Man-Eating Plant

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
33 MB DOSYA BOYUTU

Canavar bir bitki yetiştirerek etrafınızdaki her şeyi yiyebileceğiniz ilginç bir oyundur.

Bir bitkiyi tohumun toprağa düştüğü andan itibaren özenle yetiştirerek canavarlaşması için çaba göstereceğiniz ve etraftaki her şeyi yiyerek altın toplayabileceğiniz Man-Eating Plant, mobil platformda simülasyon oyunları arasında kendisine yer bulan ve ücretsiz olarak sunulan eğlenceli bir oyundur.

Basit ama komik grafik tasarımı ve ilginç müzikleri ile oyunculara sıra dışı bir deneyim sunan bu oyunda amaç, canavar bitkiler yetiştirerek kendi savaşçılarınızı üretmek ve altınları hırsızlardan korumak için mücadele etmektir.

Bitkinizi toprağa ekerek düzenli olarak sulamalı ve her türlü bakımını yapmalısınız. Bitki geliştikçe gövde ve kafa kısmı belirginleşmeye başlar ve dişleri çıkar. Bu sayede etraftaki böcekleri ve yemleri yiyerek bitkinizi daha da geliştirebilirsiniz.

Ayrıca iskelet, kemik, kafatası ve daha onlarca farklı besini tüketerek bitkinizi büyütebilir ve altın toplayabilirsiniz. Sürükleyici özelliği ve sıra dışı konusu ile sıkılmadan oynayacağınız ilginç bir oyun sizleri bekliyor.

Android ve İOS sürümleri ile iki farklı platformda oyuncularla buluşan ve oldukça geniş bir oyuncu kitlesi tarafından keyifle oynanan Man-Eating Plant, popüler bir oyun olarak öne çıkıyor.

 

Doğukan Çağlakpınar

Man-Eating Plant

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
155.5 MB DOSYA BOYUTU

Canavar bir bitki yetiştirerek etrafınızdaki her şeyi yiyebileceğiniz ilginç bir oyundur.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile iki farklı platformdan oyun severlerin hizmetine sunulan ve ücretsiz olarak erişime açılan Man-Eating Plant, canavar bitkiler yetiştirerek etrafınızdaki objeleri yiyebileceğiniz ve kendi savaşçılarınızı oluşturabileceğiniz ilginç bir oyundur.

Basit ama bir o kadarda eğlenceli grafikleri ve ses efektleri ile oyunculara benzersiz bir deneyim yaşatan bu oyunda yapmanız gereken tek şey, toprağa ektiğiniz bitki tohumuna iyi bakarak onu dev bir canavara dönüştürmek ve etrafınızdaki her şeyi yiyerek bitkinizi sürekli geliştirmektir.

Bitki geliştikçe gövde, kafa ve diş gibi çeşitli bölgeleri belirginleşmekte ve her geçen dakika canavar moduna girmektedir.

Bitkiniz gelişimini tamamlayıp etraftaki canlı veya cansız her türlü varlığı yiyebilecek duruma gelince altın toplayabilir ve seviye atlayabilirsiniz. Sürükleyici özelliği ve ilginç konusu ile sıkılmadan oynayacağınız eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.

Mobil platformda simülasyon oyunları kategorisinde yer alan ve oldukça geniş bir oyuncu kitlesine hizmet eden Man-Eating Plant, farklı bir deneyim kazanabileceğiniz eğlenceli bir oyun olarak dikkat çekiyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hempire - Plant Growing Game

    Zengin içerikli bir simülasyon oyunu oynayacağız.
  • Nom Plant

    Önüne gelen her şeyi yiyen ve sürekli olarak büyüyen bir çiçeği kontrol ederek zorlu parkurlarda yarışabileceğiniz kaliteli bir oyundur.
  • Wobble Man

    Ajanımızın görevlerini yapmasına yardımcı olacağız.
  • Crazy Rich Man: Sim Boss

    Kendi işletmelerimizi yöneteceğiz.
  • Survival: Man vs. Wild - Island Escape

    Adada hayatta kalmaya çalışacağız.
  • Mouse Simulator

    Sevimli bir fareyi kontrol ederek sizden istenilen görevleri yerine getireceğiniz, keyifli bir simülasyon oyunudur.
  • Tap Town

    Kendi ordunuzu kurarak dev ejderhalarla savaşabileceğiniz benzersiz bir simülasyon oyunudur.
  • The Rats

    Farelerin başrolde olduğu eğlenceli bir simülasyon oyunu olarak ön plana çıkıyor.