Marimo League

ÜCRETSİZ
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
81 MB DOSYA BOYUTU

Garip görünümlü yaratıkları ve ruhları yöneterek strateji savaşlarına katılabileceğiniz eşsiz bir oyundur.

İlginç yaratıkları yöneterek dünyaya hükmetmek için mücadele edeceğiniz ve insanları etrafınızda toplayarak size itaat etmesini sağlayabileceğiniz Marimo League, mobil platformda strateji oyunları arasında yer alan ve geniş oyuncu kitlesi ile dikkat çeken kaliteli bir oyundur.

Basit ama bir o kadarda etkileyici grafikleri ile oyun severlere eşsiz bir deneyim sunan bu oyunda yapmanız gereken, onlarca farklı yaratığı kullanarak strateji savaşlarına katılmak ve doğru hamlelerle düşmanlarınızı yenerek dünyaya hükmetmektir. Yaratıkların, ruhların, hayaletlerin ve tüm canlıların size itaat etmesi için onları ikna etmeli ve dünyanın tek lideri olmalısınız. Sürükleyici özelliği ve strateji dolu savaşları ile sıkılmadan oynayabileceğiniz benzersiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda farklı görünüme ve özelliklere sahip onlarca yaratık yer almaktadır. Ayrıca etrafınızda ki canlıların size tapması için kullanabileceğiniz birçok farklı obje ve büyü bulunmaktadır. Stratejik savaşlar yaparak gücünüzü arttırabilir ve büyü yaparak etrafınızdakileri etkileyebilirsiniz.

Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan kolaylıkla ulaşabileceğiniz Marimo League, ücretsiz olarak hizmet veren kaliteli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Marimo League

ÜCRETSİZ
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
161.3 MB DOSYA BOYUTU

Garip görünümlü yaratıkları ve ruhları yöneterek strateji savaşlarına katılabileceğiniz eşsiz bir oyundur.

İlginç görünüme sahip onlarca yaratığı ve ruhu yöneterek tüm insanları etrafınızda toplayabileceğiniz ve savaşlardan galip gelerek dünyaya hükmedebileceğiniz Marimo League, Android ve İOS sürümleri ile iki farklı platformda oyun tutkunlarıyla buluşan ve ücretsiz olarak sunulan sıra dışı bir oyundur.

Basit fakat bir o kadarda eğlenceli grafikleri ve keyif veren ses efektleri ile oyunculara eşsiz bir deneyim yaşatan bu oyunda yapmanız gereken tek şey, yaratıklara ve ruhlara hükmederek tüm insanların size itaat etmesini sağlamak için strateji savaşları yapmak ve dünyanın tek hakimi olmaktır. Etrafınızda yer alan tüm canlıların size tapmaları için çeşitli büyü ve sihirler yapmalısınız. Savaşlardan galip gelerek onlara diz çöktürmeli ve kontrollerini ele geçirmelisiniz. Bu sayede dünyadaki tek lider siz olabilir ve olağan üstü bir güce sahip olabilirsiniz.

Oyunda garip görünümlü minik yaratıklar yer almaktadır. Her yaratığın farklı özel güçleri ve silahları bulunmaktadır. Bu yaratıklardan yararlanarak savaşlardan galip gelebilir ve amacınıza ulaşabilirsiniz. Strateji oyunları arasında bulunan Marimo League ile sizlerde eğlenceli anlar geçirebilir ve heyecan verici savaşlara katılabilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Rugby League 19

    Amerikan futbol maçlarına katılacağız.
  • Eternity Legends: League of Gods Dynasty Warriors

    Farklı oyuncular ile savaşacağız.
  • NHL Figures League

    Gerçek zamanlı olarak hokey maçlarına katılacağız.
  • Stick Cricket Premier League

    Akıllı telefonumuzda beyzbol maçlarına katılacağız.
  • League of Berserk

    Onlarca farklı karakterden dilediğinizi yöneterek aksiyon dolu savaşlara katılabileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Survival Mobile

    Android cihazınızda sürükleyici bir strateji oyunu oynamaya hazır olun.
  • Antiyoy

    Eğlenceli bir strateji oyunu oynayacağız.
  • Rusted Warfare

    Retro bir strateji dünyasına giriş yapacağız.