungeon RPG

    Güçlü rakiplere karşı birebir savaşacağınız aksiyon dolu bir rol oyunudur.