Marvel Mighty Heroes

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
405 TOPLAM İNDİRME

Marvel Mighty Heroes bolca aksiyon sunan bir mobil oyundur

Marvel Mighty Heroes, Marvel süper kahramanlarını mobil cihazlarımıza taşıyan ve online olarak oynanabilen bir aksiyon oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Marvel Mighty Heroes'da Marvel evrenine yolculuk yapıyoruz. Kötüler tarafından saldırı altında olan bu evrende kendi sçeceğimiz kahramanlardan oluşan Marvel takımımızı kuruyoruz ve kötülüğe karşı heyecan dolu bir savaşa giriyoruz. Oyunda Örümcek Adam, Hulk, Iron Man,Thor, Kaptan Amerika, Black Widow gibi kahramanları seçebilmekteyiz.

Marvel Mighty Heroes'da yer alan her kahraman kendine has yeteneklerle donatılmış. Hangi kahramanlarla hangi yetenekleri kullandığımız oyunun gidişatını direkt olarak etkiliyor. Oyunu 4 arkadaş ortak olarak oynayabilmektesiniz. Böylece 4 arkadaş Marvel'ın en tehlikeli kötülerine karşı birlikte meydan okuyabiliyorsunuz. Oyunda başarı kazandıkça kahramanınızı geliştirebiliyor, ona yeni yetenekler kazandırabiliyorsunuz.

Marvel Mighty Heroes'ta kahramanlarımız için fakrlı kostüm seçeneklerine de sahibiz. Göze hoş görünen grafiklerle süslenmiş oyun bolca eğlence sunuyor.

Can Erdil Şentürk

Marvel Mighty Heroes

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
186 TOPLAM İNDİRME

Marvel Mighty Heroes süper kahramanları kontrol edebildiğiniz bir mobil aksiyon oyunudur

Marvel Mighty Heroes oyunculara heyecan dolu anlar yaşatabilen ve güzel bir görünüme sahip olan bir mobil aksiyon oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz Marvel Mighty Heroes'da Marvel evrenine yolculuk ediyoruz ve favori Marvel süper kahramanlarımızı seçerek kötülere meydan okuyoruz. Stratejik bir aksiyon oyunu olan Marvel Mighty Heroes'da kötüleri yok etmek için kendi süper kahraman takımımızı kurmaktayız. Takımımıza aldığımız her kahraman özel yeteneklere sahipler. Kahramanların sahip olduğu bu özel yetenekler oyuna çeşitlilik kazandırıyor. Hulk, Örümcek Adam, Iron Man, Thor, Black Widow, Kaptan Amerika gibi ünlü süper kahramanların yanında birçok farklı kahraman seçeneği oyunda bizi beklemekte.

Marvel Mighty Heroes'ta başarı kazandıkça kahramanlarımızı geliştirebiliyoruz. Çok sayıda farklı yetenek arasından seçtiklerimizi kahramanlarımıza ekleyebiliyoruz. Ayrıca karamanlarımız için değişik kostüm seçenekleri de bize sunuluyor. Online olarak oynayabileceğiniz Marvel Mighty Heroes'da 4 arkadaş birlikte düşmanlarınızla savaşabiliyor ve eğlenceyi paylaşabiliyorsunuz.

Marvel Mighty Heroes güzel grafiklere sahip ve göze hoş görünüyor. Oyunu oynayabilmek için mobil cihazınızda iOS 7.0 işletim sisteminin kurulu olması gerekmekte.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Marvel Dimension Of Heroes

    Marvel'ın kahramanları arasından seçim yapma zamanı.
  • Mighty Party: Clash of Heroes

    Rekabet dolu savaşlara katılacağız.
  • Mighty Heroes

    Etkileyici tasarımlara ve eşsiz özelliklere sahip onlarca savaşçı kartı ile nefes kesen savaşlara katılacağınız kaliteli bir oyundur.
  • Mighty Party: Heroes Clash

    3 dakikalık dinamik PvP savaşlarında savaş ve rakibini arenaya göm.
  • Mighty Strike Team

    Mighty Strike Team keyifli bir mobil aksiyon oyunudur
  • The Mighty Hero

    The Mighty Hero, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zevkli bir aksiyon oyunudur.
  • Mighty DOOM

    DOOM evreninin esintilerini taşıyan Mighty DOOM, mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz üçüncü şahıs nişancı oyunudur.
  • MARVEL War of Heroes

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz süper kahraman kart oyunudur.