Machineers

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME

Machineers, Android tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde oynayabileceğimiz yüksek kaliteli bir bulmaca oyunu.

Machineers, Android işletim sistemine sahip tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde oynayabileceğimiz yüksek kaliteli ve benzerine zor rastlanacak türden bir deneyim vaat eden bir bulmaca oyunu olarak tanımlanabilir.

Oyunda 12 farklı bulmaca makinesi yer alıyor ve bizden bu bulmacaları çözmemiz bekleniyor. Adından da anlaşılabileceği gibi oyundaki tüm bulmacalar mekanik dinamikler üzerine kurulu. Fizik dersiyle aranız iyiyse bu oyundan çok keyif alacağınızı düşünüyorum.

Machineers'da sunulan bölümlerdeki makinelerin iç aksamlarını çözmeyi ve sağlıklı bir şekilde çalışmalarını sağlamayı amaçlıyoruz. Onlarca farklı parçadan meydana geldikleri için makineleri anlaması biraz zaman alıyor. 12 bölüm az gibi görünse de her bölümde ciddi bir miktar vakit harcadığımız için oyun hızlı bir şekilde tükenmiyor.

Oyunun bir diğer dikkat çeken noktası ise grafik tasarımı ve modellemelerdeki kalite algısı. Buna ek olarak kullanılan fizik motoru da oyunun akıllarımızda iyi bir izlenim bırakmasını sağlıyor.

Machineers her yönüyle oynaması eğlenceli bir oyun. İnteraktif bölümleri, orijinal model tasarımları ve zorlu bölümleriyle bir bulmaca oyununun nasıl olması gerektiğini gösteriyor.

Emircan Erdoğan

Machineers

x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
24 TOPLAM İNDİRME

Machineers, iOS cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz yüksek kaliteli ve orijinal bir bulmaca oyunu.

Machineers, iPhone ve iPad cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz yüksek kalite bir bulmaca oyunu. Daha önce pek karşılaşmadığımız bir konsepte sahip olan oyunda ilginç makinelerle haşır neşir oluyoruz. Fiyatı bazı kullanıcılar için fazla gelse de sunduğu özellikler ile kesinlikle bunu hak ediyor.

İnşa etmeye dayalı bir bulmaca oyunu olan Machineers'taki temel amacımız 12 farklı bölümde sunulan makinelerin düzgün bir şekilde çalışmasını sağlamak. Bunu gerçekleştirebilmek için makinelerin çalışma mantıklarını iyice kavramamız gerekiyor.

Eğer fizik dersini seviyorsanız bu oyundan hoşlanacağınızı düşünüyorum. Oyunda bol bol dişlilerle, makara sistemleriyle ve devrelerle ilgileniyoruz. Bir parçanın çalışması bir diğerini etkilediği için aradaki etkileşime dikkat etmemiz gerekiyor.

Oyunda son derece ilgi çekici ve kalite algısını bir basamak yukarıya taşıyan bir grafik konseptine yer verilmiş. Orijinal bir müzik seçimiyle desteklenen grafik konsepti oyuna orijinal bir hava kazandırıyor.

Genel olarak Machineers parasının karşılığını sonuna kadar veren bir oyun. Eğer daha önce oynadığınız oyunlardan daha farklı bir deneyim yaşamak istiyorsanız Machineers'ı denemelisiniz.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • NewtonBall

    NewtonBall uygulaması Fizik kanunlarına dayalı oldukça eğlenceli bir bulmaca oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Shatterbrain

    Fizik kanunlarına dayalı Shatterbrain oyununda, hedefleri vurmak için çeşitli sistemler kurabilirsiniz.
  • 2048 Ball Blast

    Topları çemberde akıllıca sıralayın.
  • Alice

    Oldukça ilginç bir bulmaca oyunu!
  • One More Button

    Butonların canlandığı ilginç bir bulmaca oyunu
  • Woody Battle

    Blokları ustalıkla dizerek rakibinizi yenin.
  • Dumb Ways To Draw

    Dumb Ways To Draw: Dumb Ways To Die'ın geliştiricilerinden çizim bulmaca oyunu
  • Find in Mind

    Tüm zeka, hafıza oyunları bir arada