Machinery

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME

Machinery oyununda, topu hedefe ulaştırmak için çeşitli makine sistemleri kurmanız gerekiyor.

Android cihazlarınıza yükleyeceğiniz Machinery oyununda, topu hedefe ulaştırmak için çeşitli makine sistemleri kurabilirsiniz.

Bulmaca ve mantık oyunlarından biri olan Machinery, Fizik kurallarını da temel alıyor. Onlarca farklı bölüm sunan oyunda, bölümleri ilerledikçe zorluk seviyesi de giderek artıyor. Dikdörtgen ve daire olarak iki temel şekille başlayabileceğiniz oyunda, tıpkı domino sistemlerindeki gibi bir sistem kurmanız gerekiyor. Sonrasında ise küçük bir tetikleyici ile sistemi akışına bırakarak topu hedefe doğru ulaştırabiliyorsunuz.

Gerçekte olduğu gibi Fizik kurallarının geçerli olduğu oyunda, sistemi doğru bir şekilde kurarak zincirleme hareket sistemini başlatabilir ve hedefe doğrudan ulaşabilirsiniz. Ekranda yakınlaştırma ve uzaklaştırma fonksiyonlarını da kullanarak milimetrik ayarlar yapabileceğiniz Machinery oyununda oldukça keyifli dakikalar geçireceğinizi söyleyebilirim. Menteşeler, motorlar ve şekilleri birleştirerek ilerleme kaydedebileceğiniz Machinery oyununu ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

Machinery

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
84 MB DOSYA BOYUTU

Machinery oyununda çeşitli makineler oluşturarak topu hedefe ulaştırabiliyorsunuz.

iOS cihazlarınızda keyifle oynayacağınız bir oyun arıyorsanız, Fizik kurallarını temel alan Machinery oyununu deneyebilirsiniz.

Mantık ve bulmaca oyunu olarak nitelendirebileceğimiz Machinery oyununda, basit sistemler ve makineler oluşturarak topu hedefe ulaştırmanız gerekiyor. Fizik kurallarını da göz önünde bulundurarak kuvvet, moment ve denge gibi olasılıklara göre sisteminizi kurup topu hedefe doğru gönderebilirsiniz. Ayrıca, hatalı bir kurulum yaptığınızda kırmızı bölgelerle size hata yaptığınız da bildiriliyor. Oyunun ilk seviyelerinde nasıl oynayacağınıza dair ipuçları sunan Machinery oyununda, bölümleri geçtikçe zorluk seviyeleri de artıyor.

Makinelerinizi ve sistemlerinizi hassas bir şekilde düzenlemek için yakınlaştırma ve uzaklaştırma fonksiyonlarını da kullanabileceğiniz Machinery oyununda, zamanın nasıl geçtiğini bile anlamayacaksınız. Zorlandığınız yerlerde ipuçları da alabileceğiniz Machinery oyununu iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Shatterbrain

    Fizik kanunlarına dayalı Shatterbrain oyununda, hedefleri vurmak için çeşitli sistemler kurabilirsiniz.
  • Alice

    Oldukça ilginç bir bulmaca oyunu!
  • Calculator: The Game

    Hesap makinesi oyunu ile işlem becerinizi geliştirin
  • Make Squares

    Make Squares oyununda ekranın üst kısmından düşen şekilleri eritmeye çalışın.
  • NewtonBall

    NewtonBall uygulaması Fizik kanunlarına dayalı oldukça eğlenceli bir bulmaca oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Lily's Garden APK

    Lily's Garden APK, 3'lü eşleştirmeye dayalı bahçe yenileme ve dekorasyon oyunu. Romantizm, bahçe ve bulmacalarla dolu süper eğlenceli bir bulmaca oyunu.
  • Decipher: The Brain Game

    Uzay halkalarını sıralamanız gereken bir bulmaca oyunu.
  • Brain Out

    Brain Out Android bulmaca oyununda normal düşürseniz kaybedersiniz.