Magic City

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
33 TOPLAM İNDİRME

Büyüleyici bir köy inşa edebileceğiniz eğlenceli bir oyun olarak göze çarpıyor.

Android ve İOS işletim sistemine sahip tüm cihazlarda sorunsuz bir şekilde çalışan Magic City, büyüleyici bir köy kurarak çeşitli ürünler üretebileceğiniz ve altın kazanabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Masal havası yaratan eğlenceli grafikleri ve keyif verici ses efektleri ile dikkat çeken bu oyunda amaç, sihirbazlarla ve cadılarla birlikte sıfırdan bir köy inşa etmektir. Köyünüze çeşitli binalar ve altın madenleri kurabilirsiniz. İşçiler çalıştırarak köyün daha hızlı gelişmesini sağlayabilir ve seviye atlayabilirsiniz. Bu sayede yeni karakterlerin ve objelerin kilidini açabilirsiniz.

Oyunda büyücü, sihirbaz, cadı, ejderha, goblin, prenses ve prens gibi onlarca farklı karakter yer almaktadır. Köyünüzdeki ağaçları ve taşları kaldırarak boş alanlar oluşturabilir ve farklı binalar inşa edebilirsiniz. Hemen her şey için altına ve elmasa ihtiyacınız olacaktır. Bu nedenle köyünüzü doğru bir şekilde yönetmeli ve düzenli olarak altın kazanmalısınız.

Mobil platformda klasik oyunlar arasında yer alan ve bir milyondan fazla oyun sever tarafından tercih edilen Magic City, farklı bir deneyim kazanabileceğiniz kaliteli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Magic City

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
187.2 MB DOSYA BOYUTU

Büyüleyici bir köy inşa edebileceğiniz eğlenceli bir oyun olarak göze çarpıyor.

Mobil oyunlar arasında klasik kategoride yer alan ve yüz binlerce oyun tutkunu tarafından tercih edilen Magic City, hayalinizdeki köyü kurabileceğiniz sıra dışı bir oyundur.

Göz alıcı grafikleri ve kaliteli ses efektleri ile dikkat çeken bu oyunda yapmanız gereken, şelale kenarına sıfırdan bir köy inşa etmek ve çeşitli kaynaklar üreterek altın kazanmaktır. Köyünüze çeşitli madenler kurarak altın kazanabilir ve farklı binaların kilidini açabilirsiniz. Büyücü ve sihirbaz işçiler çalıştırarak köyünüzü geliştirebilir ve daha geniş bir alana yayılabilirsiniz. Size verilen görevleri tamamladıkça seviye atlayabilir ve bu sayede yeni objelere ulaşabilirsiniz.

Oyunda köyü kurarken yardım alabileceğiniz sihirbaz, büyücü, cadı ve daha onlarca farklı karakter yer almaktadır. Bu karakterler sayesinde şatolar ve köşkler inşa edebilirsiniz. Ayrıca köydeki ağaçlar ve kayaları kaldırarak boş alanlar oluşturabilirsiniz.

Hem Anroid, hem de İOS sürümleri ile iki farklı platformda oyunculara ücretsiz olarak hizmet veren Magic City, oldukça geniş bir oyuncu kitlesine hitap eden eğlenceli bir oyun olarak ön plana çıkıyor. 

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Cartoon City 2

    Kendi şehrimizi inşa edeceğiz.
  • Munchkin Match: Magic Home Building

    Eşleştirme yaparak hayalinizdeki evi tasarlayabileceğiniz eğlenceli bir oyun olarak öne çıkıyor.
  • Idle Magic

    Birbirinden güçlü yüzlerce askeri ordunuza katabileceğiniz ve aksiyon dolu savaşlar yapabileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Decurse-A New Magic Farming Game

    Sıra dışı bir köy inşa edebileceğiniz ve çeşitli tarım ürünleri üreterek para kazanabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Boas.io Snake vs City

    Şehrin altını üstüne getirmeye çalışacağız.
  • City Gangs: San Andreas

    Şehrin en güçlü ordusunu kurarak diğer oyunculara meydan okuyabileceğiniz keyifli bir oyundur.
  • Magic Icecream Inc

    Kendi fabrikanızda rengarenk dondurmalar üretebileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Magic Portals Free

    Farklı seviyelerdeki bulmacaları çözeceğiz.