Mars Tomorrow

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
56 MB DOSYA BOYUTU

Marsa yolculuk yaparak gezegeni yaşanılabilir bir ortam haline getirmek için mücadele edeceğiniz eşsiz bir oyundur.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile iki farklı platformda oyun tutkunlarına hizmet veren ve 100 binlerce oyuncu tarafından tercih edilen Mars Tomorrow, marsa ayak basarak dünya dışında bir gezegende yeni bir hayata başlayabileceğiniz ve marsta bir insan kolonisi kurabileceğiniz sıra dışı bir oyundur.

Etkileyici grafikleri ve gerçekçi uzay görüntüleri ile dikkat çeken bu oyunda yapmanız gereken, marsa ayak basan ilk insan olmak ve orada yeni bir yaşam keşfetmektir. Gezegenler arası yolculuklar yaparak yaşanabilir yeni gezegenler keşfetmeli ve gittiğiniz yerlerde çeşitli çalışmalarda bulunmalısınız. Marsta bir insan kolonisi kurmalı ve marsı yaşanabilir ve bir çevre haline getirmelisiniz. Oyunda, dünyada yaşam olduğu halde marsta yaşamak isteyen ve marsı yaşanabilir yeşil bir çevre haline getirmek için çaba sarf eden bir karakterin hikayesi anlatılmaktadır.

Oyunda keşfedebileceğiniz onlarca farklı gezegen ve bu gezegenleri yaşam için uygun hale getirebileceğiniz sayısız teçhizat yer almaktadır. Simülasyon oyunları bulunan ve ücretsiz olarak sunulan Mars Tomorrow ile sizde marsa ayak basarak yeni bir hayata başlayabilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

Mars Tomorrow

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
183.7 MB DOSYA BOYUTU

Marsa yolculuk yaparak gezegeni yaşanılabilir bir ortam haline getirmek için mücadele edeceğiniz eşsiz bir oyundur.

Marsa yolculuk yaparak orada yaşayabilmek için çeşitli teçhizatlar kurabileceğiniz ve yeşil bir çevre oluşturmak için çaba sarf edeceğiniz Mars Tomorrow, simülasyon oyunları arasında yer alan sıra dışı bir oyundur.

Kaliteli uzay grafikleri ve ses efektleri ile oyun severlere eşsiz bir deneyim sunan bu oyunda amaç, gezegenler arası yolculuğa çıkarak yaşam belirtileri olan yeni gezegenler keşfetmek ve bu bölgelere insan kolonileri kurmaktır. Oyunda, dünyadaki yaşamından sıkılan ve marsa yolculuk yaparak burada yeni bir yaşam alanı keşfetmek için mücadele eden bir karakteri yönlendireceksiniz. Marsa çeşitli çalışmalar yaparak yeşil bir çevre oluşturmak için çaba göstermeli ve insanların hayatlarını sorunsuz bir şekilde sürdürebilecekleri yeni yerler keşfetmelisiniz. Sürükleyici özelliği ve ilginç konusu ile benzersiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda yaşam belirtileri bulabileceğiniz onlarca farklı gezegen ve bu gezegenleri yaşanılabilir hale getirmek için kullanabileceğiniz sayısız teçhizat bulunmaktadır.

Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan kolaylıkla ulaşabileceğiniz Mars Tomorrow, geniş oyuncu kitlesi ile dikkat çeken ücretsiz bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Mouse Simulator

    Sevimli bir fareyi kontrol ederek sizden istenilen görevleri yerine getireceğiniz, keyifli bir simülasyon oyunudur.
  • Seaport

    Deniz üzerinden çeşitli nakliye işleri yapabileceğiniz keyifli bir simülasyon oyunudur.
  • Virtual Truck Manager

    Mobil platformda gerçekçi bir tır simülasyon oyunu oynayacağız.
  • Tap Town

    Kendi ordunuzu kurarak dev ejderhalarla savaşabileceğiniz benzersiz bir simülasyon oyunudur.
  • The Rats

    Farelerin başrolde olduğu eğlenceli bir simülasyon oyunu olarak ön plana çıkıyor.
  • Power Painter

    Bağımlılık yapan eşsiz bir simülasyon oyunu olarak öne çıkıyor.
  • ZooCraft: Animal Family

    Mobil cihazınızda keyifli bir simülasyon oyunu sizleri bekliyor.
  • AdVenture Communist

    Farklı kaynakları üretebileceğiniz eğlenceli bir simülasyon oyunu olarak öne çıkıyor.