Major Magnet

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
50 TOPLAM İNDİRME

Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.

Major Magnet, Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz eğlenceli ve farklı bir beceri oyunudur. Orijinal oyun yapısıyla dikkat çeken Major Magnet sizi alıp atarili dönemlere götürecek diye düşünüyorum.

Oyunu ilk açtığınızda karşınıza ilk olarak oyun makinası ve jetonlar çıkıyor. Jetonu oyun makinasına atarak oyuna başlıyorsunuz. Bu bile oyunun retro niteliğinin üst seviyede olduğunun bir göstergesi diyebilirim.

Oyunda ginepig Gus ve Manyak Marvin gibi eğlenceli yan karakterlerle birlikte Major Magnet ile oynayarak dünyanızı kötü kalpli albay Lastin'den kurtarmaya çalışıyorsunuz. Bunun için de çeşitli mıknatıslardan yararlanıyorsunuz.

Oynanış şekline gelecek olursak her bölümde 5 level bulunuyor ve her levelde amacınız ekrandaki mıknatısları kullanıp, etrafında dönerek kendinizi fırlatmak ve gerekli malzemeyi alıp portaldan bir sonraki levele geçmek.

Özellikler

  • 75 level.
  • 3 benzersiz dünya.
  • Sade, fizik tabanlı ve bağımlılık yapıcı oyun yapısı.
  • Retro tarz müzikler.
  • Zengin ve detaylı grafikler.
  • Facebook ile bağlanma ve arkadaşlarla yarışma.

Eğer siz de beceri oyunlarını seviyorsanız Major Magnet'i beğeneceğinize eminim.

Elifcan Mehekli Çakmak

Major Magnet

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME
46.5 MB DOSYA BOYUTU

iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.

Major Magnet, iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz eğlenceli ve retro tarzda bir beceri oyunudur. Oyuna başlarken makinaya atılan jeton animasyonu ile geçmişe gidecek ve oyun salonlarını yadedeceksiniz.

Orijinal ve benzersiz bir oyun yapısına sahip olan Major Magnet, klasik koşu oyunlarından, birbirinin aynısı üçlü eşleme oyunlarından sıkılanlar için birebir diyebilirim. Çünkü hepsinden farklı bir tarza sahip.

Retro severlerin özellikle beğenerek oynayacağı oyun Sonic, Mario gibi oyunları farklılaştırarak kendine özgü bir tarzda sunuyor. Oyunda her bölümde 5 level var ve her leveli geçmek için gerekli malzemeyi almanız gerekiyor.

Fakat bunun için ekrandaki mıknatıslardan faydalanmalısınız. Bunu da mıknatıslara dokunup etrafında dönerek ve bir daha dokunup sıçrayarak yapıyorsunuz. Ardından da açtığınız portaldan geçip diğer levele atlıyorsunuz.

Oyunun konusuna göre ise ginepig Gus ve Manyak Marvin gibi eğlenceli yan karakterlerle birlikte Major Magnet ile oynayarak dünyanızı kötü kalpli albay Lastin'den kurtarmaya çalışıyorsunuz. Bunun için de çeşitli mıknatıslardan yararlanıyorsunuz.

Oyunda 75 level ve 3 birbirinden farklı dünya sizleri bekliyor. Sade olmasıyla birlikte fizik tabanlı oyun yapısı gerçekten bağımlılık yapıcı diyebilirim. Ayrıca zengin grafikleri ve retro tarz müzikleri de oyunun diğer artı yönleri arasında.

Eğer siz de beceri oyunlarını seviyorsanız Major Magnet'i indirip denemenizi tavsiye ediyorum.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Major Magnet: Arcade

    Major Magnet: Arcade zeka çalıştıran bulmacalarla donatılmış eğlenceli bir mobil oyundur
  • Foto Magnet

    Foto Magnet uygulamasıyla fotoğraflarınızdan oluşan magnet siparişlerinizi verebilirsiniz.
  • An Alien with a Magnet

    An Alien with a Magnet, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz keyifli bir aksiyon, macera ve bulmaca oyunudur.
  • Magnet Block

    Eşsiz bir arcade oyunu
  • Major Mayhem

    Mobil cihazlarda klasikleşmiş bir shooter oyunu olan Major Mayhem, Android cihazınıza eğlenceyi ve aksiyonu tam porsiyonda sunuyor.
  • Major Tom - Space Adventure

    Major Tom - Space Adventure, minimal görsellere sahip uzay macera oyunu.
  • Major GUN 2

    Major GUN 2, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Major Mayhem 2

    Major Mayhem, göreve geri döndü ve bir kez daha kötülük kuvvetleriyle karşı karşıya.