Man Of Soccer

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
66 TOPLAM İNDİRME

Man of Soccer, Android tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde oynayabileceğimiz, eğlenceli atmosferiyle dikkat çeken bir futbol oyunu.

Man of Soccer, Android işletim sistemine sahip olan tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde oynayabileceğimiz eğlenceli bir futbol oyunu olarak dikkat çekiyor. Tamamen ücretsiz olarak sunulan Man of Soccer'da gerçekçilikten ziyade mizahi unsurlara yer veriliyor ve bu şekilde orijinal bir karakter yaratılmaya çalışılıyor.

Açıkçası oyunun orijinal karakter yaratma ve benzerlerinden sıyrılma konusunda başarılı olduğunu söyleyebiliriz. Gelişmiş görsellerle zenginleştirilen Man of Soccer'da 15 farklı ülkenin LEGO stilinde hazırlanmış olan futbol oyuncuları yer alıyor. İstediğimiz takımı seçtikten sonra maça başlıyoruz.

Oyunda kullandığımız kontrol mekanizması son derece basit ve anlaşılır bir şekilde tasarlanmış. Alışması bir, maksimum iki dakika alıyor. Daha önce herhangi bir futbol oyunu oynadıysanız yabancılık çekmeyeceğinizi düşünüyorum.

Oyunda dört farklı mod mevcut fakat bunlardan sadece Arcade olanı açık bir şekilde sunuluyor. Geri kalanlar ise kilitli bir şekilde bekliyor. Arcade modunda karşımıza çıkan rakip takımları yenmeyi amaçlıyoruz. Maçlar ikiye iki şekilde gerçekleştiriliyor. Soldaki dijital joystick yardımıyla karakterimizi yönlendirip, sağdaki butonlarla da şut ve pas gibi işlemleri gerçekleştiriyoruz.

Man of Soccer'da bizlere oyuncularımızı dilediğimiz gibi kişiselleştirebilme şansı da sunuluyor. Eldivenlerini, şapkalarını, uniformalarını ve ayakkabılarını dilediğimiz gibi değiştirebiliyoruz. Bu sayede daha kişisel bir duruş sergileme şansına sahip oluyoruz.

Genel olarak başarılı bir çizgide ilerleyen Man of Soccer, gerçekçilikten ziyade eğlence üzerine kurulu bir futbol oyunu arayanların mutlaka denemesi gereken yapımlardan biri.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • World of Soccer Online

    World of Soccer Online retro tarzda bir online futbol oyunlarıdır
  • Kings of Soccer

    Yıldızların buluştuğu multiplayer futbol oyunu
  • Kind of Soccer 2018

    Bu futbol oyununda hedef kale değil, hakem.
  • Dream League Soccer 2018 APK

    Dream League Soccer 2018 APK: En iyi mobil futbol oyunları arasında
  • Happy Soccer Physics

    Happy Soccer Physics, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir spor oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Tip Tap Soccer

    Tip Tap Soccer, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz tık tabanlı bir spor simülasyonu oyunudur.
  • Soccer Manager 2023 APK

    Soccer Manager 2023 APK ile Android akıllı telefon ve tabletinizde gerçekçi bir futbol menajerlik oyunu oynayabilirsiniz.
  • Dream League Soccer 2019 APK

    Dream League Soccer 2019 APK ücretsiz popüler futbol oyunudur. Dream League Soccer 2019 APK olarak Android telefonlara yüklenebilir.