Maestro: Dark Talent

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME
15 MB DOSYA BOYUTU

Gizemli mekanlarda gezebileceğiniz ve kayıp nesnelerin izini sürebileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Gizemli bir dünyada yolculuk yaparak ürkütücü insanlarla karşılaşabileceğiniz ve macera dolu bir serüvene atılabileceğiniz Maestro: Dark Talent, Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan sorunsuz bir şekilde oynayabileceğiniz sıra dışı bir oyun olarak dikkat çekiyor.

Etkileyici grafikleri ve keyif verici müzikleri ile oyunculara eşsiz bir deneyim sunan bu oyunda yapmanız gereken, ürpertici mekanlarda gezinerek çeşitli objelerin eksik parçalarını bulmak ve görevleri tamamlamaktır. İçinizdeki dedektifi açığa çıkarmalı ve gizli nesnelerin izini sürmelisiniz. Sürükleyici özelli ve merak uyandırıcı bölümleri ile macera dolu bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda ipuçları toplayarak kayıp eşyaların yerini bulmalı ve eksik parçası olan objeleri onarmalısınız. İpuçlarına, bulmaca çözerek ya da mini strateji oyunları oynayarak ulaşabilirsiniz. Bu sayede doğru iz üstünde ilerleyebilir ve gizli nesnelere ulaşabilirsiniz.

Mobil platformda macera oyunları arasında kendisine yer bulan ve binlerce oyun tutkunu tarafından keyifle oynanan Maestro: Dark Talent, her geçen gün daha fazla oyuncunun ilgisini çekmeyi başaran kaliteli bir oyun olarak öne çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

Maestro: Dark Talent

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
951.2 MB DOSYA BOYUTU

Gizemli mekanlarda gezebileceğiniz ve kayıp nesnelerin izini sürebileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Mobil oyunlar arasında macera kategorisinde yer alan ve oldukça geniş bir oyuncu kitlesine hitap eden Maestro: Dark Talent, mini bulmaca ve strateji oyunları oynayarak ipuçları toplayabileceğiniz ve gizli nesnelerin yerlerini tespit edebileceğiniz sıra dışı bir oyundur.

Çarpıcı grafikleri ve ürkütücü müzikleri ile oyun severlere benzersiz bir deneyim sunan ve farklı tasarımıyla ilgi uyandıran bu oyunda amaç, ürpertici evlerde dolaşarak onlarca eşya arasından gizli objeleri bulmak ve bu objeleri inceleyerek ipuçlarına ulaşmaktır. Ulaştığınız ipuçları sayesinde kayıp ruhların izini sürebilir ve size verilen görevleri tamamlayabilirsiniz. Sürükleyici özelliği ile sıkılmadan oynayabileceğiniz eğlenceli bir oyun sizleri bekliyor.

Oyun içerisinde yüzlerce gizli obje ve onlarca şüpheli karakter yer almaktadır. Ayrıca gizli nesnelere ulaşmak için çeşitli ipuçları bulunmaktadır. Bulmaca ve eşleştirme oyunları oynayarak ipucu toplayabilirsiniz. Böylece seviye atlayabilir ve yeni mekanların kilidini açabilirsiniz.

Android ve İOS sürümleri ile iki farklı platformda oyun tutkunlarıyla buluşan Maestro: Dark Talent, maceraya doyabileceğiniz eşsiz bir oyun olarak ön plana çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dark Riddle APK

    Dark Riddle APK Android oyununda komşunuzun evine girmenin bir yolunu bulmaya çalışıyorsunuz. Bodrumda neler saklı? Sırrı çözün.
  • Dark Parables: The Little Mermaid

    Gizem dolu adalarda macera dolu bir serüvene atılabileceğiniz sıra dışı bir oyundur.
  • Dark 3

    Mobil cihazımızda fantastik bir dünyaya giriş yapacağız.
  • Dark Summoner

    1 milyondan fazla oyuncunun arasına katılacağız.
  • I Monster: Dark Dungeon Roguelike

    Karakterimiz ile birbirinden farklı maceralara çıkacağız.
  • Dark Mirrors

    Dark Mirrors ile gerçek zamanlı savaşlara katılabilirsiniz.
  • Maestro: Music from the Void

    Gizemli mekanlarda dalaşarak çeşitli ipuçları toplayıp kayıp objeleri bulabileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Hidden Objects - Witches' Legacy: The Dark Throne

    Korkunç düşünceleri ile dünyayı yok etmek isteyen kötü kraliçeye karşı mücadele edeceğiniz eşsi bir macera oyunudur.